Şimdi Ara

'YENİ KİA CERATO SÜRÜŞ TEST İZLENİMLER RESİMLER'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu daha önce otomobil genele açmıştım,Aynı konuyu kia bölümüne daha iyi olacağını düşündüm.

Evet çoktandır yapmak istediğim bir şeyi yaptım yeni ceratoyu sizler için sürdüm inceledim kısaca yorumum mükemmel olmuş diyorum,benim test ettiğim araçlar 1.6 ve 2.0 benzinli araçlardı,1.6 full değildi klima hariçinde pek bir şey yoktu ama 2.0 motorlu olan tam full idi,cruise kontrol sunroof deri koltuklar çelik jantlar immobilizer kontak yağmur sensörü park sensörü ipod bağlantısı ve ufak tefek bir sürü şey mevcut.

Her iki araçta tiptironik vitesli olup 2.0 olan 156 beygir 1.6 ise 122 beygir gücünde,araçların yol tutuşu çok iyi,ve sürüş gayet güzel kia ların en zayıf noktalarından biri olan amortisör olayı düzeltilmiş gibi.

Test alanında en fazla 80 km izin var oda yetti ama aracın hızlanması 2.0 gayet tatminkar ama 1.6 vasat,bagaj gayet geniş full olanlarda arka koltuk yatıyor öne doğru bu olay düşük versiyonlarda yok her nedense,

Bütün kısa yollar diresiyon üzerinde mevcut klima,müzik,arka cam resistansı,bord aydınlatma ayarları vs.

(daha detaylı yazacağım sonra) merak ettiğiniz ne varsa cevaplarım

şimdi resimler,ilk 3 resim 1.6 olan.

2.0 full

• Bence kasa, son dönemdeki en başarılı sedanlardan. Ön konsol daha iyi olabilirdi. Ne zaman TR'ye gelecek, haberi olan var mı?
  • Teşekkürle Thin Lizzy.. Sen Soul almıştın nasıl memnunmusun?Onunda resimlerini eklermisin? :)

Birde bu yeni çıkan Forte Koup geldi mi oraya?

• @KubiPala
    Araç ayın sonuna geliyor, ayın birinde elimizde olacak inşallah,detaylı inceleme yazacağım.

Forte coupe,daha yok buralarda,bilemiyorum gelirmi gelmezmi diye,yazdığın iyi oldu bir öğreneyim nedir ne değildir.
  • Kia ya helal olsun aracın her iki kasası da çok güzel olmuş.Umarım yıl sonuna kalmadan Türkiye de satışa sunulur.
  • Ne zaman satışa sunulacağı ve fiyat hakkında bilgi varmı acaba?
  • http://www.kia.ru/models/ burada yaprığım hesba göre kia ceed 24000 civarında yeni cerato ondan 3000 ytl fazla olması gerekiyor yani oratalama türkiyede 30000den başlar ama ne kadar tutulur belli olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tasarım süper. Dizeli nasıl acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Tasarım süper. Dizeli nasıl acaba?

1.6 128 hp.Sanırım fordda 1.6 128 hp getirecek fakat ne zaman bilmiyorum
  • bu forte değil mi?
    dizeli gelmeyecekmiş diye okumuştum!
  • tek kelimeyle harika
  • surıyeden daha yenı geldım. orada yenı kasa ceratolar cok yaygın ve cokda guzel araclar.ama hala bıze gelmedı
  • Zaten ÇelikMotor'a kaldıysak 2 seneye anca gelir...

Adamlar Cee'd i bile ne zaman sonra getirdiler...

quote:

Orjinalden alıntı: Thin Lizzy

@KubiPala
    Araç ayın sonuna geliyor, ayın birinde elimizde olacak inşallah,detaylı inceleme yazacağım.

Forte coupe,daha yok buralarda,bilemiyorum gelirmi gelmezmi diye,yazdığın iyi oldu bir öğreneyim nedir ne değildir.

Hocam Kia Soul'u teslim aldınızmı?

Forte Coupe ne durumdaymış orada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REVENT0N -- 6 Temmuz 2009; 15:56:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.