Bildirim
Yeni MG HS PHEV Türkiye'de! Çinli elektrikli pickup tanıtıldı - DH Oto Gündem
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Asgari ücret 17k.
Araçla ilgili video içerik üretmek.
Eminim bunu ve benzerlerini izleyen binlerce kişi kararsız kalmışlardır acaba hangisini alsak.
Siz türkler sempatiksiniz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 21 Eylül 2024; 21:44:23 >
_____________________________ Dinden uzak durun. O hastalık sizi öldürür.
Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
12 boyunca indirim için. -
Türkler silkelesin seni...
-
Birbirinizi silkelemekten bana sıra gelirse gelin. Buna vaktinz yok bro.
_____________________________ Dinden uzak durun. O hastalık sizi öldürür.
Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
12 boyunca indirim için. -
Birde Bu Çıktı. Kardeşim Siz Bırakın Araba Tanıtma İşini? Arabayı Resimlerle mi Anlatıyorsun Sanki İlkokul Çocuğuna Anlatır Gibi? Ya Profesyoneller Gibi Bu İşi Yapın Yada Siz Mümkünse Haber Editörlüğü Yapmayın. İçinizde Bu İşi Yapan Tek Adam Gibi ADAM var Oda Erdi Bey? Gerisi Nereden Mezun Oldu Bilmiyorum. Doğan Kabak, Fahir Talib, Otomobilin Mesut Abisi, motot1 Gibi Kanalları İzleyin Ordan Biraz Kopya çekip İşinizi Yapın. Arabaya Dokunmadan Kağıt Üstünde ki Verileri Okumayı Bizde Biliyoruz. Arabaya Bin Yakında İç Dış Videosunu Çek Test Et. Gerçekten de Donanım haber Gün Geçtikçe Kalitesini Düşürüyor. Sizi Ayakta Tutan Tek Şey Forum Siteniz Yakında Oda Tarih Olacak...
-
Selamlar, sizi bu kadar kin kusmaya iten nedir bilmiyorum ama Oto Gündem serisinin iddiası zaten belirttiğiniz gibi "inceleme" olmadı. İnceleme videolarını test aracı aldıkça zaten çekiyoruz. MG HS de teste geldiğinde zaten çekeriz ortada henüz araba yok. Bu serinin amacı yoğunluktan gündemi kaçıranlar için bir solukta haftanın öne çıkan haberlerini aktarmak, çok uzatmadan da yorumlamak. Video başlığında inceleme yazıyor da biz mi sizi yanılttık? Siz zaten gündemi takip ediyorum bana bunlar lazım değil diyorsanız buyurun inceleme videolarını izleyin.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Türkler silkelesin seni...
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı