Şimdi Ara

Yeni MacBook Kullanıcısıyım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süren araştırmam sonunda yeni model macbook pro'mu almış bulunuyorum. Ama biraz yardıma ihtiyacım var.

Cihazı sıfır olarak. italya'dan getirttim. Yani şarj adaptörü, klavyesi falan farklı. Klavye o kadar sorun olmasa da adaptör konusunda sıkıntılarım var. Normal avrupa prizi değil çünkü, bizim normal prizlerin arasına bir çubuk daha eklediğimizi varsayın öyle. Bi kaç siteye baktım ama bulamadım nasıl bizimkine çevireceğimi. Nereden bulabilirim sizce ?

Birde normal büyük beyaz olan kısıma normal dönüştürücü takarak kullanıyorum şimdilik ama ilerde uzatmaya ihtiyacım olursa priz çeviriciye ihtiyacım olacak. O büyük kısımda yanlara açılan ufak, kanat tarzı birşeyler var, onlar ne işe yarıyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

Merhaba arkadaşlar, uzun süren araştırmam sonunda yeni model macbook pro'mu almış bulunuyorum. Ama biraz yardıma ihtiyacım var.

Cihazı sıfır olarak. italya'dan getirttim. Yani şarj adaptörü, klavyesi falan farklı. Klavye o kadar sorun olmasa da adaptör konusunda sıkıntılarım var. Normal avrupa prizi değil çünkü, bizim normal prizlerin arasına bir çubuk daha eklediğimizi varsayın öyle. Bi kaç siteye baktım ama bulamadım nasıl bizimkine çevireceğimi. Nereden bulabilirim sizce ?

Birde normal büyük beyaz olan kısıma normal dönüştürücü takarak kullanıyorum şimdilik ama ilerde uzatmaya ihtiyacım olursa priz çeviriciye ihtiyacım olacak. O büyük kısımda yanlara açılan ufak, kanat tarzı birşeyler var, onlar ne işe yarıyor acaba

ben en son baumax mağazasından priz dönüştürücü almıştım 9tl'ye her türlü prizi bizimkine uygun hale getiriyor. Yada travel kit falan alman gerekiyor orjinal olsun dersen

O kanat kısımları ise adaptörü çantana koyarken prizinin kablosunun oralara sarıyorsun on işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 13 Kasım 2012; 18:34:20 >

• Anladim hocam sanirim o travel kit'lerden alcam evet. O kanatlari da tahmin etmistim ama dedim apple boyle basit bir sey yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anladim hocam sanirim o travel kit'lerden alcam evet. O kanatlari da tahmin etmistim ama dedim apple boyle basit bir sey yapmaz

neresi basit hocam, bunun olduğu başka bir adaptör gösterin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

Anladim hocam sanirim o travel kit'lerden alcam evet. O kanatlari da tahmin etmistim ama dedim apple boyle basit bir sey yapmaz

Hocam cok gerekli birsey degil bence yani hani en fazla adaptorun cevresine sarilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam cok gerekli birsey degil bence yani hani en fazla adaptorun cevresine sarilir

kullanında faydasını görüyorsun, sanırım daha önce hiç çantandan kabloları ahtapot gibi yayılmış laptop adaptörü çıkarmayı denemedin

• O 3. cubugu buradaki her prızle kullanamazsınız ancak coguyla kullanırsınız. Ucundan sokup baska bır kablo takabılırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kullanında faydasını görüyorsun, sanırım daha önce hiç çantandan kabloları ahtapot gibi yayılmış laptop adaptörü çıkarmayı denemedin

Evet olabilir Sagolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

O 3. cubugu buradaki her prızle kullanamazsınız ancak coguyla kullanırsınız. Ucundan sokup baska bır kablo takabılırsınız.

hocam artik ucuna bi converter takip o sekilde kullanacaz.
  • Convertere gerek yok aslında. Ortadaki çubuğu demir testeresiyle kesebilirseniz direk normal fiş gibi kullanabilirsiniz. Ben İtalyadan aldığım eski laptop'ımda öyle yapmıştım. Yıllarca sorunsuz kullandım, hala da kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenghis

Convertere gerek yok aslında. Ortadaki çubuğu demir testeresiyle kesebilirseniz direk normal fiş gibi kullanabilirsiniz. Ben İtalyadan aldığım eski laptop'ımda öyle yapmıştım. Yıllarca sorunsuz kullandım, hala da kullanıyorum.

Mantikli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenghis

Convertere gerek yok aslında. Ortadaki çubuğu demir testeresiyle kesebilirseniz direk normal fiş gibi kullanabilirsiniz. Ben İtalyadan aldığım eski laptop'ımda öyle yapmıştım. Yıllarca sorunsuz kullandım, hala da kullanıyorum.

vay be demek oluyor o şekilde de ha converter almıştım ama yine de deneyecm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.