Şimdi Ara

YENİ MAZDA 3 !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
696
Cevap
13
Favori
55.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlislikla Volvo resmimi koydun dedim kendi kendime...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazdanının bana göre acil olarak yapması gereken şeylerden biri ön tamponu ön ızgarayı ve ön logoyu farklılaştırmalı logoyu değiştirmek değilde farklı bir şekilde aynı logoyu güncellemeli misal renault skoda arabaya süper demişsiniz ama bana göre renault clio dan hallice o el freni ne orda koymuşun bmw touch matic orta konsol ayarlama düğmesini el frenini kaldır artık arabanın yan kaporta tasarımı ön kapıdan yükselerek başlıyo arka tarafta oturan için kutu gibi cam olmuş direksiyon güzel ama en sevdiğim direksiyon modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Arkasi lancer sportback e benziyor biraz

+1...
  • bayilerde ne zaman görebiliriz :) gidip kendimiz incelemek lazım
  • Mükemmel olmuş!

• Klima düğmelerini koymayı sonradan akıl etmişler sanırım. Ha tam şuraya koysak olur diyip koymuşlar.
  • Arkası İnfinity FX35
  • mazda 3 hersene kasa değiştiriyor galiba
  • Mazda yapıyor abı

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

bunu alana kadar volvo v40 alırım.. hem daha yakılıklı hemde gün geldiğinde satmaya kalktığımda mazdaya nazaran biraz daha pazarı olur..

bu aracın suv'u da var, en az bunun kadar yakışıklı albenili araç ancak çıkalı baya bi süre olmasına rağmen ilanlara bakıyorum 4 tane anca ilan oluyo.. kaldıki bu aracın varlığından bi haber insanlarda var...

hem de mazdayla aynı para dimi..
    2005 yılında Volvo s40 aracımı 3 ayda sattım.
    2009 da Mazda 3 aracımı bir ay içerisinde sattım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

bunu alana kadar volvo v40 alırım.. hem daha yakılıklı hemde gün geldiğinde satmaya kalktığımda mazdaya nazaran biraz daha pazarı olur..

bu aracın suv'u da var, en az bunun kadar yakışıklı albenili araç ancak çıkalı baya bi süre olmasına rağmen ilanlara bakıyorum 4 tane anca ilan oluyo.. kaldıki bu aracın varlığından bi haber insanlarda var...

2005 yilindan bahsediyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Arka tekerden sonrası bir hatchback için biraz uzun kaçmış.Onun dışında tasarım açısından harika görünüyor.

katılıyorum..o arka olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İssiz Adam -- 4 Haziran 2013; 8:19:05 >
  • Canlı görmek lazım.Yalnız müthiş ve mükemmel olabilecek bir durum göremedim ben .
  • İnfiniti esintileri var gibi. Özellikle arka bölümde
  • iç dizaynı bmw 3 serısını andırıyor ilk bakışta.
    mazda bir de sedanını yapsa cok guzel olacak
    inşallah dızel otomatık olur...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

2005 yilindan bahsediyosun.

2005 ve 2009 yılında sattığı araçlarında hangi kasa olduğu önemli. s40 2005'te, mazda 3 2009'da kasa değiştirdi. yani her ikiside güncel kasalarıysa veya eski kasalarıysa kıyaslama biraz daha mantıklı olur.

senin kıyaslaman da pek olmamış mazda 3 bütçesi olacak adam nasıl v40 alacak. baz modelleriyle arasında 20000 den fazla oynuyor. ki volvoya bir kaç tane opsiyon eklesen 100000'e doğru yol alır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lok'tar ogar -- 4 Haziran 2013; 14:15:23 >

• Ben bu arabayı alırım.
  • Eğer kağıt üstünde de güzel bir araç olursa test sürüşü yapmadan bile alınabilir
  • umarım güncel 3 serisine göre malzeme kalitesinde iyileştirmeler yapılmıştır.
  • İç mekanı beğendim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 18 Ağustos 2013; 15:27:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.