Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (8 Mobil) - 2 Masaüstü8 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
383.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel tercih. Sunroof hariç full bir araç. Sunroof da olursa en dolusu.
    Araç alırken nelere dikkat ediyorsanız, Laguna da da ona dikkat edin. Kronik hiç bir problemi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yakıt tüketim değeri: 7.5 litre mazot.

Bu aralar hep kısa mesafe, ışıklar ve normalin üstünde olan dur-kalklar. Çoğunlukla 5 km gidiş stop, 5 km dönüş stop.

Araç şu anda düz rakam, 113 BİN kmde.

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

Güzel tercih. Sunroof hariç full bir araç. Sunroof da olursa en dolusu.
    Araç alırken nelere dikkat ediyorsanız, Laguna da da ona dikkat edin. Kronik hiç bir problemi yok.

Sunrooflu ve full bulabildiğimiz sadece iki araç vardı onlar da biri koltuğu sigara izmaritiyle yakmış diğeri en az 800 km ötede. 45 binden fazla istiyor ve gidip gelme imkanımız yok.
    Babam zar zor izin alabilmişti ve izin bitmeye yakın araç işini en kısa mesafeden halletmeye çalışıyoruz. Cevap için sağolun siz aracınızı çocukların yaslanmalarına karşı nasıl koruyorsunuz kaputta kaplama felan var mı? Önceki araçta üzerine bişey bırakıp çizerlerdi hep.
    Bir de merak ettiğim araç kartı yuvaya takmadan çalışıyor mu?

• Lagunalarda sunroof opsiyonel dynamique te de olabilir previlege dada, aracı kart yuvasına takmadan calıştırabilirsiniz, cebinizdeyken kapıyı kumandasız açabilirsiniz, yanından uzaklaştınızmı kart cebinizde iken arac otomatik kitlenir aynalar dahil kapanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Samsung Note8 - Asus A315-53G - Ipad mini2- Desktop I7 6700 4.0 GTX1060 6GB - PS4 - Wii Fit - Nissan X-Trail T32 - Audi A3 1.6 hb, LG LH4000 LCD TV- DJI mavic pro - Sony Alpha a6000 18-105 -tokina f2.8 macro lens- Zenit 122 Helios 44 58mm f2, Pentacon 200 mm f4, SJCam 4000 wifi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kastore

Lagunalarda sunroof opsiyonel dynamique te de olabilir previlege dada, aracı kart yuvasına takmadan calıştırabilirsiniz, cebinizdeyken kapıyı kumandasız açabilirsiniz, yanından uzaklaştınızmı kart cebinizde iken arac otomatik kitlenir aynalar dahil kapanır.

Önceden start stoplar kart veya susta takarak çalışıyordu heralde, bunu da öyle sanmıştım tam istediğim gibiymiş.
    Geriye aracın temiz olması ve alım işleri kalıyor demek ki, sunroof da olmasın ne yapalım.

eğer çok istenirse yaptırılabilir diye düşünüyorum. temiz düzgün bir işçilik varsa neden olmasın ki?

tabi yaptıran kişiye de çok iş düşüyor. gerekli bakımlarını zamanında yaptırmalı, su kanallarını temizlemeli vs.

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

nasıl oldu yaptırdı mı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 27 Eylül 2014; 14:40:29 >

Orijinalden alıntı: cbkeser

bir de bir arkadaş vardı. bağaj üstüne spoiler yaptıracaktı hepsiburada'dan sipariş vermişti hatta.

nasıl oldu yaptırdı mı ki?

Sipariş verdim geldi... Ustaya götürdüm bu olmaz dedi ( Boya tutmaz)ben de çöpe attım...
    Bir tane bayiye gittik fluence vardı 2012 model donanımı neydi unuttum 57bindeydi ama direksiyon rengi berbattı.
    Böyle arabaya kaldık kalacaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 27 Eylül 2014; 18:32:44 >

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Şu an galerideyiz ve bu araç için çok masraflı diyorlar. Bakımları pahalı diyorlar.

Galerici öyle demek zorunda. Eğer elinde Laguna ııı olsaydı öve öve bitiremezdi.

Sonuçta adam elindeki aracı satmak durumunda.

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Şu an galerideyiz ve bu araç için çok masraflı diyorlar. Bakımları pahalı diyorlar.

Galerici öyle demek zorunda. Eğer elinde Laguna ııı olsaydı öve öve bitiremezdi.

Sonuçta adam elindeki aracı satmak durumunda.

İşte işin garibi elinde fluence de yok, renault hiç görmedim ben.
    Bu aracın bakım fiyatlarını kronik sorunlarını felan bilmem lazım gerçekten. Ona göre babama diyeyim de hareket edelim.
    İkinci elini bakım masraflarını felan söyledi hemen galerici, babam da diyor bu adamlar işi bilen insanlar. Dedim forumdakiler de kullanıcısı, onlar biliyor bakımının ne tuttuğunu bu adam bakıma mı sokuyor felan dedim..
    Gerçekten aynı paraya fluence alınmasını hiç istemiyorum, para onun yapacak birşey yok ama. Yarın öbür gün satma derdim çıkar satamam deyip de lagunadan vazgeçip fluence aldığında o araç birkaç seneye dökülmeye başlayınca gerçekten üzücü olur. Zırt pırt araç değiştirmiyoruz bu ikinci arabamız olacak.
    2012 fluence düşünülüyor, araca bakıyorum cidden iyi görünmüyor lagunadan sonra.
    Sırf ikinci eli iyi değil diye şu araçtan mahrum kalırsak içine tüküreyim(argosunu siz yazın...) böyle piyasanın.
    Herkes diyor ikinci eli iyi değil geç satarsın. Şimdi alacaz fluence hiç satma derdimiz olmayacak(Allah hiçbir şekilde o derdi vermesin de) bir de kronik sorunları felan çıkar onlara masraf ederiz pişman eder. Lagunada öyle bir şey çıkar mı bilmiyorum, okuduğuma göre çıkmaz...

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Aynı motorlu 2 aracın periyodik bakımları neden farklı olsun.
    15.000 bakımı serviste 300 tl. Ustelik 6-8 taksit.
    Disarda yaptirsan 200 tl.
    Kronik bir arızası yok.
    Vurup kirarsan masraf olur. Ama aynı masraf fluence de de olur.
    Hiç düşünmeden alın ve binin. Sadece temiz olmasına dikkat edin. Biraz pahalı olsun ama tertemiz olsun. Sonra ayrilamayacaginiz bir araç olarak gözünüzün önünden ayirmayacaksiniz.

aynı durumu babamla ben de yaklaşık 10 ay önce yaşadım. babam fluence bakıyordu şans eseri temiz laguna düştü yok masrafı bakımı vs dedi, baktım foruma sıkıntı yok. ikna ettim aldık lagunayı. kendi tecrubemi aktarayım içindeki parçalar fluence megane ile %90 aynı. bakımda ekstra masraf arka fren balatası, 50 lira bosch marka o da. kronik sorun zaten yok. arıza yapınca fluenceyle aynı parayı ödeyeceksin. çünkü parçaların çoğu aynı. yan aynaları bile aynı. ama arabanın abidik gubidik parçaları pahalı mesela ön tamponda krom çıta var kapının önünde sökmüşler, serviste 400 lira, çıkma 70 liraya buldum aldım. ama baban iki aracı da kullansa bi baksa lagunayı alır. alırken babam çok tereddütlüydü, içine sinmemişti. şimdi arada eş dost sordugunda duyuyorum 'çok iyi araba, yanlışlıkla iyi araba aldık' diyor. uzun yola da çıktım muaazam sürüşü var. bir arkadaşıma da tavsiye ettim ama gitti fluence aldı şimdi keşke laguna alsaydım diyor. araba kral araba Türkiye'de kıymeti bilinmiyor. satarken de satıcı yavaş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben gerçekten babamı bu konuda üzmek istemiyorum yıllardır araç kullanıyor onun yaptığı kmnin milyonda birini yapmadığımdan eminim. Ben önüme gelen yerde araştırıp neyin doğru neyin yanlış olabileceğini bulmaya çalışıyorum ki hatalı seçim yapmayalım istiyorum. İlk başta onun da aklına yatmıştı ama nolduysa galerilerde fikri değişti ikinci eli yüzünden. Bakmaya gitmedik ama araç gerçekten çok temiz görünüyordu ve fluence kullandığı için laguna ile anında karşılaştırıp karar verebilirdi.
    Babama her marka her araçta nerdeyse karşı çıktım, çünkü bir kere alıp pişman olmak ve yenileyememe ihtimalimiz olabilir.
    Dacia, skoda, opel, volvo, ford gibi türlü türlü markalar çıktı ve çeşitli sebeplerle bazen beraber bazen de benim tarafımda karşı çıkmalar oldu.
    Mesela dacia sıfır alalım derken o paraya ikinci el s40 alınır, focus alınır daha iyi olur diyordum.
    Artık hayırlısı diyorum. Babam çarşamba günü servisten çıkacak olan fluence privilege 2012yi görüp karar verir, olursa olur artık bir şey demeyi düşünmüyorum.
    İnşallah alırsak uzun yıllar sorunsuz binebileceğimiz bir araç alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 28 Eylül 2014; 17:54:30 >

• Kesinlikle binici iseniz alip satma derdiniz olmayacaksa LAGUNA III diyorum...mumkunse 2.0 tabi vergisi fazla olsada degiyor...

Orijinalden alıntı: ohayyam

Kesinlikle binici iseniz alip satma derdiniz olmayacaksa LAGUNA III diyorum...mumkunse 2.0 tabi vergisi fazla olsada degiyor...

Otomatik düşünmüyoruz, hele vergi yüzünden 2yi hiç düşünemiyorum:)
    Biniciyiz ama ya sıkışıp satmak zorunda kalırsak da diye düşündüğümüz için nolcak bilmiyorum.

ben de bunu alayım dedim. yorumlarda da boyadım yazan birisi var.

acaba boyayı sonradan mı atıyordur?
  • 2009 Renault 3 privilege aracımın aküsü bitiyordu ben de akü araştırdım orijinal aküsünü( 85A) bulamadım, servis akü değişimine 400 TL para istedi, bende DELPHİ 82A akü aldım 265 TL ye taktırdım ve çok memnunum. DELPHİ 85A akü kasaya sığmadı uzun geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halhal -- 28 Eylül 2014; 14:03:37 >

Orijinalden alıntı: vaya589

Arkadaslar Laguna 3 aracıma aku bulamıyorum yardımcı olabılırmısınız acaba marka amper aku hangı modeli? aracın orjınal akusu Vartaymış mavı akucuye soruyorum yurt dışı girişli bu aku dıyor basık aku falan dedı yok dedıler sonrada galıba 95 amper araç 2.0 dci sl exectuve modelı navıgasyon elektrıklı koltuk yetkılı servısıne sordum 500 cıvarı dedı Renault markaymış anlamadım gıttı, akucuye soruyorum Yıgıt aku abı o dedı ee yerlı aküye 500 tl mı ıstedı ayrıca ıthal bakımsız ıstıyorumkı bır 5 yada5.5 sene benı gotursun sorunsuz bu arada aracım 2011 ocak cıkıslı bır sene daha dıyorum en fazla bu kadar sorunlumu bunun aku yerı yada aku ebatları hakkında bılgı verebılırmısınız ne kadarlık yerı var konabilecek bu tur sorun ları benı delı edıyoor Lagunanın bırde arka fren balatası aracın arka bılyesı ılemı ne degısıyormus bır tane sol 300 kusurmus bılseydım mersedes alırdım ben bu fıyata bu kadar tutmazdı bakım parçaları fabrıkamız yok kı

2009 Renault 3 privilege aracımın aküsü bitiyordu ben de akü araştırdım orijinal aküsünü VARTA ( 85A) bulamadım, servis akü değişimine 400 TL para istedi, bende DELPHİ 82A akü aldım 265 TL ye taktırdım ve çok memnunum. DELPHİ 85A akü kasaya sığmadı uzun geldi.

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.