Şimdi Ara

Yeni lastikte avuç içi kadar balon ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen bir arkadaşım yeni araç aldı üstündeki lastikler 1 seneyi tam doldurmamış 10 15k km yol yapmış dişleri falan halen bayağı net ancak sol ön lastikte avuç içi kadar bi balon var ama ne bi iz ne bi yırtık yok çevresinde. İlla değiştirilmeli mi sizce yoksa ne gibi sorunlar doğurur araç sadece şehir içi gezmelerde kullanılıyor nadiren 120 130 gibi hızlara çıkıyormuş ayda yılda bir, şehir içinden kasıtta bir semtten bir semte değilde markete vs.

• En kötü ihtimal sadece o lastik değişmeli.Lastik ebatı verilmemiş ama 1 çift lastiğin ederi oluşabilecek herhangi bir problemden fazla değildir.Sağlığa ziyan gelir , olmadik yerde patlar, kaza riskini katliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0mer Faruk kullanıcısına yanıt
    stepneyi ona taksak sorun olur mu stepnede farklı markamıdır aynımıdır bilmiyoruz ama stepne 0 sanırım
  • angarabebesi0606 kullanıcısına yanıt
    Yerinizde olsam stepne diğerleriyle marka model tutuyor ise stepneyi balonlunun yerine takardim ayrica ters taraftaki lastiği sifir alarak 1 lastik satın alarak işi kapatmış olurdum.(ifade edebildim mi bilmiyorum)

• Yeni araçlarda stepne aynı ebatta pek olmuyor, bizim araçtada balon yapmış üstüne 50.000 km gittik birşey olmadı şimdiye kadar, yollarımız biraz kötü lastikler çabuk balon yapıyor, hele michelin biraz nazik bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Yeni araçlarda stepne aynı ebatta pek olmuyor, bizim araçtada balon yapmış üstüne 50.000 km gittik birşey olmadı şimdiye kadar, yollarımız biraz kötü lastikler çabuk balon yapıyor, hele michelin biraz nazik bu konuda.

Balon yapmış lastikle devam etmek mayınla dolu tarlada yürümekle eşanlamlı.

Her an lastiğiniz patlayıp kazaya sebebiyet verebilir.

Balonlu lastik en kısa sürede değiştirilmeli...

• Stepnenin ebatı ve modeli aynıysa olabilir. Yoksa yeni lastik almanız gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı lastik maksimum 200 tldir . kredi kartına 9a böldürseniz aylık 22tl eder.

22 TL neye vermiyoruz ki? 50 ile giderken bile bir anda gümlese yoldan çıkarsın ölüm riski var. Bence düşünmeye bile gerek yok alın bir tane lastik geçin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.