Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Lancer 1.5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
43.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 model Mitsubishi Lancer 1.5 için ne düşünüyorsunuz? inceleme ve testler sonucunda yorumlarınız nedir?

özellikle otomatik vitesli invite donanım seviyeli modeli için ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 17 Nisan 2008; 0:22:19 >

• EVET ARKADAŞLAR BU ALET İÇİN NE DİYORSUNUZ?

• eğer mitsubishi hayranıysan yada otomobili otomobil gibi kullanmak istiyorsan o zaman lancerı tercih et.
    yok benim kendime özgü zevklerim yok, bu konuda cesur olamam herkesin tercih ettii arabayı alayım en iyisi dersen Lancer'ı unut.
    ben siyah renk inform donanımı inceleme fırsatım oldu, aracın dış görüntüsü hem compact bir yapıya sahip aynı zamanda sportif çizgileri başarıyla korumayı bilmişler, arkadan bakınca alfa 159'u çok andırıyor
    aracın içine gelince kullanılan malzeme plastik kalitesi düşük, diğer malzemeler standart kalitede, tavanın üstünde 18cmlik anten mevcut, göstergeler ve kırmızı büyük puntolu yazılar ile yazılmış yol bilgisayarı okunaklı, aracın ses sistemi 4 hoperlörden oluşuyor, yüksek seste kapı içi hoperlörler hem çıcırtı hemde plastik kısımları ses yapıyor.
    invite donanım hakkındaki görüşüm 39.000ytl bu araca vermeye değmez. aracın dış özellğindeki farklılık, kromajlı yan çıtalar ve ön panjur, gövde rengi kapı kolları, yan aynalar, aliminyum alışımlı jant,
    jant haricindekileri eğer servis sonradan takabiliyorsa inform almak daha mantıklı.
    araç içi farklılık ise; Esp, deri kaplı direksiyon simidi, direksiyondan kumandalı radyo, informda eksikliğini hisstetiğim şey sadece deri kaplama direksiyon simidi idi, şayet plastiği çok sert ilerde ellerde nasır bile yapabilir.
    her iki donanımda da jantlar kesinlikle değişmeli araca uyumsuz çok dandik bir yapısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 17 Nisan 2008; 23:37:15 >

• guzel araba...on volvo arka mazda 3 icide hafiften 3 e benzio...gecen yolda gordum...guzel makine...18 lik jant ile..daha cekici olur

bunun fiyati ne kadardir ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANGRY1985

guzel araba...on volvo arka mazda 3 icide hafiften 3 e benzio...gecen yolda gordum...guzel makine...18 lik jant ile..daha cekici olur

bunun fiyati ne kadardir ??

altta resmi görülen SIFIR KM dışı siyah metalık içi bej döşeme olan MITSUBISHI LANCER 1.5 INVITE OTOMATİK vitesli arabayı 38,500 YTL ye indiler.lansman fiyatı olduğunu ama asılında liste fiyatının daha yüksek olduğunu söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 18 Nisan 2008; 18:10:37 >

• araba süper ama 38,500verdikten sonra Toyota corolla düşünürüm şahsen ama bu arabanında kalır yanı yok ama şahsen Corolla
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

araba süper ama 38,500verdikten sonra Toyota corolla düşünürüm şahsen ama bu arabanında kalır yanı yok ama şahsen Corolla

toyota corolla nın otomatik vites ve elegant donanımını 38,500YTL ye veriyorlarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 18 Nisan 2008; 19:23:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yeni Mitsubishi Lancer'ı inceleyip fikir beyan edecek başka arkadaş yokmu?
    tartışalım biraz.nedir ne değildir diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

araba süper ama 38,500verdikten sonra Toyota corolla düşünürüm şahsen ama bu arabanında kalır yanı yok ama şahsen Corolla

toyota corolla nın otomatik vites ve elegant donanımını 38,500YTL ye veriyorlarmı?

Full versiyonunu mu veriyorlar 38,500'e pardon bilmiyordum

ama zaten yukarda belirttim şahsi fikrim diye 38,500e comfort otomatik alırım bende arada otomatik klımayla jant bide yağmur sensörü var yağmur sensörüne gerek yok zaten..jant desen o paraya daha iyi jantlar alınır tek klıma farkına da o kadar para verilmez ama işte mıtsubıshı hepsini 38500everiyor alacak olan sensin ama ben olsam corolla alırdım.

• walla bana 38-39 bin ytl biraz cok gibi geliyo ama sanırım 2.ele düşünce

alınacak bi araç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 19 Nisan 2008; 22:32:30 >
  • ya corollanın yada jettanın aynı donanımdaki araçları 45 bine yakın lancer 38-39 bin gibi bir rakamda neden çok geliyor?

mitsubishi 2. sınıf markamı? toyota honda wv opel isteyince e verilir mitsubishi daha aza daha çoğunu verdiği halde bu para verilmez. bana tuhaf geliyor.

her sınıfta olabildiğince ucuz veriyor araçlarını söz gelimi coltun eşiti yaris 31000 ytl colt 27000 ytl.

araç kaliteli, donanımıda yeterli, benzinli motor olarak diğer benzinlilerden o kadar aşağı bir beygiride yok.

bence fiyat çok değil insanlar mitsubishinin binek arabasına aşina değil sanki yeni binek araba yapmış düşük fiyattan satmalı piyasaya girmeli diye düşünüyorlar.

mitsubishi piyasaya girmek istese reklam yapar.

kısaca bu fiyat o donanım için bence normal.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 19 Nisan 2008; 22:43:41 >
  • manuel vitesli modelin vites topuzu niye soğan gibi, eski lancer da daha bi güzeldi deri kaplı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

ya corollanın yada jettanın aynı donanımdaki araçları 45 bine yakın lancer 38-39 bin gibi bir rakamda neden çok geliyor?

mitsubishi 2. sınıf markamı? toyota honda wv opel isteyince e verilir mitsubishi daha aza daha çoğunu verdiği halde bu para verilmez. bana tuhaf geliyor.

her sınıfta olabildiğince ucuz veriyor araçlarını söz gelimi coltun eşiti yaris 31000 ytl colt 27000 ytl.

araç kaliteli, donanımıda yeterli, benzinli motor olarak diğer benzinlilerden o kadar aşağı bir beygiride yok.

bence fiyat çok değil insanlar mitsubishinin binek arabasına aşina değil sanki yeni binek araba yapmış düşük fiyattan satmalı piyasaya girmeli diye düşünüyorlar.

mitsubishi piyasaya girmek istese reklam yapar.

kısaca bu fiyat o donanım için bence normal.

hayırlı günler.

kardeş bana cok geliyo derken bütcemi aşar anlamında dedim...yoksa mitsular bnim cok ciddi aklıma yatan araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 19 Nisan 2008; 22:55:23 >

• arkadaşları bazısı kendime araba arıyorum sanmış.almaya niyetli değilim sadece merak ve birazda meslek nedeni ile ilgileniyorum.

bugün mitsubishi lancer 1.5 otomatik vites invite donanımlı olan arabayı uzun bir test sürüşünde deneme şansı buldum.

daha çok konuşuruz ama şimdilik aklıma gelen birkaç şeyden bahsedeyim

- araba dış tasarım olarak çok güzel.birçok insanın yolda ilgisini çekiyor.
    - ufak bir araba kesinlikle değil.resimler sizi aldatmasın.oldukça iri bir araba.volvo s40 havasında ve onun kadar büyük bir araba.hatta içi s40 dan daha geniş ve rahat.c segmentinin irilerinden diyebiliriz.
    - yağmur sensörü, kararan dikiz aynası, ön sis farları, xenon far, cruise kontrol ve sunroof arabada maalesef yok.sadece ön sis farı ile xenon sonradan takılabiliyor.
    - ön sis farları orjinal olarak 400YTL ye sonradan takılabiliyor.xenon far içinde 500YTL gibi dendi kesin birşey söylemediler.
    - ön konsol oldukça sade.ön konsol ortasında radyo ve teyp bilgileri olan kırmızı ışıklı kısım çok aydınlık ortamda zor okunuyor.
    - kapı kollarında ve ön konsolun üstünde kullanılan plastik malzemesi düşük kalite hissi uyandırıyor.
    - koltuk döşemelerinin kalitesi iyi ve fazlası ile tatmin edici.
    - motorda alt devirlerdede üst devirlerdede sanki egzost sesine benzer bir ses kabin içinde sürekli hissediliyor.sanırım spor sürüş hissi vermek için düşünülmüş.sessiz sürüşe sahip bir araba kesinlikle değil.
    - yol sesi çok fazla yok.ama kasislerde süspansiyon sesi duyuluyor.kasisde hassas bir araba diyebiliriz.
    - motor performansı çok yeterli.1.5lt ve 110hp bir motor ortalama bir insana fazlası ile yetecektir.(sürat delisi olmayanlara tabii)
    - frenler çok başarılı ve yol tutuşu çok iyi.kabin metali için aluminyum olduğu söylendi.arabayı hafifletip ağırlık merkezini yola yakın yapmak için düşünülmüş.şase evo tecrübeleri sonucu çok başarılı.
    - direksiyon sportif ve ufak tasarlanmış.kullanmak zevkli.ancak spor arabalardaki gibi sert değil.biraz sürüş konforu adına yumuşatgmışlar.
    - arka koltukların diz mesafesi çok yeterli.arka koltuklarda çok rahat bir yolculuk yapılabilir.
    - bagaj yeterli ve büyük.ancak bagajda kullanılan kaplama malzemeside ucuza kaçılmış hissi uyandırıyor.ufak tip stepne lastik kullanılmış.
    - müzik sistemi ortalama altında.çok iyi bir müzik kulağınız yoksa tatmin edebilir.yani kötü değil ama çok iyide değil.
    - birde ilginçtirki tam otomatik tip vites olmasına rağmen araba ciddi olarak geriye kaçırıyor.çok az eğimli bir yolda bile frene basmazsanız yokuş başına kadar geri geri kayabilir.

sonuçta lancer neden fiyatının alternatiflere göre düşük olduğunu anlamanıza yarayacak bazı olumsuz yönleri olan bir araba.aslında fiyatı donanım seviyesi ve olumsuzluklarına göre düşük değil tam tersine yüksek bile denebilir.

yukarda bahsettiğim gibi; ön sis farları, cruise kontrol, kararan dikiz aynası, otomatik yanan farlar, yağmur sensörlü silecekler gibi eksik donanımları ile sesli çalışan bir motor ilave olunca fiyatı yüksek gelebilir..tam otomatik vitesin geriye kaçırmasıda cabası.ve sanırım diğer alternatiflerini gören ve daha objektif düşünen insanlar kesinlikle fiyatı yüksek bulacaktır.donanım eksikliklerini ve kalitesini düşününce lansman fiyatının bile 3000-3500YTL gibi yüksek olduğu düşünüyorum.invite donanımlı ve otomatik vitesli modelin lansman nedeni ile 40500 olan fiyatın 38500YTL olduğunu söylediler ama lansman fiyatı ile bile bu arabayı satmak mitsubishi satıcılarını ciddi zorlayacak.allah onlara kolaylık versin alet hoş ama çok eksiklikleri var.

bir arkadaşın dediği gibi toyota corolla'nın comfort donanımına denk geliyor.aynı fiyatta corolla comfort alınabiliyor.hatta sanırım toyota comfortta birkaç fazladan donanımda var.o nedenle fiyat birçoğumuza yüksek bile gelebilir.kıyaslama yaparsak toyotanın marka imajını koyuncada lancer'ın daha ucuza satılması gereken bir araba olduğu kesinlikle ortaya çıkıyor..fiyatlandırmada kesin bir hata yapılmış.listeden 5000YTL lansman fiyatından 3000YTL daha alta inmeleri gerekiyor.eğer satmak istiyorlarsa tabiiiki......

birde lancer'ın bahsettiğim donanımların tamamının ve hatta fazlasının olduğu 1.8 motoru olanlar var ama henüz türkiyeye gelmemiş.yan ön spoiler ve arka rüzgarlığı ile 1.8 lancer eğer çok iyi bir fiyat ile piyasaya çıkarılır ise sanırım iyi bir satış rakkamı elde eder.çünkü 1.8 lancer da standart olarak gelen donanım ve motor performansı, tasarımı ile birleşince çok kimsenin aklının kalacağı bir araba olabilir.ben bile sanırım çok iyi bir fiyat konulsa 1.8 lancer almayı çok ciddi olarak düşünebilirim.zaten bana verdikleri asıl lancer tanıtım broşüründe daha fazla donanıma sahip olan 1.8 lancer tanıtılmış tamamen.demekki iddialı olunan model 1.8 motora sahip olanı....

özetle fiyatı çoğu insana biraz yüksek gelecek ve toyota corolla comfort tercihi yaptıracak bir araba görünümünde.yani toyota corolla comfort satışlarını arttırabilir bile diyebiliriz
    ama 1.8 motorlu ve daha fazla donanıma ve albeniye sahip modeli gelirse genç arkadaşların çoğunun 1.8 lancer peşinde olacağına inanıyorum.elbette şimdikinden çok daha iyi bir fiyat ayarlaması yapmaları şartı ile.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 20 Nisan 2008; 4:16:42 >

• Keşke aracın önündeki mitsubishi amblemini çevreleyen krom kaplı panjur consept araç da olduğu gibi tamponun altına kadar bütün şekilde uzansaymış.. Çok daha agresif ve güzel olurmuş aynen audi gibi.. Umarım sportback o şekilde çıkar. Çizgileri güzel ama bu haliyle biraz sade olmuş sanki lancer... Sanırım evo yu öyle yapacaklar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

bir arkadaşın dediği gibi toyota corolla'nın comfort donanımına denk geliyor.aynı fiyatta corolla comfort alınabiliyor.hatta sanırım toyota comfortta birkaç fazladan donanımda var.o nedenle fiyat birçoğumuza yüksek bile gelebilir.kıyaslama yaparsak toyotanın marka imajını koyuncada lancer'ın daha ucuza satılması gereken bir araba olduğu kesinlikle ortaya çıkıyor..fiyatlandırmada kesin bir hata yapılmış.listeden 5000YTL lansman fiyatından 3000YTL daha alta inmeleri gerekiyor.eğer satmak istiyorlarsa tabiiiki......

özetle fiyatı çoğu insana biraz yüksek gelecek ve toyota corolla comfort tercihi yaptıracak bir araba görünümünde.yani toyota corolla comfort satışlarını arttırabilir bile diyebiliriz
    ama 1.8 motorlu ve daha fazla donanıma ve albeniye sahip modeli gelirse genç arkadaşların çoğunun 1.8 lancer peşinde olacağına inanıyorum.elbette şimdikinden çok daha iyi bir fiyat ayarlaması yapmaları şartı ile.......

arkadaş sende kendi ağzınla söylemişsin fiyat arabaya göre çok diye yanlız toyota corolla ile ne satışta ne kalitede yarışacağını düşünüyorum...3-5milyar aşağı çekerlerse eğer 33 35 arasına verirlerse corollayı sollar ama kalite ve karizma da sanmamilk olarak bu arabayı adanaotoshow da inceleme imkanı buldum yalan yok evo sandım ilk gördüğümde...inceledim falan bodykit de vardı arabada kırmızıydı çok güzel görünüyordu..yani alacak arkadaşlar bayağı zorlanacak gibi...

ama bunu o fiyata verirlerseee iş değişir

http://www.nihoncar.com/en/news_pics/413/news.jpg
    http://blogimages.flashedcoder.com/images/autozinsight.com/522343070104.jpg
    http://image.superstreetonline.com/f/street-racing-rides/2008-mitsubishi-lancer-prototype-x/1047886+w630+cr1+re0+ar1/2008-mitsubishi-lancer-prototype-x.jpg

konsept tamponu ekletirsen alınca ooff tadından da yenmez haniii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio_TR -- 20 Nisan 2008; 12:58:34 >

• fiyatta indirim kesinlikle yapılacaktır ilerleyen zamanlarda.
    bir önceki kasa lancerda 32 bin liste fiyatı vardı ama 29-27 bin arasına verdiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BasicAs

Keşke aracın önündeki mitsubishi amblemini çevreleyen krom kaplı panjur consept araç da olduğu gibi tamponun altına kadar bütün şekilde uzansaymış.. Çok daha agresif ve güzel olurmuş aynen audi gibi.. Umarım sportback o şekilde çıkar. Çizgileri güzel ama bu haliyle biraz sade olmuş sanki lancer... Sanırım evo yu öyle yapacaklar..

sanırım şöyle diyorsun.

• Evet hocam bahsettiğim tampon bu.. Ama bu aracı benim gibi beğenip de almak isteyenlerin sportback i beklemeleri daha mantıklı gibi geliyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasicAs -- 20 Nisan 2008; 23:26:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BasicAs

Evet hocam bahsettiğim tampon bu.. Ama bu aracı benim gibi beğenip de almak isteyenlerin sportback i beklemeleri daha mantıklı gibi geliyo..

bu ne kadar olacak bir bilginiz varmı bu felaket agresif duruyor süpermiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.