Şimdi Ara

Yeni MG HS PHEV Türkiye'de! Çinli elektrikli pickup tanıtıldı - DH Oto Gündem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Programımızın bu haftaki bölümünde %30 ÖTV dilimine giren MG HS PHEV'in fiyatını, Çinli Maxus'un pickup modelini ve BYD'nin Avrupa için tanıttığı E-Vali isimli elektrikli ticari aracı konuştuk. Bize destek olmak için lütfen kanalımıza abone olup bildirimleri açmayı, videoyu sevdiklerinizle paylaşmayı ve yorum yapmayı ihmal etmeyin. İyi seyirler!

Video akışı:

00:00 - Giriş

01:30 - Maxus eDeliver 5 Türkiye'de

11:38 - Ford Ranger PHEV tanıtıldı

18:43 - Maxus, Avrupa pazarına yönelik elektrikli pickup tanıttı

26:48 - BYD'nin şarj edilebilir hibrit MPV'si Xia

33:22 - BYD'nin elektrikli panelvanı E-Vali

37:10 - Yeni MG HS PHEV Türkiye fiyatı

• Asgari ücret 17k.

Araçla ilgili video içerik üretmek.

Eminim bunu ve benzerlerini izleyen binlerce kişi kararsız kalmışlardır acaba hangisini alsak.
    Siz türkler sempatiksiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 21 Eylül 2024; 21:44:23 >

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Türkler silkelesin seni...

• fduz kullanıcısına yanıt

Birbirinizi silkelemekten bana sıra gelirse gelin. Buna vaktinz yok bro.

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • Birde Bu Çıktı. Kardeşim Siz Bırakın Araba Tanıtma İşini? Arabayı Resimlerle mi Anlatıyorsun Sanki İlkokul Çocuğuna Anlatır Gibi? Ya Profesyoneller Gibi Bu İşi Yapın Yada Siz Mümkünse Haber Editörlüğü Yapmayın. İçinizde Bu İşi Yapan Tek Adam Gibi ADAM var Oda Erdi Bey? Gerisi Nereden Mezun Oldu Bilmiyorum. Doğan Kabak, Fahir Talib, Otomobilin Mesut Abisi, motot1 Gibi Kanalları İzleyin Ordan Biraz Kopya çekip İşinizi Yapın. Arabaya Dokunmadan Kağıt Üstünde ki Verileri Okumayı Bizde Biliyoruz. Arabaya Bin Yakında İç Dış Videosunu Çek Test Et. Gerçekten de Donanım haber Gün Geçtikçe Kalitesini Düşürüyor. Sizi Ayakta Tutan Tek Şey Forum Siteniz Yakında Oda Tarih Olacak...

• TheLoveDoctor kullanıcısına yanıt
    Selamlar, sizi bu kadar kin kusmaya iten nedir bilmiyorum ama Oto Gündem serisinin iddiası zaten belirttiğiniz gibi "inceleme" olmadı. İnceleme videolarını test aracı aldıkça zaten çekiyoruz. MG HS de teste geldiğinde zaten çekeriz ortada henüz araba yok. Bu serinin amacı yoğunluktan gündemi kaçıranlar için bir solukta haftanın öne çıkan haberlerini aktarmak, çok uzatmadan da yorumlamak. Video başlığında inceleme yazıyor da biz mi sizi yanılttık? Siz zaten gündemi takip ediyorum bana bunlar lazım değil diyorsanız buyurun inceleme videolarını izleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.