Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Supermis. Sakin kullanimda sehirdisinda 1500 km yi görür o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakin kalamıyorsun ki! araba hızı göstermiyor.
  • lagunamda ilave sis farı diye bişe var ama nasıl çalıştığını göremedim.. dönüşlerde hiç bişe fark etmedim.. ellemi çalıştırılıyorsada öyle bi fonksiyon bulamadım. lagunam businessli pireumum paket...
  • Farları acip kapatan kolda (solda) bir dugme var. Ileri cevirirsen on sis, kendine dogru cevirirsen arka sisler calisiyor. Ayni islemi tekrar yapinca kapatiyor. Cok guclu bu farlar. Aracin onu gunduz gibi oluyor.
    Bluetooth ile müzik dinlemek de cok guzel. Aux kablo bakiyordum. Bu özelliği gordukten sonra vazgectim

• Bazı arkadaslar direksiyondan frekans değişmediğini söylüyorlardi. Sadece kayıtlı kanallar arası geçiş yapıldığını yazan olmuştu. direksiyondan istediğimiz frekans açılabiliyor.

• 2.0T su olan arkadaslara bir soru;
    Biliyorsunuz bizim araçlar sizin surusunuze gore vites degistiriyor. Yumusak kullaniyorsaniz dusuk devirde vites degistiriyor. Bu yüzden dusuk hizlarda bile yuksek viteste olabiliyor. Boyle yumusak kullanirken dusuk hizda yuksek viteste iken aniden hizlanmaniz gerektiginde ne yapiyorsunuz? Çünkü bu durumda gaza yuklenince laguna tepki vermek için birkaç saniye bekliyor. Bunun bir çözümü varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

Farları acip kapatan kolda (solda) bir dugme var. Ileri cevirirsen on sis, kendine dogru cevirirsen arka sisler calisiyor. Ayni islemi tekrar yapinca kapatiyor. Cok guclu bu farlar. Aracin onu gunduz gibi oluyor.
    Bluetooth ile müzik dinlemek de cok guzel. Aux kablo bakiyordum. Bu özelliği gordukten sonra vazgectim

arkadaşım ilave sis farından bahsediyorum dönüşlerde yanan yoksa sisleri açıp kapatmasını biliyoruz...:)
  • quote:

2.0T su olan arkadaslara bir soru;
    Biliyorsunuz bizim araçlar sizin surusunuze gore vites degistiriyor. Yumusak kullaniyorsaniz dusuk devirde vites degistiriyor. Bu yüzden dusuk hizlarda bile yuksek viteste olabiliyor. Boyle yumusak kullanirken dusuk hizda yuksek viteste iken aniden hizlanmaniz gerektiginde ne yapiyorsunuz? Çünkü bu durumda gaza yuklenince laguna tepki vermek için birkaç saniye bekliyor. Bunun bir çözümü varmı?

ben deki araç dizel... yumuşak kullanımlarda hız 60-70 teyken 6. vitesde yol aldığım oluyo.. videsi küçülttüğümde büyüt işareti çıkıyoo.... öte yandan 0-100 km 3 viteste aniden çıkabiliyosun.. ben aracım dizel olduğu için yumuşak kullanımda ani hızlanmam gerektiğinde aynı viteste yığılıp kaldığından vitesi ufaltıp gaza yükleniyorum...

özellikle şehir içi kullanımlarda 50km hızda araç 4 istiyo bana normal gelmiyoo..

• arkadaşlar gece yolculuğunda adaptif bi -xenon farlarım hep kısa ile yolculuk ediyorum.. yeterli oluyooo. uzunlar bi işe yaramıyoo sankii. havayı aydınlatıyo gibi... acaba benim araçta otomatik ayarlamada sıkıntı mı var.. gerçi sağa sola dönüşlerde döndüğü belli oluyo yine yukarı aşağı ayarladığı önümdeki araça ışığın vurmasından anlıyorum ama sizlerde nasıl.. bazen karşıdan gelen araçların selektör yaptığı oluyoo... hiç uzun far selektör dışında kullanmıyorumm..
  • Benim araçta öyle ilave bir sis farı yok. Normal sis farı var. Pardon.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahhaonline

arkadaşlar gece yolculuğunda adaptif bi -xenon farlarım hep kısa ile yolculuk ediyorum.. yeterli oluyooo. uzunlar bi işe yaramıyoo sankii. havayı aydınlatıyo gibi... acaba benim araçta otomatik ayarlamada sıkıntı mı var.. gerçi sağa sola dönüşlerde döndüğü belli oluyo yine yukarı aşağı ayarladığı önümdeki araça ışığın vurmasından anlıyorum ama sizlerde nasıl.. bazen karşıdan gelen araçların selektör yaptığı oluyoo... hiç uzun far selektör dışında kullanmıyorumm..

Karsidan gelen araçlar selector yapıyor. Farlar çok güçlü. O yuzden bence.
    Ben aydinlatmasindan oldukça memnunum. Ayrica benim araçta far yükseklik ayarı var. 6 kademe. Bunun sebebi zenon olmamasindan olabilir.

• Bu arada renault servisleri chip tuning yapıyor.Servise ggittiğimde fiyat ve bilgi aldim.Box 750 tl. Yazilim 1300 tl. % 25 güç ve tork artışı, % 10-15 yakıt sarfiyatı öngörülüyor.

• quote:

Bu arada renault servisleri chip tuning yapıyor.Servise ggittiğimde fiyat ve bilgi aldim.Box 750 tl. Yazilim 1300 tl. % 25 güç ve tork artışı, % 10-15 yakıt sarfiyatı öngörülüyor.

üstat merhaba,
    sanırım sende yeni laguna 3 almışın yorumlardan okuduğum kadarıyla.
    bende şu ilandaki araca baktım nelere dikkat edelim ? 4 parça boya bir de sol ön çamurluk değişmiş servis kaydı var dedi karşı taraf yedek anahtar vs. duruyormuş.fiyat nasıl şüphelenmek gerekirmi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ipek-oto-guvencesi-ile-2008-laguna-2,0-t-dynamique-zavolli-lpg-134876980/detay/

• O araç genç bir arkadawtaydi. 1 seneden fazla uğraştı aatmak için. 33.000 tl diyordu. Simdi galeride.
    Aracı görmeden olmaz bu işler. Ben boyasiz, sigara icilmemus, deforme olmamis ve hasar kaydı olmayan aradım. Çok bekledim. Buldum.

• quote:

O araç genç bir arkadawtaydi. 1 seneden fazla uğraştı aatmak için. 33.000 tl diyordu. Simdi galeride.
    Aracı görmeden olmaz bu işler. Ben boyasiz, sigara icilmemus, deforme olmamis ve hasar kaydı olmayan aradım. Çok bekledim. Buldum.

evet 33 bin di 30 bine indi galeri.aracın akıbeti hakkında bilgin varmı üstadım ? araç izmirde ben istanbuldayım gittim mi almak lazım onca yolu boşuna gitmek istemiyorum.
  • Gazın sonuna doğru bir bölüm var sonuna kadar bastıktan sonra hafif biraz zorlamaya o kısma geçiliyor. Oraya geçince bir veya 2 vites küçültüp tüm gücüyle araç hızlanıyor. Buna kickdown deniyor ve çoğu otomatik vites araçta bu özellik oluyor lagunada motor güçlü olduğundan daha etkili. Tabi burda da yine yaklaşık 1 snlik gecikme var ama o da kaçınılmaz vites küçültme ve devir yükseltme için gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Murat___ -- 21 Ağustos 2013; 12:59:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende istanbuldayım. Araç hakkinda ayrıntılı bilgim yok. Bu aractan ben uzak durmustum.(saydığım sebeplerden ötürü)
    Benim araç bana 50.000 tl ye mal oldu. Ama içim rahat, garantisi var, donanımı istediğim gibi, km az, hor kullanılmamış, temiz vs .
    Sizde aracı kendi gozunuzle görün. İçinize sinsin. 5664 e mesaj atin. 5-6 bin tl yi geciyorsa hasar bahanesi ne olursa olsun inanmayin.

• quote:

Hocam bende istanbuldayım. Araç hakkinda ayrıntılı bilgim yok. Bu aractan ben uzak durmustum.(saydığım sebeplerden ötürü)
    Benim araç bana 50.000 tl ye mal oldu. Ama içim rahat, garantisi var, donanımı istediğim gibi, km az, hor kullanılmamış, temiz vs .
    Sizde aracı kendi gozunuzle görün. İçinize sinsin. 5664 e mesaj atin. 5-6 bin tl yi geciyorsa hasar bahanesi ne olursa olsun inanmayin.

tamamdır hocam teşekkür ediyorum.biraz daha araştırayım.
  • Bugun latitude bakayım dedim. 1.5 i 87.000 tl 2.0 i 100 küsür. Peh dedim güldüm çıktım.
    Ici lagunayla aynı. Birkaç dugme farki var. Benzin kapağı dugmesi, bir de klima dugmeleri fazla. Bardak tutacağı kol dayamanin onunde. Fazladan bir de on park sensörü opsiyonu var.

• Arkadaşlar yazlık ve kışlık paspas lazım. Orjinali çok pahalı. Kaliteli ve ekonomik onerisi olan var mi. Lagunadaki çıt çıtlı yere uyarsa daha da güzel olur. Kaymaz.

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.