Şimdi Ara

Yeni kasa Mazda 3 Mayıs-Haziran gibi Türkiye'de (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
3
Favori
122.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • araştırma yaparken maruz kaldığınız abuk sabuk cvplar ve bilgilendirmeler sizi hayırlısına..en güzeline ve dinamiğine yöneltmiş bence...şirket arabası corolla kullanıyoruz..aklınız kalacak kalitede değil...hatta babamın 2003 corollası çok daha kaliteli....seçenekleriniz arasında aklımda kaldığı kadarıyla...focus fazla eski, cruze in daha ne olduğu meçhul ( ayrıca sizin görüşle aynı fikirdeyim), civic de eski..super b..arkası beni makyajla diye feryat ediyo..ama duruşu olan bir kasa (fazla büyük kasa..makam misali)..ha avensise gelince bir avensisci de olarak 10 bin tl cebinizde kaldı...ve sunroofunuz olmayacaktı
  • yeni bir mazda sahibi olarak şunu söyleyebilirim sorun istemiyorsanız bence japonlardan şaşmayın....herkesin söylediği gibi neden dizeli gelmiyor mazdanın anlamış deilim
  • Arkadaşlar mazda 3 ün dizeli geldi mi geldiyse kullanan alan arkadaş var mı? En çok dizelini merak ediyorum ben
  • arkadaşlar bu sıralar o km araç satan bayilere bir ugrayın veya netten araştırın. ellerinde 2009 dan kalma çok araç var. 2010 a yaklaştığımız aylarda tahminimce 0 km 2009 lar için tam istediğiniz fiyatlara gelecektir. bir de 2010 ilk çeyreğinde birçok kasaya veda edilcek, o yüzden 2009 sonu ve 2010 başı çok ucuzluk olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manisa_tr

    arkadaşlar bu sıralar o km araç satan bayilere bir ugrayın veya netten araştırın. ellerinde 2009 dan kalma çok araç var. 2010 a yaklaştığımız aylarda tahminimce 0 km 2009 lar için tam istediğiniz fiyatlara gelecektir. bir de 2010 ilk çeyreğinde birçok kasaya veda edilcek, o yüzden 2009 sonu ve 2010 başı çok ucuzluk olacaktır.


    2009 dan kalma dediğin eski kasamı yeni kasamı kalanlar?
  • aracım antalyaya gelmiş işlemlerin tamamlanmasını bekliyorum.salı günü inşallah teslim alıcaz.sabırsızlıkla bekliyoruz.ayrıca şu kullanım kılavuzu konusunda yorum yapan olmadı.yeni mazda 3 de kullanım kılavuzu var mı ?ben arabayı teslim alana kadar göz gezdirmek amacıyla kitapcık istedimama bana eski mazda 3 ünkünü verdiler.ve yenilerde de bu eski kasa mazda 3 ün geldiğini söylediler.bu konuda bilgisi olan yok mu arkadaşlar......
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toronaga77

    aracım antalyaya gelmiş işlemlerin tamamlanmasını bekliyorum.salı günü inşallah teslim alıcaz.sabırsızlıkla bekliyoruz.ayrıca şu kullanım kılavuzu konusunda yorum yapan olmadı.yeni mazda 3 de kullanım kılavuzu var mı ?ben arabayı teslim alana kadar göz gezdirmek amacıyla kitapcık istedimama bana eski mazda 3 ünkünü verdiler.ve yenilerde de bu eski kasa mazda 3 ün geldiğini söylediler.bu konuda bilgisi olan yok mu arkadaşlar......

    Zaman geçmek bilmez şimdi.
  • aynen!bekle Allah bekle...
  • Cumartesi günü Mazda 3 Impresive HB 2010 model aracımı teslim aldım, araç gayet güzel bence, kullanım klavuzuda araç ile beraber veriliyor. Her aracın kullanım klavuzu ve anahtarları deri kaplı bir çanta içinde teslim ediliyor. Araç almak için aylarca o marka bu marka baktım durdum bence Mazda 3 kim ne derse desin en iyi tercih.
  • hayırlı uğurlu olsun dostum
    Allah kaza bela vermesin
    görüşlerini izlenimlerini bekliyoruz
  • diego garcia hayırlı olsun.ben de beklemedeyim.önümüzdeki hafta içinde inşallah teslim alacağım.sabırsızlıkla beklemekteyim.inşallah biz de kavuşuruz yeni aracımıza.ben de yaklaşık 2 aydır araştırdığımı söylemiştim.fordu ciddi ciddi düşünmüştüm ama fordun titanium ve espli modelini bulmak neredeyse imkansız olduğunu öğrenince direkt mazdaya yöneldim.Allah pişman etmez inşallah.
  • Öncelikle iyi dileklerini sunan tüm forum kullanıcılarına teşekkür ederim. Araç henüz çok yenü daha 150 km deyim, ilk iş olarak lastik basınçlarını ayarlattım. Bneim için araç almakta en önemli kriter güvenlikti ve ESP muhakkak olsun istiyordum. Ford Focus'un ESP'li modeli hiç bir yerde yok, bayide satış elemanlarıda ESP deyince o da ne dergibi bakıyorlar. Bravo almayı düşündüm ciddi ciddi ama klasik FİAT fobisinden kurtulamadık :) Opel Astra'da Cosmo modeli yoktu ve klasik arızlara falan oluyur söylemi uzkalaştırdı, Auris'i tipten eledim :) WW Golf desek das Auto o para etmez :), Ben şu an için çok erken ama aracın sürüşünden memnunum süspansiyonlar biraz sert, yakıt tüketimi ilk benzin aldığımda 955 Km gösterdi yol bilgisayarında ama araç daha yeni bence şehir içi 600 km yapar gibime geliyor tabi araç daha yeni kullandıkça açılır. Mazda donanım olarak bence gayet iyi, tabi herkezin kendi tercihi ben şahsen bilerek ve isteyerek eleştirilere kulak tıkayarak Mazda 3 aldım, 3 - 4 yıl satmayı düşünmüyorum.




  • En iyisini yaptın mazda almakla,3-4 ay bende araştırdım,sorunsuz bir otomatik arabam olsun istiyorsan bu fiyata bu donanımı mazdadan başka araçta bulamazsınız..
  • diego garcia aynen sana katılıyorum.esp olayından kimsenin haberi yok.aynı olay toyotada başıma geldiğini daha önce yazmıştım.fiata hiç bulaşmadığın iyi olmuş.keza bana göre opel de öyle.mazda hakkında fazla olumsuz duyum almadım.sadece ikinci el olayı.eğer uzun süre binmeyi ve bu işten zevk almayı istiyorsanız ki ben öyleyim mazdanın en iyi ve en mantıklı seçim olduğunu düşünüyorum.esp hakkında bilgisi olmayanların şu videoyu izlemelerini şiddetle öneririm. http://www.youtube.com/watch?v=j-hHWSQhKuc http://www.youtube.com/watch?v=L7oqIPj1QEc&feature=related
    araç donanım olarak neredeyse full.sabırsızlıkla bekliyorum teslim almayı.ayrıca araçınızın touring mi impressive mi olduğunu ve kaç liraya aldığınızı belirtirseniz memnun olurum.kazasız sürüşler.kasko olarak hangisini yaptırmamı önerirsizi?




  • bugün benzincide sedan touring gördüm (gri-yeşil renk)...bayan kullanıyodı...egzost kromaj falanda taktırmış....araba kuğu gibi..sert ve gayet sportifti..mazda tasarımcıları farklı sentezleri gayet iyi uygulamışlar...yanlış hatırlamıyosam forumdan bi arkadaş touringe 34 bin tl fiyat almıştı...bu dinamizme bu fiyat..kesinlikle rakipsiz
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar.

    Cumartesi günü bir test sürüşü gerçekleştirdim ve sadece performans ile ilgili sorular da tamamen aklımdan silindi. Kesin kararımı verdim ve kızmetse ben de birkaç ay içinde bir mazda kullanıcısı olacağım. Tabi önce finansmanı denkleştirmem lazım.

    Diğer yandan mazda severlere birkaç sorum olacak.

    Internette görünen aksesuarları sipariş verebilliyor muyuz?
    Normalde araçlar standart geliyor. Bu parçalar ek olarak teknik serviste mi takılıyor?
    17 inçlik jantları ısmarlama şansımız var mı?
    Bir de deri koltuk olarak gelmiyor biliyorsunuz, arabayı teslim aldıktan bir süre sonra deri yaptırmayı düşünüyorum tavsiye eder misinz?

    Sevgiler...
  • herkese merhaba;
    dıger forumlarda da belırttıgım gıbı 2004 mazda3 um var,yıne değiştirirsem mazda dan devam etmek ıstıyorum
    yenı mazda3 guzel ama su on tampon ne kadar yavas yavas gozum alıssada hala ıtıcı duruyo kocaman sırıtma ıfadesi

    allah rızası için photoshop bılen bı arkadas su tampona bısyler uygulayabılır mı, en basıtı plakalıgın hızasında devam eden kısmı govde rengıne boyayabılır mı?(alındıgında en kolay yapıalcak ıslem)merak ediyorum acaba nasıl duracak.
  • @toronaga77
    hocam videoları izledim,gerçekten çok etkilendim.Esp ve abs her araçta bir standart olmalı artık.Bu kadar faydası olduğunu bilmiyordum.Alacağım arabada esp olmasına dikkat edeceğim.Sizin ve tüm mazda 3 satın alan arkadaşların araçları hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın.

    Ben de haftasonu mazda 3ü inceledim.Hemde epey uzun bir süre.Düşündüğüm model touring idi.Fiyat olarak da otomatik sedan versiyona 37150tl verdiler.Çok dolu bir araç gerçekten.En düşük versiyon olmasına rağmen çok gerekli şeyler standart.Aracın tasarımını cidden beğendim.Çok sportif ve farklı duruyor bir çok araçtan.Hele önden görünüşü çok harika bence.Sedan olarak bile spor görünen bir araç.İçi de dışı kadar güzel,her şey yerli yerinde.Yol bilgisayarının konumunu beğendim.Malzeme kalitesi özellikle iyi.Görüş açısı gayet iyi,arkası da rahat görünüyor özellikle aynalar geniş ve kararan dikizle.Koltuğu,aynaları,direksiyonu kendinize göre ayarladığınızda her şey mükemmel.Kontrolü çok rahat.Otomatik vitesin kolaylığı da eklenince bir harika!Arka kolçak,arka havalandırma delikleri de yolcular için iyi özellikler arasında.Diz mesafeleri de iyi.Arkada minik düğmesine basınca tık diye geniş sayılabilecek bir bagaj açıldı.Gayet yeterli.Aracın beğendiğim onlarca özelliği var.Şu an aklıma gelen bunlar.Bayide de bizimle çok iyi ilgilendiler gerçekten memnun kaldık.Özelliklerini anlattılar,test sürüşü yapıldı,indirimler yapıldı,2.el durumu,servis vb. detayların hepsi detaylıca anlatıldı bize.Hiçbir özelliği de abartılman.Diğer bayilerde böyle ilgi görmedik.Belki de mazda'da bir ford,reno kadar müşteri olmadığındandı ama yine de biz memnun kaldık bu da çok önemli.Vw bayisi kadar da alakasızını görmedim.Sanki niye geldiniz,siz alamazsınız bizim araçlarımızı der gibilerdi.Jetta iyi bir araç ama donanımı çok zayıf fiyatına göre.Üst versiyonlarınınki harika ama fiyatı da uçuyor.
    Ayrıca belirteyim haftasonu incelediğimiz modeller:focus,civic,megane,mazda3,jetta idi.
    Bunların arasında dizelin ekonomisi olmasa hemen mazdayı alırdık ama şu an düşünme aşamasındayız evdekilerle.Otomatiğin yakıtı ortalamada 7.5ltyi buluyor.Ah keşke dizeli olsaydı.




  • Ben deri koltuklu mazda 3 görmüştüm güneşlideki showroomda,fiyat olarak + 2000 tl yazıyordu
    quote:

    Orijinalden alıntı: Universia

    Merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar.

    Cumartesi günü bir test sürüşü gerçekleştirdim ve sadece performans ile ilgili sorular da tamamen aklımdan silindi. Kesin kararımı verdim ve kızmetse ben de birkaç ay içinde bir mazda kullanıcısı olacağım. Tabi önce finansmanı denkleştirmem lazım.

    Diğer yandan mazda severlere birkaç sorum olacak.

    Internette görünen aksesuarları sipariş verebilliyor muyuz?
    Normalde araçlar standart geliyor. Bu parçalar ek olarak teknik serviste mi takılıyor?
    17 inçlik jantları ısmarlama şansımız var mı?
    Bir de deri koltuk olarak gelmiyor biliyorsunuz, arabayı teslim aldıktan bir süre sonra deri yaptırmayı düşünüyorum tavsiye eder misinz?

    Sevgiler...





  • 1000 tl ye yaptırılır gibi

    quote:

    Orijinalden alıntı: dttafo

    Ben deri koltuklu mazda 3 görmüştüm güneşlideki showroomda,fiyat olarak + 2000 tl yazıyordu
    quote:

    Orijinalden alıntı: Universia

    Merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar.

    Cumartesi günü bir test sürüşü gerçekleştirdim ve sadece performans ile ilgili sorular da tamamen aklımdan silindi. Kesin kararımı verdim ve kızmetse ben de birkaç ay içinde bir mazda kullanıcısı olacağım. Tabi önce finansmanı denkleştirmem lazım.

    Diğer yandan mazda severlere birkaç sorum olacak.

    Internette görünen aksesuarları sipariş verebilliyor muyuz?
    Normalde araçlar standart geliyor. Bu parçalar ek olarak teknik serviste mi takılıyor?
    17 inçlik jantları ısmarlama şansımız var mı?
    Bir de deri koltuk olarak gelmiyor biliyorsunuz, arabayı teslim aldıktan bir süre sonra deri yaptırmayı düşünüyorum tavsiye eder misinz?

    Sevgiler...







  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.