Şimdi Ara

Yeni LANCER 1.8 Sahipleri-Kullananları-Deneyenleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
6.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ben ne sahibiyim ne de kullandım.Fakat C sınıfında desteğimi kazanan modellerden biri.Forumda nasıl Mazda3,Lancia Delta v.s. yorumlarını takip ediyorsam,Lancer hakkındakileri de öyle takip ediyorum.Fakat 1.8 üzerinde pek ''kullanıcı'' yorumu bulamıyorum ''Lancer CVT ben aldım siz almayın'' dışında.
    Başlıktaki gibi bu konuda sürüş özellikleri-performans v.s gibi konularda ''özellikle kullanıcı yorumları'',diğer kriterlerde ise herkesin yorumlarını bekliyorum.Bu konu Lancer 1.8 almayı düşünenlere de objektif bir kaynak olsun diyor ve birkaç resim ve teknik bilgiyle başlatıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müteferric -- 28 Mart 2010; 19:37:18 >

• Çok üstün bir performans beklemeyen kullanıcılar için mükemmel bir araç bence.donanım olarakta gayet yeterli.rockford ses sistemide cabası.dediğim gibi performans değilde konfor,rahatlık isteyenler için harika bir araç bence.
  • ranger daha iyi boşverin cvt yi
  • keşke 1.5 de cvt şanzıman olsaydı. Niye yok acaba ?
  • ilk defa cvt şanzuman olsaydı diyeni görüyorum .....Cvt şanzumanı kolay kolay kimse beğenmez.1.5 te olsaydı cvt şanzuman heralde maksimum sürat 150-160 olurdu artık arabanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

ranger daha iyi boşverin cvt yi

ranger 4.viteste 160-170 vuruyo leyn fena mı
  • e bende öyle dedim zaten. 1,5 ile yokuş çıkarken yanınızdan dizel fiat albea "plakası" geçerse şaşırmayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şahin mahin kafa tutar walla 86 model doğan görünümlüsü hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalkaan

şahin mahin kafa tutar walla 86 model doğan görünümlüsü hemde

• işte bu......

• Konu kaymış..Son sürat meselesine takınılmış bitmiş..Aracın performansını sadece son sürata göre değerlendirmek yalnış,ara hızlanmaları 0-100'ü nasıl..
    Ki ,''sürüş özellikleri-performans v.s gibi konularda ''özellikle kullanıcı yorumları'''' demişim.umarım performans konusunda yorum yapanların hepsi aracı kullanmışlardır.
  • Mitsubishi lancer ı iyi bir şekilde bilen her vatandaş 1800 cc 143 bg lik bu aracın cvt şanzumandan dolayı performanslı olmadığını iyi bilir;ki zaten 1800 cc 143 beygirlik bir mitsubishinin yolda normal şartlarda uçak gibi hızlı olucağını çoğumuz biliriz.tabiki manuel vites olması şartıyla.zaten broşüründede son süratlerde 1500 cc manuel vites araca 189,1.8 cvt yede 191 gibi bir son sürat yazmışlar yanılmıyorsam.veriler zaten ortada ayrıca kullananlarında yorumları ortada.bu aracı alanlar bu araçtan performans bekliyor.bu araçta manuel vites seçeneği olmadıktan sonra mitsubishi bu aracı gerçekten çok zor satar bnim kanaatimce.ama tekrar söylüyorum 200 km lik bir performansı yeterli bulan ve donanım ağırlıklı bir araç istiyenler için harikulade güzel bir araç.
  • yahu anlamıyorum bazen sizleri?

1.8 arabadan ne hızı bekliyorsunuz? Herşey hız mı?

Hız isteyenleri 2.el Evolar bekliyor bence.
  • quote:

Mitsubishi lancer ı iyi bir şekilde bilen her vatandaş 1800 cc 143 bg lik bu aracın cvt şanzumandan dolayı performanslı olmadığını iyi bilir;ki zaten 1800 cc 143 beygirlik bir mitsubishinin yolda normal şartlarda uçak gibi hızlı olucağını çoğumuz biliriz.tabiki manuel vites olması şartıyla.zaten broşüründede son süratlerde 1500 cc manuel vites araca 189,1.8 cvt yede 191 gibi bir son sürat yazmışlar yanılmıyorsam.veriler zaten ortada ayrıca kullananlarında yorumları ortada.bu aracı alanlar bu araçtan performans bekliyor.bu araçta manuel vites seçeneği olmadıktan sonra mitsubishi bu aracı gerçekten çok zor satar bnim kanaatimce.ama tekrar söylüyorum 200 km lik bir performansı yeterli bulan ve donanım ağırlıklı bir araç istiyenler için harikulade güzel bir araç.

Test sürüşü yapmadan araç almak gibi birşey bu dediğiniz.Nasıl olsa herşey belli performans belli v.s.Yine de dediğim gibi ''son sürat'' sizin performans da birinci kıstasınız.Peki ara hızlanmalar,motorun boğulmaması,0-100?Bunlar Cvt'den dolayı çok mu kötü.Son sürat gibi bunun da teknik değerlerine baktığımızda Manueliyle arasında yaklaşık 1.7snlik bir 0-100 farkı oluyor.1.5lik modeldeyse manuel otomatik farkı 2.7 saniye..Bu durumu neden Cvt'nin performans artısı olarak görmüyoruz peki?Bu da ortada olan bir veri.
    Bu aracı alanlar performans bekliyor mu konusuna gelirsek,bence bu da değişir.Çünkü bu yüksek donanımlar 1.5 lancerda bulunmuyor.Aracı alanların yarısı performans için alıyorsa yarısı da bence yüksek donanımı için alıyorlardır(rockford fosgate,18 jant,spor görünüm paketi,bluetooth,hız sabitleyici,kule gergisi,park sensörü v.s).Ki bu donanımları başka markalarda opsiyonel olarak alsak 8-10000tlyi bulur.Yani aracın 1.8 olması v.s de bonus gibi kalır.
    Son olarak,ben de biliyorum son hızı yüksek bir araç isteyenler için uygun araç olmadığını,fakat yapılan yorumlar biraz da diğer performans kıstasını tercih edenler için(dediğim gibi ara hızlanmalar v.s) yapılsa çok iyi olur

• orada mutlaka haklısın belkide ara hızlanmaları gerçekten çok iyidir.ama ben oliyim başkaları olsun böyle bir araçta ara hızlanmadan ziyade uzun yolda yapabileceğimiz son sürate bakarız.neden mi çünkü 10.000 TL gibi bir fark verdiğim zaman + fazla vergi ödediğim zaman ben bu araçtan donanım dışında son süratte 1.5 motordan farklı bir performans beklerim.benim seri bir araçta baktığım 1.şey son sürat ara hızlanma bende 2.kısımda kalıyor.SAYGILAR.....
  • bizzat kullanıp test eden birisi olarak beklentileri çok yüksek olmayanlar için düşünmeden alınabilecek araçlardan bir tanesidir ve araç alanların çoğu memnun, tek bir forumdaşımız dışında ki o forumdaşın da ihtiyacı bence ralliart ya da Evo X olmasına rağmen 1.8 aldığı için memnun kalmamıştır.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caramurat -- 5 Nisan 2010; 14:22:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

ranger daha iyi boşverin cvt yi

ranger 4.viteste 160-170 vuruyo leyn fena mı

5.vitestede o kadar vurur
  • quote:

orada mutlaka haklısın belkide ara hızlanmaları gerçekten çok iyidir.ama ben oliyim başkaları olsun böyle bir araçta ara hızlanmadan ziyade uzun yolda yapabileceğimiz son sürate bakarız.neden mi çünkü 10.000 TL gibi bir fark verdiğim zaman + fazla vergi ödediğim zaman ben bu araçtan donanım dışında son süratte 1.5 motordan farklı bir performans beklerim.benim seri bir araçta baktığım 1.şey son sürat ara hızlanma bende 2.kısımda kalıyor.SAYGILAR.....

İşte,zevkler ve renkler tartışılmaza giriyor bu yorum da;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

quote:

orada mutlaka haklısın belkide ara hızlanmaları gerçekten çok iyidir.ama ben oliyim başkaları olsun böyle bir araçta ara hızlanmadan ziyade uzun yolda yapabileceğimiz son sürate bakarız.neden mi çünkü 10.000 TL gibi bir fark verdiğim zaman + fazla vergi ödediğim zaman ben bu araçtan donanım dışında son süratte 1.5 motordan farklı bir performans beklerim.benim seri bir araçta baktığım 1.şey son sürat ara hızlanma bende 2.kısımda kalıyor.SAYGILAR.....

İşte,zevkler ve renkler tartışılmaza giriyor bu yorum da;)

AYYYYNEN ÖYLE

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.