Şimdi Ara

Yeni kayıt oldum McAfee deli ediyorr!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu bir foruma ilk katılışım sorunlarımı hep araştırarak harcadım artık tak etti ya umarım konuyu yanlış yere açmıyorumdur :) internette o şekil hataları çok gördüm. Bilgisayarımdaki antivirüs McAfee ile bir sorunum var bilgisayar kendimin değil ortak kullanıyorum McAfee yüklü bu zamana kadar sıkıntı çekmedim ama şimdi sürekli ''Olası İstenmeyen Program Engellendi'' yazıp duruyor Kaldır izin ver ve kapat diye üç seçenek çıkıyor ne dersem diyeyim çıkmaya devam ediyor ayarlarından kurcalamayı denedim ama beceremedim 10 saniyede bi çıkıyor insanı pc den soğuttu. Hazır ilk yazımı yazarken :) sizlere bi danışayım dedim nasıl çözüceğimi bilen bi arkadaş varmı??

Şu yazıyı yazarken bile yazdırmadı aptal şey :D

Edit: Hahah pek maddi değeri olmicak ama ilk yardım eden imzamda olur :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPDonkey -- 21 Ekim 2014; 19:10:38 >

• Olası istanmeyen program diye tabir ettiği programın dosya yolu, adı veya dosya türü bilgisi veriyor mu?
  • Evet Adware-BrowseFox ama sanırım bu değişiyo sürekli değişmiyo da olabilir tabi emin değilim bu arada bu kadar hızlı cevap alabileceğimi düşünmemiştim
  • Ayrıca dosya konumu da verilmiş silmem mi gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPDonkey

Ayrıca dosya konumu da verilmiş silmem mi gerekiyor?

Sisteminize virüs bulaşmış sanırım şu linkte çözümü varhttp://uzmanim.net/soru/browsefox-kaldirma/2902
  • Teşekkür ederim kardeşim yardımın için
  • Yoldan elle silebilirsin. Sonrada combofix ile pcyi tarat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.