Şimdi Ara

Yeni Macbook Pro Alsam mı kararsız kaldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben şu anda imzamda gördügünüz özelliklere sahip bir bilgisayar kullanıyorum.Her zaman mac book u merak etmisimdir ve agustos ayinda buyuk bir ihtimalle macbook alacagim.Herkes macbook un çok güzel olduğunu söylüyor.Ama bana ne gibi bir yarari olur?2199$ lık modelini düşünüyorum.Oyun oynamayı severim ama zaten onu yapabilen bir pc ye sahibim.Macbook pro almamin sebebi internet ve açığını söylemem gerekirse windows dan sıkıldım.Sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Brand06

Merhaba arkadaşlar.Ben şu anda imzamda gördügünüz özelliklere sahip bir bilgisayar kullanıyorum.Her zaman mac book u merak etmisimdir ve agustos ayinda buyuk bir ihtimalle macbook alacagim.Herkes macbook un çok güzel olduğunu söylüyor.Ama bana ne gibi bir yarari olur?2199$ lık modelini düşünüyorum.Oyun oynamayı severim ama zaten onu yapabilen bir pc ye sahibim.Macbook pro almamin sebebi internet ve açığını söylemem gerekirse windows dan sıkıldım.Sizce ne yapmalıyım?

sadece internet için macbookpro alınmaz, nekadar iyide olsa bu iş için okadar parayı haketmez.

alınacaksa eğer 7 saatlik pil ömrü için alınır, 2kiloluk ağırlığı ve ince tasarımı için alınır, touchpad'i için alınır, retina ekranı ve dahili 256gb ssd'si için alınır vs.
    bunun gibi özelliklerde taşınabililir, performanslı, estetik tasarıma sahip bir makina isteniyorsa alınır.
    &#63743;MacBook Pro 15&quot; Late 2011 | Intel Core i7 2.4 GHz | 16 GB 1333 Mhz DDR3 Ram | 120 GB Corsair Force GT SSD | Intel HD Graphics 3000 512 MB + AMD Radeon HD 6770M 1024 MB&#63743;
    &#63743;iPhone 5 White &amp;amp; Silver&#63743;

• Eger sirf internet icin alacaksan tabii ki macbook air al

Orijinalden alıntı: Brand06

Tabikide yanlizca internet degil ama dogru benim yazdigimdan bu anlasiliyo.Yani macbook pro retina ekran alınırsa ne için alınır öyle soriyim ben size

yukarıda yazdığım nedenler bu model için geçerli. macbookpro retina ekran daha net ve keskin görüntüsü, daha canlı renkleri için alınabilir, ona ek olarak retina ekranın marifetine örnek verebilirim; retinalı modelde adam fotoğraftaki çiçeğin polenlerini bile görüyorken ben çiçeği ve rengini görebiliyorum bir eski versiyonda
    &#63743;MacBook Pro 15&quot; Late 2011 | Intel Core i7 2.4 GHz | 16 GB 1333 Mhz DDR3 Ram | 120 GB Corsair Force GT SSD | Intel HD Graphics 3000 512 MB + AMD Radeon HD 6770M 1024 MB&#63743;
    &#63743;iPhone 5 White &amp;amp; Silver&#63743;
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.