|
Yeni mobil operatör Netgsm 3 te 1 fiyata mobil paketler. (15. sayfa)
-
-
pasaport kayıtlı telefonum ile kullanamıyorum maalesef. BTK ile entegrasyon süreci tamamlanana kadar çalışmayacağı söylendi destekten. geçmeyi düşünen arkadaşlar için bir uyarı.
-
banka mesajları gelmiyor mu yine bosa geçmeyelim
-
MESELA YAPI KREDİ GELMİYOR AMA BÜYÜK BANKALARIN ÇOĞU GELİYOR.
-
iş ve vakıf geldi
türktelekom hariç gelmeyen sms olmadı şuan
-
İş bankası, yapı kredi, TEB gibi bankalarda sms sorunu var mı biliyor musunuz?
-
yapıkredi olmaması kotü bankacılık işlemini nasıl yapacağız ciddi sorun
-
yapıkredi gelmiyormuş listede adı yok
-
Bugün 17.30 itibariyle geçiş sağladım ve hemen varolan bankaları denedim ve hiçbir sorun yaşamadım sanki hat değişmedi sim bloke olmadı ve deneme alışveriş yaptım SMS ler ve onay bildirimi geldi
Garanti , Akbank , isbank , nays , kuveytturk yapı kredi ,deniz bank -
ustam hayrlı olsun , kullanım ve çekim olarak nasıl ? memnun musunuz ?
-
İkinci hat olarak kullanıyorum ve Yapı Kredi güvenli alışveriş sms leri gelmiyor.
YapıKredi sms leri konusunda ekran görüntüsü paylaşırsanız hemen müşteri hizmetlerini arayalım biz de bu sorundan kurtulalım. -
Teşekkürler 👍
Kullanım ve çekim olarak Vodafone dan geçtim esekten inip deveye bindim full çekim var merkezde yarın araziye gitcez bakalım nasıl olacak -
-
Teşekkür ederim. Bu görüntü android app e mi ait? -
Evet android hocam. -
telefonda hat bile olmasa gelir bildirim zaten. uygulamayı silin. tekrar kurun. sms gelmeyecek kurulum olmayacaktır.
-
Aynen öyle. Fotoda işlemi netten yapıyor. SMS'ten değil. -
Büyük sorun. Bir de maaş bankasıysa geçmiş olsun. Örnek ben. Nasıl sorun yaşıyorum bir bilseniz. 6 ayı geride bıraktım. Çözülmedi. -
YKB için dedgnz olablir ama vakıf da SMS geldi -
bankalardaki simkart database i gece çalışıyor . sistemler 1990 dan kaldığı için
bugün geçtiyseniz aynı numarayla 12 ye kadar çalışır sonra yarın yenileme isteyecek şubeden yada atm den
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X