Şimdi Ara

Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar (1359. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.258
Cevap
186
Favori
2.711.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13571358135913601361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ,
    3 aylık 3008 1.6 180 benzinli active prime araç satılıp Sıfır Sportage Elegance vizyon paket almak mantıklı bir hareket olur mu sizce ?Trim sesi var mı sportage'da ,ses yalıtımı nasıl?3008 e göre daha sert bir araç mıdır ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrlsnl -- 2 Temmuz 2020; 9:31:18 >
  • Mrlsnl M kullanıcısına yanıt
    Neden satıyorsunuz 3008 i ? Memnun değilmisiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oktay_erman O kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. biraz daha para ekleyip 2016 ve sütü yeni kasalara bakayım diyorum. 2016 modellerde de aynı sorunlar mı
  • Arkadaşlar 2014 kia sportage arka bagaj pandizot nerden bulabilirim.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Kia sportage 2016 concept pluslar gözüme takıldı, sanırım 2016lar 2017lere göre daha donanımlı. Gdi motor düşünüyorum. Araçta kronik sorun var mı? Yalıtım vs nasıldır acaba? Kia araçlarla bugüne kadar hiç ilgilenmedim ama bu sefer dikkatimi çekti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Dün elegance akıllı anahtar modelini sıfır, yetkili bayiden ön-arka difüzör,yan basamak,cam filmi ve seramik kaplama ile birlikte 272.500 e aldım. 1 hafta sonra teslim.

    Tamamen şansa bulduk. Sağolsun arkadaş çok ilgilendi ve yardımcı oldu.Bir arkadaş almaktan vazgeçince bana nasip oldu.

    Bilginiz olsun
  • kakman5 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmek nasip olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Valla 2015 Concept Plus OV aldım daha bu pazartesi kesinlikle yalıtımı şahane aracın dışardan ses çok uzaktan geliyor gibi hatta korna çalınca başka araç çalıyor gibi hissediyorsun :D Tabi 2016'nın bunun daha gelişmişi olduğu düşünülürse yalıtım en az bukadarsa şahane.
  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmek nasip olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gokdeniz33 G kullanıcısına yanıt
    Amin hocam hepimize ağız tadıyla kazasız belasız binmek nasip olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saitates

    Arkadaşlar merhaba,
    Kia sportage 2016 concept pluslar gözüme takıldı, sanırım 2016lar 2017lere göre daha donanımlı. Gdi motor düşünüyorum. Araçta kronik sorun var mı? Yalıtım vs nasıldır acaba? Kia araçlarla bugüne kadar hiç ilgilenmedim ama bu sefer dikkatimi çekti.
    Bende 2016 concept plus var. Bu sene Ocak ayında aldım. Almadan önce de oldukça araştırmış ve herhangi bir kronik sorun okumamıştım. Şu ana kadar da herhangi bir sorun yaşamadım.
  • Arkadaşlar merhaba kia sportage modellerinde yokuş kalkış sisteminin yeterince verimli çalışmadığı söyleniyor. Geçmişteki mesajları okuduğumda bazı arkadaşlar yokuş kalkış desteğine güvenilmemesi gerektiğini ona göre araç arası mesafeyi iyi ayarlamamız gerektiğini söylemiş. Başka sitelerde de okudum ve bu sorun için servise götürenler varmış. Ayrıca koltuk ısıtıcalarından yana dert yananları da gördüm. 1 saatte anca devreye girer felan denmiş. Aracın start stopu doğru dürüst çalışmıyor diyenlerde var. Kia'nın sportage modellerini çok beğeniyorum ama bu tür sorunlar görünce düşündürdü açıkçası. Kullananlar varsa yorum yaparsa sevinirim. Çünkü alıcağımız bir araçta bu gibi sorun yaşamayı hiç kimse istemez. Normalde 3008 serisine yönelirdim ama 3008 in fiyatları biraz zorluyor. 3008 hayalimde kalacak sportage dan daha iyi ama sportage da o kadar kötü değildir diye düşünüyorum.




  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Bende 2015 1.6 GDI Benzinli Otomatik Concept Plus var, bu modelde start-stop yok. Hem yokuş kalkış desteği hem de koltuk ısıtma sorunsuz çalışıyor, hemen devreye giriyor. ANCAK; yokuş kalkışın devreye girmesi için belli bir eğim olması gerekir, en ufak yokuşta devreye girmez, tüm arabalar için böyledir. Fakat İzmir'de hiçbir zaman, 1 saniye bile araba geriye kaçmadı. Koltuk ısıtma konusunda da, kışın İzmir şehir merkezinde eksi dereceler görmüyoruz, o soğukta da, aracım tüplü olmasına rağmen çok çabuk ısınıyor koltuklar, hiç şikayet etmedim, fakat Erzurum - Sivas gibi şehirlerde sistem daha geç çalışıyor olabilir.
  • mirohingi kullanıcısına yanıt
    Bende izmirde oturuyorum. İzmirde kullandığınızda herhangi bir problem yaşamıyorsanız bunu duyduğum iyi oldu, rahatladım biraz. Okuduğum yorumlarda yokuşta kaçırma yapıyor veya özellikle otomatik şanzımanlarda vites geçişini yokuş çıkışlarında geç yaptığını bunun için gazı kısa süreli kesip tekrar verilmesi gerektiği gibi yorumlar okudum. Onun dışında güzel modeller. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • Bende sportage var. 3 gün önce antalya servisindeydim. Aracı park ettikten sonra elektronik park freni her zaman açarım. Tekrar kalkıcağım zaman freni aracın otomatik olarak kapatması lazımki kalkayım. Ama bunu her zaman yapmıyor. 10 kalkışta bir kapatmıyor ben kendim kapatmak zorunda kalıyorum. Serviste sebebini bulamadılar. Çokta ciddiye almadılar bence. Biraz daha kullanmaya devam edicem. Olmadı servisi zorlucam bu konuda. Garantiside bitmek üzere. (2016)
    Aynı sorunu yaşayan yada çözenler var mı?
  • saitates kullanıcısına yanıt
    konfor gayet iyi. (ilk suvum) farlardan leş hiç beklentiye girmeyin. ben sis farlarınıda açıyorum. Klima vasat iyi değil sesli ve soğutma performansı zayıf, gazıda özel yeni çıkan gazlardan 1000 liradan başlıyor. yalıtım ve çukurları geçiş gayet iyi. rüzgar sesi 130 civarı artarak geliyor. kapı hissiyatları almanlar kadar değil ama yalıtım genede iyi. aile için arkalar gayet geniş. bagajda olması gerekenden az değil. pandizot sorun oluyor çünkü saklama yeri bagajın altında var ama yedek lastiği sökmeniz lazım yoksa bagajın üstünde taşımanız lazım. oda pratik değil. silecekleri büyük yağmur performansı güzel. koltukları rahat. Ama kaliteli değil zamanla küçük sökülmeler oluyor. (GDİ)
  • Arkadaşlar kia sportage 2015 modellerinin hangi modellerinde otomatik park özelliği var acaba? Otomatik park hangisinde varsa o modelinden alacağız. Yani Confort, Concept Plus, Premium modellerinden hangisinde mevcut bu özellik? Hepsinde mevcut mu yoksa sadece belirli modellerdemi? Bilen arkadaşlar yazarsa memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 10 Ağustos 2020; 9:39:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    2015 model yılı için sadece Premium donanım seviyesi otomatik park özelliğine sahip. Ancak 2014 ve 2013 modellerinde concept plus modeli de otomatik park özelliğine sahip diye biliyorum. Facebook gruplarından da doğrulatabilirsiniz.
  • Selamlar,

    Kia Sportage almayi dusunuyorum. Kronik problemleri ve ya sikinti yasayanlar var mi?

    Tesekkurler.
  • 2020 Kia sportage benzinli Manuel nasıl acaba? 200.000 tl

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13571358135913601361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.