Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

quote:

Orijinalden alıntı: Laguna hastası

quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

Arkadaşlar 2010 model laguna 3 executive var bende.
    Direksiyon sizde de sert mi? Yani baya baya sert bir direksiyonum var. Bazen daha da sertleşiyor. Bunun sebebi ne olabilir bir bilen var mı?

Arkdaslar laguna 3 lerin kronik leri; 1- direksiyon nun sert olmasi 2- turbo dan ufaktan ıslık sesi 3- ön kapi gergilerinin ses yapmasi .... tum bunlar 8-9 farkli laguna da inceleyip kullanip gordugum seyler . Kesinlikle sallamasyon degildir. Turbo sesi icin mais bogazici merkez servise bile gidilmistir ve turbo sesinin karekteristik ses oldugu soylenip her hangi bir ariza olmadigi belirtilmistir.

Direksiyon sertliği için bir çözüm var mi Hocam?

Geçen Latatude denedim. Gerçekten direksiyon bizim lagunalara göre daha yumuşak. Laguna 1 deki gibi yumuşak bir direksiyona da hala rastlamadım. Çözümünün de olacağını zannetmiyorum.

• Arkadaşlar aracım 2009 model ve aux çıkışı yok. Teybi aux destekliyor fakat aux çıkışı yok. Aksesuarcı aux kablosunu 30 liraya monte ediyor. Ama sadece kablo, telefonu takıp dinleyebileceğim o şekilde. Ama ben usb özelliği de olsun istiyorum. Usb ye müzik atıp ordan dinlemek istiyorum.

http://m.n11.com/2009-renault-laguna-usb-aux-aparati-audio-system-ren12-P135377802

Böyle bir cihaz alsam usb kısmını kullanabilir miyim? Normalde teyp usb desteklemiyor ama o cihaz sayesinde usb den taktığımı aux çıkışından dinleyebilir miyim? Daha önce bu tür bi işlem yaptıran var mı? Varsa internetten alabileceğim aparatın linkini atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Selam ben aliexpresten 15 TL 'ye o kabloyu alıp taktırdım; ipod veya sd karta sahip eski bir telefon bağlıyorum ya da spotify vs muzik dinliyorum bu şekilde istediğim şarkıyı arayıp bulabiliyor ve telefondan kumanda ediyorum (arac kumandası sadece sesi açıp kapatma fonksiyonu yapıyor; bu alet biraz pahalı geldi bana ve aracın kumandası ile uyumlu olacak mı ? nasıl sıradaki parçaya geciceksiniz falan hep soru işareti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloyjack

Selam ben aliexpresten 15 TL 'ye o kabloyu alıp taktırdım; ipod veya sd karta sahip eski bir telefon bağlıyorum ya da spotify vs muzik dinliyorum bu şekilde istediğim şarkıyı arayıp bulabiliyor ve telefondan kumanda ediyorum (arac kumandası sadece sesi açıp kapatma fonksiyonu yapıyor; bu alet biraz pahalı geldi bana ve aracın kumandası ile uyumlu olacak mı ? nasıl sıradaki parçaya geciceksiniz falan hep soru işareti.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim ben de araştırma yaptım biraz. Satıcıyla da görüştüm araç usb desteklemiyorsa usb fonksiyonu çalışmaz dedi. Dürüstmüş helal olsun :)

Aksesuarcı aux kablosunu 30 liraya kol dayamanın içine çekerim içerden güzelce dedi. Kol dayamanın içine de şarj edilebilir mp3 & mp4 çalar alacam. Şarj gerekirse zsten kol dayamanın içinde priz var. İstediğim müziği atıp ordan dinlerim bu şekilde 100 liraya falan geliyor

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    benhttp://www.ebay.com/itm/Aux-Input-Adapter-Cable-For-Renault-Clio-Megane-Laguna-Scenic-MP3-iPod-iPhone-/252271658994?hash=item3abc9007f2:g:8D8AAOSwXshWrNAa şöyle bir kablo almıştım gelmesi 1 ayı buldu tabi ama 10-15 tl tuttu;teybin orayı kendim söktüm arkasına yeşil kısmı monte ettim; kabloyu da arkadan sallandırdım ki zaten kültablasının üstü boş ; oradan geliyor kablo . bardaklık içinde ipod var elimin altında oldugu için sarkı değiştirebiliyorum. tabi menuden aux u aktif etmeniz gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloyjack

benhttp://www.ebay.com/itm/Aux-Input-Adapter-Cable-For-Renault-Clio-Megane-Laguna-Scenic-MP3-iPod-iPhone-/252271658994?hash=item3abc9007f2:g:8D8AAOSwXshWrNAa şöyle bir kablo almıştım gelmesi 1 ayı buldu tabi ama 10-15 tl tuttu;teybin orayı kendim söktüm arkasına yeşil kısmı monte ettim; kabloyu da arkadan sallandırdım ki zaten kültablasının üstü boş ; oradan geliyor kablo . bardaklık içinde ipod var elimin altında oldugu için sarkı değiştirebiliyorum. tabi menuden aux u aktif etmeniz gerekir.

Anladım hocam teşekkür ederim. Aynı kablodan benim aksesuarcıda var zaten. Onu ben kol dayamanın içine çektirecem görünür olmayacak. Yani planda öyle var. İçine de mp3 çalar koyunca tamamdır. Bu akşam kar yağmazsa hallederim inşallah

• Dün aracımı Ankara'da Dr. Renault'a götürdüm. Triger vakti geldide geçmişti onu değiştirdiler, yağ ve filtreler değişti. Balatalar yarı olmuş onlarida değiştirdiler. Birde motor kulağı kırılmış onuda değiştirdiler. 900 lira verdim hepsine.
  • ebucendel kullanıcısına yanıt
    Servis ise yine iyi almış hocam
  • Arabada rolantide titreşim var. Kirmizi ışıkta falan durduğumda titreşim baya hissediliyor. Sebebi ne olabilir?

• ebucendel kullanıcısına yanıt
    Motor kulağını değiştirdiler ise sorun olmaması lazım. Ama kaçını değiştirdiler? Motor kulaklarında sorun yok ise rolantide aşırı olmamak şartıyla titremesi iyidir Otomatik şanzumanın iyi durumda olduğuna işarettir Titremiyorsa kork asıl yakında şanzımanı indireceksin demektir :))
  • quote:

Ortada hareketli valf var kesinlikle onu asagi yukari oynayip pozisyonu nu degistirmeyin wd 40 ve wurth pas sokucu ve dis fircasi ile temizleyip geri takin

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

Aracın dizel degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Ortada hareketli valf var kesinlikle onu asagi yukari oynayip pozisyonu nu degistirmeyin wd 40 ve wurth pas sokucu ve dis fircasi ile temizleyip geri takin

Aracın dizel degil mi ?

Evet hocam 1.5 dci

• track cd doldurdum. error veriyor. kaç tane cd denediysem olmadı. nedir sorun sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 70milyonbiziizliyo

track cd doldurdum. error veriyor. kaç tane cd denediysem olmadı. nedir sorun sizce?

Öncelikle orijinal bir track cd takın. Eğer o cd sorunsuz çalıyorsa kendi doldurduğunuz cd yi mümkün olan en yavaş hızda doldurup öyle çalıştırın
  • Arkadaşlar aracım 1.6 lpg li. 108 bin km de. Bakım zamanı geldi. Hangi yağ kullanmalıyım sizce? 5w40 mı?

Edit: aracı yetkili servise götürdüm. Şase numarasından baktılar neyin değişip neyin kalacağını görüyorlar ordan. Araç daha önceden de yetkili servis bakımlıydı. Yağ, yağ filtresi, polen filtresi, benzin filtresi değişimi için 440 tl fiyat verdi ve taksit imkanı da var. Orda yaptıracam gelecek hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYılmaz4646 -- 31 Ocak 2017; 9:48:22 >
  • Merhaba arkadaşlar laguna 3 aldım 2010 1.5dci executive paket alalı 1.5 ay oldu da geçen bi uzun yola gittim dışarda hava -6 lardaydı kaloriferi açmıştım ama bazen soğuk üflüyordu özellikle sol taraf baya soğuk hava atıyordu daha önce böle bişe yaşayan oldumu ? Bide klimayı açmak için AC off tuşunda kırmızı ışığın sönük durumda olması gerekiyor değilmi ?

• Direksiyondan plastik surtme sesi gibi bir ses geliyor. Var mi denk gelen yeni basladi bende de

• Yok öle bises duymaım hiç bn

• Böyle bir ses duymadım. (Km 135 BİN oldu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mur0

Merhaba arkadaşlar laguna 3 aldım 2010 1.5dci executive paket alalı 1.5 ay oldu da geçen bi uzun yola gittim dışarda hava -6 lardaydı kaloriferi açmıştım ama bazen soğuk üflüyordu özellikle sol taraf baya soğuk hava atıyordu daha önce böle bişe yaşayan oldumu ? Bide klimayı açmak için AC off tuşunda kırmızı ışığın sönük durumda olması gerekiyor değilmi ?

Aracınızda çift bölge klima mevcut. Her iki tarafta da en son ayarda (HI) olduğundan emin olun. Termostat sorunu diyebilmek için sorunun iki tarafta da olması lazım. Evet, klimanın açık olması için AC off tuşunda kırmızı ışığın yanmaması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.