Şimdi Ara

yeni laptop aldım tek olan harddiski ikiye bölmem lazım acil lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni laptop aldım şu anda vista yüklü ama bi tane yerel disk c var 225 gb kapasiteli 1 tane de recovery var o da 10 gb kapasiteli ben c yi nasıl ikiye bölerim acaba? lütfen çok acil...

yeni laptop aldım tek olan harddiski ikiye bölmem lazım acil lütfen!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.D.K -- 11 Mart 2008; 18:49:03 >

• Partition Magic programı işinizi görür yanlız ın vista ile uyumlu olmasına dikkat edin
  • programın vista uyumlu olanını indirdim 8.5 versiyonu program ingilizce yanlış bişey yapmaktaan korkuyorum acaba bide anlatımını bulsaydım iyi olurdu.

peki vista olduğu için programsız bölebiliyormuyuz acaba?
  • vistada normalde Denetim Masası>Sistem ve Bakım>Yönetimsel Araçlar içerisinde Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir' e tıkladığın zaman açılan pencerinin üst menüsünde Eylem>Tüm Görevler>Birimi Küçült yaptıgında bölüm oluşturulabiliyor diye biliyorum ama belli bir limit var bunuda 40 küsür gb olarak hatırlıyorum eger uygunsa buradan degilse googlede aratarak birçok resimli anlatım bulbilirsiniz
  • masaüstüne gelin bilgisayarım a sağ tıklayın yöneti seçin çıkan pencerede sol menüde disk yönetimi diye bir yer göreceksiniz oraya tıklayın mevcut sürücüleriniz gözükecek.C sürüsüne sağ tıklayın birimi küçültün diyin.Ne kadar küçültmek istiyorsanız mb cinsinden belirtin.Sonra bölümlenmemiş alan çıkacak menüde ona da sağ tıklayın birimi kullan gibi bir seçenek çıkacak(yanlış demiş olabilirim başka bir şeyde yazıyordur fakat amaç aynı).Ona tıklayın gerekli adımları yaptığınızda sürücü oluşturulmuş olucaktır.
    Arkadaşlar tavsiyemi ele alırlarsa iyi olur yanlış bilgi vermeyelim fakat aynı işi partition magic adlı programlada yapabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superdeve14

masaüstüne gelin bilgisayarım a sağ tıklayın yöneti seçin çıkan pencerede sol menüde disk yönetimi diye bir yer göreceksiniz oraya tıklayın mevcut sürücüleriniz gözükecek.C sürüsüne sağ tıklayın birimi küçültün diyin.Ne kadar küçültmek istiyorsanız mb cinsinden belirtin.Sonra bölümlenmemiş alan çıkacak menüde ona da sağ tıklayın birimi kullan gibi bir seçenek çıkacak(yanlış demiş olabilirim başka bir şeyde yazıyordur fakat amaç aynı).Ona tıklayın gerekli adımları yaptığınızda sürücü oluşturulmuş olucaktır.
    Arkadaşlar tavsiyemi ele alırlarsa iyi olur yanlış bilgi vermeyelim fakat aynı işi partition magic adlı programlada yapabilirsiniz.

teşekkürler superdeve14 verdiğin bilgilerle programsız ikiye böldüm. benimkini 90 gb böldü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.