Şimdi Ara

Yeni meta midlane heroları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben oyunu bırakalı 3 ay falan oldu ve yakın zamanda bir arkadaşımın hatrına turnuvaya katılıcam. Platin 1-2 arasında geziyordum oyunu bıraktığımda şu an gold 1 e düşmüş hesap aktif olmadığından dolayı. Metadaki midlane karakterleri neler? Viktor bayağı oynanıyormuş işime geldi Ayrıca 6.sezonda midlane i veya genel oyunu etkileyecek çok büyük olay var mı? Hiç takip etmiyordum SKT nin şampiyon olduğunu duydum başka da bir şey yok Bilgilendirirseniz sevinirim bu konu altında.

• Hocam şuan mid lane metasında;
    Ryze, Kassadin, Viktor, Anivia tarzı şampiyonlar var. Metadan hiç çıkmayan Yasuo, Fizz gibi şampiyonlar da hala oynanıyor tabi.

Ancak yeni gelecek metada büyük ihtimal assassinler sahaya inecek.
    Oyun hakkında değişiklik diye soracak olursan bazı ADC'lere ve haritaya yeni eklenen canavar vs var. Detaylı bilgi için;
    http://tr.leagueoflegends.com/tr/site/2016-season-update/
  • Laynoksu sana gereken bilgiyi verir diycektim vermis bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Hocam şuan mid lane metasında;
    Ryze, Kassadin, Viktor, Anivia tarzı şampiyonlar var. Metadan hiç çıkmayan Yasuo, Fizz gibi şampiyonlar da hala oynanıyor tabi.

Ancak yeni gelecek metada büyük ihtimal assassinler sahaya inecek.
    Oyun hakkında değişiklik diye soracak olursan bazı ADC'lere ve haritaya yeni eklenen canavar vs var. Detaylı bilgi için;
    http://tr.leagueoflegends.com/tr/site/2016-season-update/

Saolun hocam bilgiler için. Fizz şu an nasıl midlane de? AP mi kasılıyor AD mi çıkıyorlar yoksa hybrid falan mı? Ayrıca assassin olarak leblanc zed den başka talon falan da metaya girebilir mi sizce? Hazırlıklı bulunalım her şeye

• Viktor to Viktory kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
    AP versiyonu şuan jungle de ve midde çok güçlü. AD oynanmaz halde. Oyundan görünmez totem(75 godluk) ve mana totemi kalktığı için mana kullanan şampiyonlar metaya girer mi bilmiyorum. Bunun için önce oynamamız lazım.
  • quote:

Rica ederim.
    AP versiyonu şuan jungle de ve midde çok güçlü. AD oynanmaz halde. Oyundan görünmez totem(75 godluk) ve mana totemi kalktığı için mana kullanan şampiyonlar metaya girer mi bilmiyorum. Bunun için önce oynamamız lazım.

Ap versiyonu piyasadaysa iyi. Bi ara yeniden kısa bir süreliğine AD ye dönüş falan oldu pek sevmemiştim adsini. Teşekkürler hocam bilgi için rehberinizi de yeni gördüm bi bakayım
  • Treş mid op
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu önümüzdeki birkaç ayda o kadar çok şey değişecek ki şuan ne dense boş. Turnuva ne zaman bilmem ama şuan istediğin midi alırsın. Kassadin, Ryze çok parladı turnuvada. Yeni sezonda da assassinler parlar diye düşünüyorum.
    Ve şu mana potunun kalkmasını dert etme Lynxou . Başka itemlara fazladan mana yenilenmesi eklenecek. Kabiliyetlere de ekleniyor.

• Çok viable pick var. Ryze, Kassadin, Lulu, Twisted Fate, Orianna, Anivia, Diana, Viktor, Yasuo, Zed, Ahri, LeBlanc, Veigar profesyonel arenada oynananlar. Soloq için Ekko, Karthus da oynanabilir. 6.sezon ADC'ler bufflanacak ve bir adım daha öne çıkacak o yüzden assassin şampiyonları daha çok seçilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shots Fired -- 5 Kasım 2015; 10:38:36 >
  • Mana costlarında ve mana harcamada büyük değişiklik yapılacak ama yinede daha zor olacak manalı karakterler.

• Thablion kullanıcısına yanıt
    Haliyle oynanması da azalacak.

• Kesinlikle. Benim söylemek istediğim çok kötü olmıyacak biraz düzelecek ama yinede nerflenmiş olacak. Turnuvalarda ilk mavinin bile mide verildiğini görürüz bence.

• talon op olacak. üstüne talona tear çıkılıp üstüne yükseltilebilir bile.
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Buff almadan oynanmaz.
  • quote:

Buff almadan oynanmaz.

Kassadin e buff istiyordunuz şampiyin tek atıyor.Iyi bir oyuncu oynarsa metaya girer.

• Minato Namikaze kullanıcısına yanıt
    Farkındaysan Kassadin kaç yamadır ufak ufak bufflar alıyor. Kimse farkında değil sanırım.
  • quote:

Buff almadan oynanmaz.

"yeni itemler op"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Buff almadan oynanmaz.

"yeni itemler op"

Ne tür itemler var

• Kasaadini denedim fena değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Buff almadan oynanmaz.

"yeni itemler op"

Ne tür itemler var

http://forum.donanimhaber.com/m_111491761/tm.htm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.