Şimdi Ara

Yeni Lav Temalı Champion Scoria (Reddit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Yeni Lav Temalı Champion Scoria (Reddit)

Skill kaynağı mana değil magmaymış, enerjiye benzer bir kaynakmış. Üstüne ultisi de Syndra ult gibiymiş, ne kadar magman varsa o kadar çok vuruyormuşsun. Ultisi toggle bir de belirteyim.

Bekliyoruz.

https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/31ihr8/new_lava_based_champ_scoria/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 5 Nisan 2015; 16:49:48 >

• güzel
  • Skillere tekrar baktım da son çıkan championların skill setleriyle karşılaştırınca oldukça basit geldi. Fake olma ihtimali var. Bekleyip göreceğiz.
  • Mid bekleniyordu iyi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ip biriktirmeye baslayayim

• Brandın kuzeni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanmıyorum ama neden olmasın

• Hemen Scoria Bot'u almalıyım
  • whyrenektonwhy or fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Skillere tekrar baktım da son çıkan championların skill setleriyle karşılaştırınca oldukça basit geldi. Fake olma ihtimali var. Bekleyip göreceğiz.

Kladdy 216 puan an hour ago
    "This is fake (or not correctly made by Riot/new update).
    On EVERY single ability tooltip the cooldown is displayed as "14 sec Cooldown". On the picture of the E ability of this so called new champion it says "14 Second Cooldown" which is not correctly formatted. This could be a new update, but that doesn't seem likely. Nice try tho.
    Example of Sejuani ability tooltips."

bu adamın dedigine göre fakeymiş 14 second cooldown yazması mümkün değilmiş 14 sec cooldown şeklinde yazması gerekiyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Skillere tekrar baktım da son çıkan championların skill setleriyle karşılaştırınca oldukça basit geldi. Fake olma ihtimali var. Bekleyip göreceğiz.

Kladdy 216 puan an hour ago
    "This is fake (or not correctly made by Riot/new update).
    On EVERY single ability tooltip the cooldown is displayed as "14 sec Cooldown". On the picture of the E ability of this so called new champion it says "14 Second Cooldown" which is not correctly formatted. This could be a new update, but that doesn't seem likely. Nice try tho.
    Example of Sejuani ability tooltips."

bu adamın dedigine göre fakeymiş 14 second cooldown yazması mümkün değilmiş 14 sec cooldown şeklinde yazması gerekiyomuş

Görmüştüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.