Şimdi Ara

Yeni Moda : Ani fren yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz önce evin balkonunda oturuyordum tam çayımı yudumlayacağım ani fren sesi "cayırrrtt" bir bakıyorum bir tane bmw'ye çakallar doluşmuş gidip gidip ani fren yapıyorlar daha öncede duyuyordum fren seslerini bir bakıyorum hiçbir şey yok,ne önüne çıkan bir araç nede başka birşey bomboş yol...

Yollarda,Kavşaklarda spin atanlar artistik hareketler yapan özürlüler yetmiyor bir de bunlar mı çıktı başımıza...

• Dur demesi gerekenler birşey yapmadığı sürece maalesef durum bu.
  • 0-100'de bir şansları olmadığını anlamışlar, 100-0'da deniyorlar şanslarını
  • eğer 1-2 kereye mahsus ise belki aracın fren performansını görmek istemiştir eğer yol müsait ise bir sorun yok ama trafiği tehlikeye ataıcak bi yerde ve sürekli yapıyorsa cezasını vermek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cottonmurat

0-100'de bir şansları olmadığını anlamışlar, 100-0'da deniyorlar şanslarını

sebepsizce güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cottonmurat

0-100'de bir şansları olmadığını anlamışlar, 100-0'da deniyorlar şanslarını

/>
  • Otobanda tam köprü çıkışında sol şeritte ani fren yapan bir acemi yüzünden zincirleme kaza olacaktı.Allah korudu.Tam arkasındaydım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apaçi gençler için bir yazı yazmıştım. çok seviyoruz kendilerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

apaçi gençler için bir yazı yazmıştım. çok seviyoruz kendilerini.

En sevdigimiz varliklar
  • Bazen yapmak gerekiyor oyle demeyin.Ondeki aracla aramda 20 metre var 120 ile gidiyoruz ortalama. Arkadan bi davar dayanmis altinda hafif ticari baya dokuntu bisey sag cekilsemde gecemiycek.

Bende klasik hareketimi yaptim tak diye freni bi koydum cektim allahi sasti hiyarin en sag seride cekilip 30-40 arasi hizla devam etti.

Artik dahada kimseye yapismaz boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsunda kıranköy de yatan çok var tanıdıklarımda baya var öyle makas atmak dipten gitmek viraj da hareket yapmak sonrada sonu imamı çağırmak zaten mezarlığın karşına yeni hastahaneyide kurdurlar ne hikmetse ondan önceki hastanede mezarlık karşısındaydı. direkt hastahaneden mezarlığa
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Bazen yapmak gerekiyor oyle demeyin.Ondeki aracla aramda 20 metre var 120 ile gidiyoruz ortalama. Arkadan bi davar dayanmis altinda hafif ticari baya dokuntu bisey sag cekilsemde gecemiycek.

Bende klasik hareketimi yaptim tak diye freni bi koydum cektim allahi sasti hiyarin en sag seride cekilip 30-40 arasi hizla devam etti.

hocam anlatış şeklinize bayıldım, baya da güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

quote:

Bazen yapmak gerekiyor oyle demeyin.Ondeki aracla aramda 20 metre var 120 ile gidiyoruz ortalama. Arkadan bi davar dayanmis altinda hafif ticari baya dokuntu bisey sag cekilsemde gecemiycek.

Gece gece birisini guldurduysek ne mutlu :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

quote:

Gece gece birisini guldurduysek ne mutlu :)

aynen, allah razı olsun

• quote:

Hocam Memleket Adana mı? Hemşeri olabiliriz
  • paraları çok arkadaşların herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

quote:

Orijinalden alıntı: yunusssss

zaten mezarlığın karşına yeni hastahaneyide kurdurlar ne hikmetse ondan önceki hastanede mezarlık karşısındaydı. direkt hastahaneden mezarlığa

Moral bozucu , değil mi?

Yanlış hatırlamıyorsam eskiden bu şekilde ani fren yapıp ses çıkartanlara " halkı endişe ve korkuya sevk etmek, huzuru bozmak" tan işlem yapıyorlardı. Bilmem bu madde hala kullanılabilir durumda mı? Ya da uygulayacak birileri var mı?

Duruma göre Türk Ceza Yasası 179. maddesi uyarınca trafik güvenliğini tehlikeye sokmak veya 183. madde (gürültüye neden olmak; 1 aydan 2 yıla hapis) uygulanabilir. Durumu polise bildirin şikayetçi olun işlem yaparlar.

• Belki doğal hallerinde yaşamayı seviyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.