Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (470. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
64
Favori
549.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öğlen arası honda damla ya gidip honda civic test edecektim. Takasta benim aracımı kaça sayacaklarını da arabayı getirmeden 2. el e soralım dedi hanım efendi. OK dedim söyledim bilgileri
    yarım saat kadar sonra arayıp arabama 48 bin tl fiyat biçtiklerini söyledi bende o zaman görüşmeyelim sizinle diyip kalbini kırmadan kapattım telefonu.

    Arkadaş daha geçen gün ford benim aracıma 55 bin fiyat biçti, aralıkta vw 54 bin fiat 57 bin tl takasta sayarım dedi. Hadi fiat ı boşver de vw ile ford un biçtiği değerin 6-7 bin aşağısına değer biçmek ne demek?

    Hemde 1 yaşında listesi 76 bin tl olan bir arabadan bahsediyoruz. Kusura bakmasınlar ama daha hondayı düşünmeyi bırak mecbur kalmazsam koltuğuna oturmam bu ne lan.
  • adam_ıssız kullanıcısına yanıt
    Daha bir yaşında ceed i satıcaksanız üst sınıf veya suv bir araç alın bence. Civic zaten muadil bir araç. Üste para verip elinize birşey geçmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • axiprens kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bu fiyatlara çıkmayı düşünürsen octavia hatta 102 bine superb bakabilirsin..
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Şu an için değiştirmeyi düşünmüyorum sadece belli markalara test yapmaya giderken takasta bizim araçları nasıl değerlendiriyorlar ona bakmak için ya önden telefonla yada gidip test ederken takas fiyatı alıyorum.

    Değiştireceğim zaman da takasa vermem zaten. Misal şu an piyasada 60 a satmaya çalışıyorlar emsallerini ama takasta 55 sayıyorlarsa 57 ye kullanıcıya veririm hem daha çabuk satılır hem firmaya kazandırmam hemde alacak kişiye faydam dokunur.

    Bundan önceki 4 aylık yeni i20 aracımıda o şekilde sattım. Takasta 38 dediler, malum sitede 42 istiyorlardı 40 a verdim bir öğretmene.

    Değiştirirsem de suv almayı düşünüyorum sizin dediğiniz gibi, yoksa binek için en az mondeo gibi bir şey almak lazm ki bariz bir fark olsun değiştirdiğime değsin.
  • adam_ıssız kullanıcısına yanıt
    Tüm markalar ölü fiyata gidiyor takasta. Bizim araçlar biraz daha fazla. Uzun vadeli sahip olunacak araçlar bizimkiler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 08/03/2016 tarihinde aracıma internet sitesinden (H.B) 298 TL'ye 4 adet 215/45/17 Nokian lastik aldım. Cumartesi elime geçti. Forumlara ve yorumlara baktığımda şehir içi yollar için yumuşak lastik, şehirdışında uzun yollarda da sert lastik kullanılmasını tavsiye eiyorlardı. Lastikçi e lastiklerin yumuşak olduğunu söyledi. Ben araca takılan lastiğin iyi ya da kötü olduğunu anlayamam, o kadar uzman değilim. Kış lastiklerim Petlas'tı. 2011 24. haftada üretilmiş. Lastikçiye sorduğumda Petlas'ın 2 senede yıprandığından bahsetti. Ben de zaten 5 yıl kullanmışım, çocuk aile taşıyoruz araçta, kışlıkları lastikçide bıraktım. Hayırlısıyla kışlık lastiklerimi de Nokian alacağım. Okulumda çok insan araç değiştiriyor. Araç fiyatları tavan yapmış durumda. Araç ne zaman bozulursa o zaman ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Şu an en yakın tarih 2018 yılı gibi. Yeni ceed gelir de eşim de beğenirse değiştirmeyi düşünürüm. Araç mekanik arıza vermediği sürece araç değiştirmek pahalı bir iş. ha bir de araca bagaj havuzu aldım. Arabayı yenileyemiyorum aracın içini yeniliyorum. Sevgiyle kalın.




  • Arkadaşlar, bu forumun konusu değil belki ama dün aldığım önemli bir bilgiyi en yakinlarimla paylaşmak istedim. Özel hastane sahibi olan bir tanıdığımı acil olarak il sağlık müdürlüğü ne çağırmışlar. Dün onunla birlikte iş ile ilgili bir toplantı yaptık ve orada beni üstü kapalı şekilde uyardı Yakın bir zamanda istanbul da bombalı saldırı bekleniyor ve hastanelerin 24 saat hazır olması talimatı vermişler. Saldırı beklenen bölgeler Zincirlikuyu metrobüs durağı mecidiyeköy Beşiktaş şişli levent bölgesi avm ve vapurlar diyorlar insanlarda panik yaratmamak için söylemiyorlar sizde bir müddet buraları kullanmayın..
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Evet dostum özel sertifika lazım. özel eğitimi ve yılda ikikez girilen sınavı var. birde üniversitelerin belli bölümlerini bitirmek gerekir..
    develet düşünecek işalla yakında sizleride..
  • Abi, ilk yazdığın mesajla ilgili bilmiyorum ne kadar doğru, ne kadar yalan, ben duyduğumu yazayım; plakaları olan 10 araç varmış falan... Belki siz de duymuşsunuzdur. Büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlar daha dikkatli olsalar iyi olur. Son olaydan sonra AVM gibi yerlerin güvenliğini sorguluyorum kendime, hoş zaten gittiğim yok ama yine de giden vatandaşlar daha dikkatli olmalı diye düşünüyorum.


    Mesleğimiz konusuna gelince; ya ben küçüklükten beri çok para meraklısı olmadım. Parayı severim, çalışmayı da severim ama çok fazla esiri olmamaya çalıştım. Bakma sen bana, takılıyorum sadece; bugün dahi forklift sınavı başkanlığı, motorlu taşıtlar komsiyon üyesi, açık lise sınavları, üniversite sınavı derken hariçten kazanılacak imkanlar var fakat üstüne gitmiyorum.

    İş güvenliği uzmanlığının adını duydum ama içerik olarak çok fazla bilgim yok. Ben, seni makine mühendisi zannediyordum (nereden öyle bir zanna kapıldım bilmiyorum) hatta sırf bu düşünceyle CNC tezgahlarla ilgili bir şeyler sorayım diyordum fakat kaldı öylece.

    Gerçi forumdan bir arkadaş (ekran kartı sattığım arkadaş) CNC tezgahlarla çalışıyormuş, piyasayla iç içe olma zorunluluğu hissediyorum kendimce. Bu arkadaş da bu noktada çok iyi bir destekçi olacak... Vel hasılı mesleğini sormamın sebebi buydu. Dedim ya makine mühendisi zannediyordum, o sebeple de piyasa uygulamaları hakkında senden bilgi almayı düşünüyordum.

    Kendinize dikkat edin canım abim, Allah kazadan beladan korusun inşallah.




  • Killer Loop ile sanırım aynı mesleği icra ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selam, oncelikle herkese kazasiz belasiz surusler dilerim. Uzun suredir takip ettigim ve bu aksam sahip olmak nasip olan 2015 model sifir km. Beyaz renk Concept plus 1.6 crdi dtc.aracimla aranizdayim. Benide gruba eklerseniz sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Sizin oralarda bişi olcanı sanmam.. işalla bizim buralarda da olmaz. ama bugün mecburen köprü kullanı avrua tarafına geçicem.. Alla hepimiz için hayırlısını versin..

    Diğer konuya gelecek olursak, ben Fizik Mühendisiyim aslında. CNC tezgahları ile alakalı bilgim 25 sene öncesine dayanır ki, aklında bişi kaldı dersen, soracağın soruyu görünce söyleyebilrim ancak .

    diğer taraftan ceed forumunun en sevdiğim yanıda bu.. arabalarda sorun olmadığı için, başka konular konuşuyoruz..
    yeni ceed almayı düşünen ve bunun için topiği inceleyen varsa şaşırmasın.. biz buralarda arabamızdan değil, havadan sudan konuşuruz.. arabalar sorunsuz çünkü, konuşacak konu yok..




  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bildiğiniz gibi DTC kia- hyundai grubunun yeni otomatik şanzumanı.
    Özellikle yakıt tüketimi konusunda iddialı. Kullandıkça konfor ve yakıt konusunda yorumlarınızı bekleriz.
  • ismail hoca İ kullanıcısına yanıt
    ceed alıp kullanan, ceed sayfasını takip etmekten vazgeçemiyor dimi ismail hocam:)gerçi biz sizle venga döneminden tanışıyoruz ya
    ceed şu anda piyasada en alınır c sınıfı araç bence, kim ne derse desin, 50 bin km kullandım, hiç üzmedi beni ve hep keyif verdi, bakalım sportage 1.6 dizel getirirse kia ya geri döneceğim İnşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhann_75

    Killer Loop ile sanırım aynı mesleği icra ediyorum.

    Çok sevindim.. aktif çalışıyorsun dimi şu anda?
    ceed in kaç model? memnunmusun?
  • Ismail bey iyi niyet temenniniz icin tesekkurler. Arac suan 150 kmde ortalamam 7.5 lt. 100 kmdeyken 8.5 du dusuyor gibi ancak sehir ici cok girmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. İlk yagini 500 km olmadan degistirirseniz motorunuz daha uzun ömürlü olur. Rodaj kurallarına dikkat etmek koşuluyla tabi.

    Servisten yag filtresi alip disarida uygun yag( 0-30 veya 5-30 mobil1 esp veya muadili) ile degisimde aracınız garantiden çıkmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 18 Mart 2016; 5:08:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metesserdar kullanıcısına yanıt
    öncelikle selam sayın metesserdar;
    Dediğiniz gibi, ceed fiyat / performans aracı. Özellikle makyajdan sonra revize edilen motoru, yeni eklenen otomatik şanzumanı ile alınabilecek bir araç.
  • Yeni Elentra 'lar gelmiş, internet sitesinden şöyle bir baktım ama donanım ve süspansiyon olarak ceedin eline su dokemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    Fakat benzinlideki tam otomatik şanzıman da ceed te yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.