Şimdi Ara

Yeni Konsol Alacağım. Ne Yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle konu yanlış yerdeyse yetkililerden özür diliyorum ve doğru yere taşınmasını rica ediyorum.

Uzun uzun sorularıma başlıyorum. Bu sorularıma cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok ama çok teşekkür ederim. Beni ayadınlatacaklarına inanıyorum...

1- Öncelikle malum klasik soru: Tercihimi Xbox 360 dan yana mı yoksa PS3 ten yana mı yapmalıyım? Hangi kod hangi kapasitede hangi renk almalıyım? Neden?
    2- Hangi konsolla en iyi görüntü ve en akıcı şekilde kasmadan oynarım?Hangisinin kullanımı daha kolaydır. Alacağım konsolla internete girerim, aşırı oyun oynarım, film izlerim, müzik dinlerim istiyorum.. Alacağım konsolda online oynamayı kesinlikle düşünmüyorum.
    [Çok şey mi istiyorum]
    3- Malum öğrenciyiz Kırdırmak isterim. Xbox ve PS3 için kırdırma yöntemleri nasıldır nasıl yapılır? Kırdırmayı yapabilmek için hangi model alınmalıdır? Kendim yapabilir miyim? Yapamazsam Kimlerce yapılmalıdır ve nerelerde yaptırılmalıdır? (Teknolojik marketlerden almayı düşünüyorum teknosa gibi)
    4- Kırdırma sonucunda ne gibi özellikleri kullanamayacağım? Güncelleme alamayacak mıyım? Garantim bitecek mi? Kırdırmayı yaptığım için çabuk bozulma şansı gerçekten artacak mı? Kırdırmadan sonra nelere dikkat etmeliyim?
    5- Konsolu hangi şartlarda kullanmalıyım? Max. kaç saat açık kalırsa vefat etme tehlikesi ile karşı karşıya kalır?
    6- Konsol aldık diyelim. İçinden tek kol mu çıkaçak iki tane mi? Konsol aldık diye almamız gereken başka bir aparat falan olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ddbb

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle konu yanlış yerdeyse yetkililerden özür diliyorum ve doğru yere taşınmasını rica ediyorum.

Uzun uzun sorularıma başlıyorum. Bu sorularıma cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok ama çok teşekkür ederim. Beni ayadınlatacaklarına inanıyorum...

1- Öncelikle malum klasik soru: Tercihimi Xbox 360 dan yana mı yoksa PS3 ten yana mı yapmalıyım? Hangi kod hangi kapasitede hangi renk almalıyım? Neden?
    2- Hangi konsolla en iyi görüntü ve en akıcı şekilde kasmadan oynarım?Hangisinin kullanımı daha kolaydır. Alacağım konsolla internete girerim, aşırı oyun oynarım, film izlerim, müzik dinlerim istiyorum.. Alacağım konsolda online oynamayı kesinlikle düşünmüyorum.
    [Çok şey mi istiyorum]
    3- Malum öğrenciyiz Kırdırmak isterim. Xbox ve PS3 için kırdırma yöntemleri nasıldır nasıl yapılır? Kırdırmayı yapabilmek için hangi model alınmalıdır? Kendim yapabilir miyim? Yapamazsam Kimlerce yapılmalıdır ve nerelerde yaptırılmalıdır? (Teknolojik marketlerden almayı düşünüyorum teknosa gibi)
    4- Kırdırma sonucunda ne gibi özellikleri kullanamayacağım? Güncelleme alamayacak mıyım? Garantim bitecek mi? Kırdırmayı yaptığım için çabuk bozulma şansı gerçekten artacak mı? Kırdırmadan sonra nelere dikkat etmeliyim?
    5- Konsolu hangi şartlarda kullanmalıyım? Max. kaç saat açık kalırsa vefat etme tehlikesi ile karşı karşıya kalır?
    6- Konsol aldık diyelim. İçinden tek kol mu çıkaçak iki tane mi? Konsol aldık diye almamız gereken başka bir aparat falan olur mu?

200 300 lira koyup forumdan 1000 1100 e ikinci el yada amerika ürünü xbox one almanızı tavaiye ederimederim.Yok kendimi zorlayamam derseniz ben eski konsoldanda yine 360 öneriöneririm.ondada 700 liraya 100 oyunlu çift kollu kırıklar vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdıklarını okudum. jtaglı xbox seni aradığın. 500-1000 oyunlu olanından al bi tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 13 Şubat 2015; 10:33:48 >
  • Jtag ne biraz açabilir misiniz ya ben hiv konsol tecrübesi yaşamadım da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddbb kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Jtagdeki olayı size şöyle açıklayayım. Orjinal oyunlara 150 200 arası bi ücret ödemeniz gerekiyor.
    Jtagde orjinal oyun alma zorunluluğunuz yok. Direk olarak konsolun harddiskine kopyalanıp oynanıyor. Tek eksiği Xbox Live sistemine girmiyor ki çok da önemli bi durum değil yeni başlayan biri için. Rahatlıkla alabilirsiniz. Hatta bi ilan gördüm bu aralar bi bakın derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_102737299/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.