Şimdi Ara

Yeni MacbookPro Ne Zaman ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Arkadaşlar bu sene hazırlığa başlayacağım ve mühendislik okuyacağım. Hazırlık bittikten sonra (mayıs-haziran) gibi bir macbookpro(13.3 retinalı) almayı düşünüyorum. Eğer 2 sene sonra falan çıkacaksa ona göre hemen alacağım fakat seneye çıkma ihtimali varmıdır? Bu konu hakkında ne düşünüyosunuz ? Yenisini beklemelimiyim yoksa zaten 2-3 yıla anca çıkar diye direk almalı mıyım?

• 2016 da skylake işlemcili olanlar cıkıcak diyorladı forum sıtelerınde ama net bi bilgim yok bekleme gibi bi dusuncen varsa bekle tabi ben sahsen bekleyemedım ( sabirsizimdir 2016 ya kadar kım beklıycek dedım) aldım bır kac aydır kullanıyorum.
  • Mayıs haziran'a kadar muhtemelen skylake işlemci gelir.Bence çok elzem değil ise beklemenize çok yarar var.
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    Anladım Çok teşekkürler.
  • yunusilker kullanıcısına yanıt
    Ben ilk kez alıcağım için biraz daha bekleyeyimde en iyisini alıyım diye düşünüyorum. Bekleyeceğim bu vesileyle. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroarda

Ben ilk kez alıcağım için biraz daha bekleyeyimde en iyisini alıyım diye düşünüyorum. Bekleyeceğim bu vesileyle. Teşekkürler.

Genel itibari ile skylake'in %20 performans artışı %30 batarya süresi artışı ve %41 daha hızlı grafik özellikleri çok muazzam.8.5 saat yerine 11.5 saat macbook pro kullanmak çok güzel olacak.Air için bu süreyi düşünemiyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan
    Genel itibari ile skylake'in %20 performans artışı %30 batarya süresi artışı ve %41 daha hızlı grafik özellikleri çok muazzam.8.5 saat yerine 11.5 saat macbook pro kullanmak çok güzel olacak.Air için bu süreyi düşünemiyorum bile

1) Bu verilerinize göre Skylake'li bir 13" MBA'in batarya kullanımı 15 saati bulabilecek...

2) Ancak dikkat ederseniz, 2015 model, Broadwell işlemcili 13" MBA'lerde 2014'teki Haswell işlemcili 13" MBA'lerle aynı batarya kullanıldığı halde (öyle olduğunu zannediyorum...), batarya kullanım süresinde herhangi bir artış belirtilmedi;11"lerde bir artış oldu...

3) Şahsen ben 2016'da, 11" ve/veya 13" olarak en azından mevcut tasarım (kasa) içinde bir MBA (düşük hızlı Skylake işlemcilerini kullanacak) çıkartılacağını düşük bir olasılık olarak görüyorum.

4) Tahminlerim tutarsa 2016'da mevcut rMBP kasa tasarımı da değiştirilip inceltilecek. Batarya süresi yine 10 saatte (13") bırakılacak (bu da incelecek kasadan dolayı kapasitesi azaltılacak bataryaya gerekçe olacak...), tabii ki Skylake işlemci ailesi kullanılacak, muhtemel klavye de değişecek ve 12" rMB'da kullanılan kelebek klavyeye geçiş yapılacak... Üstüne, 2 tane USB-C portuyla "işi idare edip" magSafe besleme soketini de kaldıracaklar!...

Bakalım, bekleyip göreceğiz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.