Şimdi Ara

YENİ LAGUNA 3 İLE TAM 4 KEZ YOLDA KALDIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
33.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ....
  • Başından sonuna kadar okudum.

Ee son durum nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 6 Ekim 2009; 12:14:36 >
  • flipper 33 çok geçmiş olsun, herhangibir yeni gelişme oldu mu?
  • Dava süreci devam ediyor.
  • Araç hiç arızayı tekrarladı mı bu süre zarfında?
  • umarım kurtulursunuz bu teneke üreticilerinden.
  • Haberlerde gördüm aynı arızayı 6 defa yapan arabayı bundan sonra değiştirmek zorundalar bunu araştırırsan filiper senin için iyi olur
  • Çok geçmiş olsun,

Sıfır bir araç alıp bunları yaşamak çok üzücü hakikaten.

Benim başıma gelse muhtemelen aracı bir yere çakıp pert ederdim.
    Mantıklı bir hareket değil ama, yazılanları okuyunca direk aklımdan bunlar geçti.
  • Dava sonucu ne oldu acaba?
  • Hocam büyük geçmiş olsun.

Ben 50 milyara yakın para vericem,sıfır araba alıcam,defalarca yolda kalıcam,yanlış balata takıcaklar hayatımı ve ailemin hayatını riske atacaklar,elimden geleni ardıma koymazdım.

Bende otomotiv sektöründen geçimimi sağlıyorum,Otomobiller sonuçta insanoğlunun yarattığı makinelerdir ve birtakım hatalar kabul edilebilir,ancak bu şekilde hayatını riske eden hataları görmezden gelip oyalayan bir zihniyet kabul edilemez.

Size yegane önerim,güzel bir mektup yazın durumunuzu,size nasıl yetersiz hizmet verildiğini,hayatınızı riske ettiklerini güzelce anlatın,olay yerel yargı sisteminde çözümlenmez ise Avrupa insan hakları mahkemesine kadar gideceğinizi belirtin.Sonra paranıza kıyın,bunları Fransızcaya çevirtin ve Renault Fransaya yollayın.Türk adalet sisteminden çok daha çabuk çözüme ulaşacağınızı tahmin ediyorum.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyingraper -- 9 Kasım 2009; 22:00:26 >

• Dava süreci büyük bir sabır gerektiriyor ne yazık ki AMA mağduriyetiniz giderilinceye kadar ASLA VAZGEÇMEYİN. Yakın bir arkadaşım, 2004 veya 2005'te aldığı FORD Focus C-Max TDCI Ghia aracında, kasislerde, kapı cam lastiklerinden gıcırtı sesi geldiği ve bu durum düzeltilemediği için dava açmıştı. Süreç gerek kendisinin gerekse Ford Bayisinin temyizlere gitmeleri sonucunda 4 ay önce sonuçlandı. Aracın alındığı günden beri yasal faiziyle birlikte yaklaşık 100.000TL alıp, arcı aldığı bayiiye geri verdi. Sizinki ise çok daha can sıkıcı bir sorunlar dizisi.
  • dostum, geçmiş olsun,
    dava devam ederken bir yandan da türkçe ve net bir şekilde fransa renault web sitesi üzerinden sorununuzu ve bu dh topick inin linkinide ekleyerek mail atın.
    kayıtsız kalmayacaklar, ve size verecekleri tepki olumlu yada olumsuz türkiye renault u tedirgin edecek ve mağduriyetinizin giderilmesi için belkide ciddi adımların atılmasına sebep olabilecektir.
  • herkese selamlar

Yok mahkeme sonucu , yok turbo kıtı değişimi, yok enjektörleri kontrol ettiriniz uyarısı derken ;

2008 - 64.000 km deki LAG III privl. aracımı 39.000 TL' ye sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jenson button

herkese selamlar

Yok mahkeme sonucu , yok turbo kıtı değişimi, yok enjektörleri kontrol ettiriniz uyarısı derken ;

Süper bir fiyata satmışsınız..

Bundan sonra, yeni bir otomobil düşünüyor musunuz...?O kadar çok seçeneğiniz var ki

• Araçtaki arızayı sattığınız insana söylediniz mi.........
    quote:

Orijinalden alıntı: jenson button

herkese selamlar

• Orijinalden alıntı: erman52

Araçtaki arızayı sattığınız insana söylediniz mi.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenson button -- 24 Aralık 2009; 14:46:16 >
  • ARACI ALAN ŞAHIS MAİS - BURSA DA ARACIN EXPERTİZ RAPORUNU İNCELEDİ. SORUNUN PARCADAN KAYNAKLANDIĞINI VE YAKLASIK 30.000 km DEN BERİ PROBLEM YAŞANMADIĞINI VE SERVİS YETKİLİLERİNİN DE ZATEN TÜM LAGUNALARDA BU TURBO HORTUM KITININ GARANTİDEN YENİLENDİĞİNİ SÖYLEDİKLERİ İÇİN HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK GÖRMEDİ VE ARACI ALMAYA KARAR VERDİ.

BENCE ARACI ALMASINDAKİ ESAS ÖNEMLİ NOKTA ; ARAÇTA 64.500 KM KADAR UFAK DAHİ OLSA BİR KAZASI OLMAMASI VE 60.000 GENEL AĞIR BAKIMINDA YAPILMIŞ OLMASI VE 4 ADET YENI MICHELIN HP PRIMACY LASTIKLERI.

BU ARADA YINE 1.5 DCİ EXECUTIVE LAG III İHTİMALİM YOK DEİL. :)) ÇOK CAZİP BİR FİYAT TEKLİFİNDE BULUNDU MAİS.BAKICAZ BAKALIM...!
  • RENO SERVİSİNDE CALIŞTIM BEŞ PARA ETMEZ ARABA HEMDE HİÇBİRİ O ARABAYA VERİLEN PARAYA YAZIK AMA FRANSIZ LAR ARABA YAPMASINI BECEREMİYOLAR 5 6 SENE SONRA PARCALARININ YANINA YAKLASILMIYOR RENO 21
  • Bende yeni aldım 2010 laguna geçen gün Expression 1.5 dCi 110 bg inşallah bşi olmaz .araba ile 210 km yol gittim bir sorun yok . İnşallah bi sakatlık cıkmaz .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.