Şimdi Ara

Yeni Kimlik Sorunu Adına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim kimlik taa 2009 yılından kalma malum 10 yaşindayım. Okul sinav kaydini yaptiriyor. Osym icinde bizzat yeni fotoğraf cekeceklermis. Şimdi ben yeni kimlik için biyometrik fotoğraf çektirdim ama giden herkes için nüfus mudurlugunden cok gec vakite randevu veriyolarmiş. Sinava girişte OSYM belgesindeki fotografi mi dikkate aliyolar yoksa kimliktekini mi onemsiyolar. Ben bu kimligi yenilemeye kalksam Allah bilir sinava kadar yetişmez. 10 yaşındaki fotografimla aramda malum büyük fark var sinava girişte sıkıntı olur mu ? OSYM belgesini mi kale alirlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Ayni sorun bendede var cozum bulursan alintilar misin
  • Valla olayi nasil çözersin bilmiyorum ama 10 yaşındaki halinle almazlar. O yüzden bi nüfus müdürlüğüne git durumu anlat onlarin yorumu daha sağlıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasko6767

Ayni sorun bendede var cozum bulursan alintilar misin

Konuyu pek kale almadilar hocam hayrina uplatsalar bari iyi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

Valla olayi nasil çözersin bilmiyorum ama 10 yaşındaki halinle almazlar. O yüzden bi nüfus müdürlüğüne git durumu anlat onlarin yorumu daha sağlıklı olur

Hocam nüfus müdürlüğü saat 8de aciliyormus benim arkadaş 1 hafta önce saat 8.30 oradaydi. Sira no almış 30 numara gelmiş. Düşünün 8de acilmasina rağmen 8.30da gidip 30. Sira geliyor. Ve her işlem 30 dk civari sürüyor. Ogrenci halimle o kadar vakit beklemem çok mantiksiz

• Sınavlarda görev alan bir öğretmen olarak söylüyorum kimlik fotoğrafını dikkate alıyoruz,ehliyet varsa onla git kabul ediliyor sanırım...eski resmi problem yaratacak gibi hocam maalesef...😔sonuçta çok eski yani

Hani benzese tamam da 10 yaşındaymışsın zannettmiyorum kabul etmezler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama ben uskudar nufus mudurlugube 1 hafta kadar once gittim 8.10 da kapidaydim 8.30 da acildi 22. sira geldi. 9.40 gibi sira geldi bana 5 dk surdu islem ordan okula gittim. uskudarda randevusuzlara 4 memur bakiyodu randevulular icin 3 memur koymuslardi. randevulu olanlar isini daha hizli hallediyor tabii ama islem uzun surmuyor. sadece yasli insanlarin 20-30 dk surdugu oluyor parmak izleri deforme oldugundan alamiyolar parmak izlerini. o da sansiniza kalmis ama normal sartlarda her islem max 5 dk suruyor. 2-3 saat beklersiniz en fazla. risk almaktan iyidir. ortalama 15 gun icinde evinize kadar geliyo kimlik. yakin zamanda gidip hallederseniz yetisir

• Gecen hafta aldim yeni kimlik isimizi garantiye alalim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinsiyetsizkedi

Sınavlarda görev alan bir öğretmen olarak söylüyorum kimlik fotoğrafını dikkate alıyoruz,ehliyet varsa onla git kabul ediliyor sanırım...eski resmi problem yaratacak gibi hocam maalesef...&#128532;sonuçta çok eski yani

Hani benzese tamam da 10 yaşındaymışsın zannettmiyorum kabul etmezler...

Henüz ehliyetim yok hocam. Randevu almaya calisinca şubat ayina felan randevu veriyolar sinav martta olduğu için bi de 15 gun teslimat suresi olduğu için riske de atmak istemiyorum şimdi ne yapacagim bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: febrezzo

Gecen hafta aldim yeni kimlik isimizi garantiye alalim dedim

Randevuyla mi gittiniz hocam

• Inanın ben de bilemedim şimdi çok ters bir durumdasınız maalesef...😔
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinsiyetsizkedi

Inanın ben de bilemedim şimdi çok ters bir durumdasınız maalesef...&#128532;

Iki ucu ...lu değnek

• Ösyme düşünsün benim de foto değişmesi lazım değişmesse yeni kimlik çıkartacam 2 kimliği de gösterecem Ayrıca yapacağınız sistemin içine edeyim yeni mi aklınıza geldi kimlikleri değiştirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smuggled TR

quote:

Orijinalden alıntı: febrezzo

Gecen hafta aldim yeni kimlik isimizi garantiye alalim dedim

Randevuyla mi gittiniz hocam

Hayir kalabalik degildi zaten randevulular bitince beni aldilar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksizayı

Ösyme düşünsün benim de foto değişmesi lazım değişmesse yeni kimlik çıkartacam 2 kimliği de gösterecem Ayrıca yapacağınız sistemin içine edeyim yeni mi aklınıza geldi kimlikleri değiştirmek

Hocam foto degistirme olayi kalmadi işte öyle mukemmel bir sistem ki 2 ocak 2017 itibariyle kimlige dair ne degisiklik yapmaya calisirsaniz yapin yeni cipli kimlik uzerinden yapmaniz gerekiyor

• Bugün Üsküdar müdürlüğündeydim.Öğrencileri ayrı alıyorlardı.Saat 10 gibi girdim sıra no aldım önümde 3 kişi vardı. 20 dakikada işimi halledip çıktım.
  • Nüfus müdürlüğüne git. Müdürün odasına ulaş anlat durumu öğrencilere öncelik veriyorlar.20 dakikada işlemler tamamladım çıktım. Adrese yollayacaklar yeni kimliği.
  • Sabah erken saatte gidersen sıraya girip randevusuz halledebiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: AdrianCollerto

Nüfus müdürlüğüne git. Müdürün odasına ulaş anlat durumu öğrencilere öncelik veriyorlar.20 dakikada işlemler tamamladım çıktım. Adrese yollayacaklar yeni kimliği.

Bunu deneyeceğim hocam inşallah öncelik tanırlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.