Şimdi Ara

YENİ MAZDA 3 !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
696
Cevap
13
Favori
55.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Closer

böyle bir hesap olmaz işte.
    pahalıya alırım pahalıya satarım.
    Arabayı daha alırken cebinden 20 bin çıkıyorsa bu para 20 bindir,satınca 5 bin lira az zarar edicem diye bir muhabbet olmaz.
    Zaten araçlar birbiriyle aynı kulvarda değiller,v40 alabilen adam mazda 3'e Selamun Aleyküm bile demez.
  • göze hoş geliyor ama arkası aynı panamera
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

ben mazda'nın distribütörünün motor hacimleri düşük olsa ve ''mazda'nın dünyanın en iyi C segmenti aracını yaptık '' dese ya da yapsa bile pazarlayabileceğini düşünmüyorum.

+1.. Ayrıca, biraz uzun olmuş bence de arkası.. Ama tasarım güzel genel olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre356

YENİ MAZDA 3 !!

Hayret kimse arkadan Panamera'ya benzetmemiş.

Abisi Mazda 6 gibi sınıfının en iyi tasarım ödülünü alacağından hiç şüphem yok.
  •  YENİ MAZDA 3 !!

Mazda bana göre Hondanın iç tasarımına benziyor nede olsa Japon arabaları
  • infiniti fx serisi diyecektim ben de tam Diyenler olmuş. Genel olarak baya andırıyor. Ama ben çok beğendim.
  • Cok guzel olmus acil satısa sunmaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferisbb

göze hoş geliyor ama arkası aynı panamera

Konsepti porcshe alsın, boxter in motorunu koysun olur. O derece üst sınıf görünüyor.
  • resimelri tıklayınca linkde 2015 yazıyor arkadaşlar erken gelseydi yeni corolla ve bunun arasında bayağı bir gidip gelecektik herhalde
  • Yarın gelse arabamı bugün ilana verir , satınca da üstünü tamamlayıp alırdım.
  • İç mekan gerçekten çok iyi görünüyor. Fakat arka taraf iç mekanın şıklığına ve ön yüze yakışmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

resimelri tıklayınca linkde 2015 yazıyor arkadaşlar erken gelseydi yeni corolla ve bunun arasında bayağı bir gidip gelecektik herhalde

3Hocam sebebini bilmiyorum ama Mazda yeni Mazda 6 yı da 2014 diye çıkardı büyük ihtimal 3te bu sene sonu çıkar büyük ihtimal.....

ayrıca kimse farketmemiş çekilen fotoda sıkıntı var eğimli çekildiği için araç basık gözükmüş. Arkası o kadar yatık olması perspektif olarak mantıksız....

YENİ MAZDA 3 !!
     YENİ MAZDA 3 !!

• çok şık olmuş tebrikler mazdaya. Japonların iç aksamını hayatta begenmem absürd konsollar boalı plastikler nefret ederim.Ama bu araç başka olmuş birde elektronik el freni olsa süper olur.
  • İç mekan f30'u anımsattı biraz. Hem dizayn hem de kalite açısından.
  • Motor seçenekleri olarak neler gelicek arkaşlar bilen var mı? Manuel-dizel 1.6 gelir mi mesela?

Gelse de allah bilir kaç liraya gelicek
  • Araç güzel olmuş, beğendim, mazda 6 nın da ön tasarımına hayran olmuştum zaten :)
    Aşağıdaki yazıda 2.0 benzinli ve 1.6 dizelden bahsediliyor, skyactiv in 1.6 benzinlisi var mı acaba bilgisi olan ?
    http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/new-mazda-3-latest-spy-shots
    Kırmızı renkli olan, gerçek fotoğrafta arkası daha da şık sanki, denildiği gibi diğer fotolarda daha basık çıkmış.
    2013 sonuna doğru gelebilir yazmışlar ama türkiye'ye gelişi daha da uzun sürer kesin.
  • Guzeeeeeeeel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

karoser üzerinde görev yapacak motor lazım

yine gider 1.6 105hp 4 ileri AT motor artık tarih oldu çok şükür, atmosferik motor sevdasından vazgeçttiler! ve artık aşırı besleme küçük hacimli motorla gelecek

Skyactive 1.4T motorun bu araç üzerinde geleceği haberleri var bekliyoruz, verimli az yakan keyf veren bir motor ihtiyacı var.

Özellikle 6 ileri otomatik şanzıman ile çağı yakalayacak....

6 ileri otomatik
    http://www.caranddriver.com/photo-gallery/mazda-skyactiv-g-and-skyactiv-d-engines-news

Yeni Motorlar
    http://www.caranddriver.com/news/mazda-skyactiv-g-and-skyactiv-d-engines-news

http://www.mazda.com/mazdaspirit/skyactiv/engine/skyactiv-g.html

6 ileri otomatik iyi olmuş
    Hocam 1.4 motora ilişkin bilgiyi nereden aldınız, bu yazıda 1.4le ilgili örnek vermiş ama tam olarak motora referans yok.
    Mazdanın sitesinde de motor hacimleriyle ilgili bişi bulamadım.
    1.4 motorla ilgili başka bir link var mı hocam ?

• Linke tıklamayanlar için gerçek fotoğrafı da ekleyeyim
     YENİ MAZDA 3 !!
  • içi çakma a3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.