mrb. hondacı arkadaşlara birkaç sorum olacak. aracı yeni aldım (2007 dream) 1) konsolda 4 tuşunun altında mp3/wma yazıyor ama çalmıyor neden? 2) debriyaj aşırı derecede hassas. hem kaldırırken hemde vites değişirken arabanın silkelemesine çok zor engel olabiliyorum. 3) süspansiyonlar çok sert beni hayal kırıklığına uğrattı resmen. 4) vites geçişlerinde tak tuk ses yapıyor arka koltukta oturanların bile dikkatini çekiyor. sizdede varmı bunlar? yoksa benim araçmı eskimiş?
1-mp3 çalıyor cd nizde bir bozukluk söz konusu olabilir ? 2-alışırsınız, bol gaz ile kaldırın 3-evet ne yazıkki süspansiyonları çok sert 4-manuel viteste tak tuk ne sesi yapıyor pek anlamadım ?
dvd ye klasör şeklinde atarsanız mp3 leri, çalmaz.
dvd içine mp3 leri direkt atacaksınız. o zaman çalıyor
cd lerde ise farketmiyor. isterseniz klasör olarak kopyalayın mp3 leri, isterseniz direkt kopyalayın.
o elinizdeki çalışmayan cd ye bakın önce. cd mi dvd mi. başka cd lerle de denediyseniz ve mp3 çalmıyorsa servise gidin.
quote:
Orijinalden alıntı: AXAPTA
dvd ye klasör şeklinde atarsanız mp3 leri, çalmaz.
dvd içine mp3 leri direkt atacaksınız. o zaman çalıyor
cd lerde ise farketmiyor. isterseniz klasör olarak kopyalayın mp3 leri, isterseniz direkt kopyalayın.
o elinizdeki çalışmayan cd ye bakın önce. cd mi dvd mi. başka cd lerle de denediyseniz ve mp3 çalmıyorsa servise gidin.
cd çaların dvd diski okuduğuna eminmisiniz?
evet merak edip denedim. okuyor. ancak dvd içine direkt atacaksın mp3 leri. ki o da çok kullanışsız. 3bin küsür tane mp3 atmıştım karışık. sıradan çalman lazım. 1723ncü şarkıyı dinlemek istersen baya uğraşman gerekiyor :)
ama dvd disk in içine klasör klasör atarsan mp3 leri, o zaman okumuyor işte..
quote:
Orijinalden alıntı: sironbullx
mrb. hondacı arkadaşlara birkaç sorum olacak. aracı yeni aldım (2007 dream) 1) konsolda 4 tuşunun altında mp3/wma yazıyor ama çalmıyor neden? 2) debriyaj aşırı derecede hassas. hem kaldırırken hemde vites değişirken arabanın silkelemesine çok zor engel olabiliyorum. 3) süspansiyonlar çok sert beni hayal kırıklığına uğrattı resmen. 4) vites geçişlerinde tak tuk ses yapıyor arka koltukta oturanların bile dikkatini çekiyor. sizdede varmı bunlar? yoksa benim araçmı eskimiş?
1) mp3 çalıyor, cd nizi kontrol edin. mp3 bitrate 64-320 kbps arasında, en uygun 192 kbps olursa iyi olur. 2) debriyaja zamanla alışırsınız, aceleniz yoksa debriyajı yavaş bırakın araç yavaş yavaş kalksın, yok acelem var derseniz deviri 2000 d/dak ya getirip kaldırın. 3)süspansiyonları çok sert değil. (denediğim 18" jantlı 1,8 hatchback modeli ile karşılaştırdığımda tam bir pamuk ) 4) evet, manuel vitesin geçişleri kemikli ve seslidir. Özellikle araç soğukken bu daha belirgindir.
dvd olduğundan okumuyormuş doğru. ama bu direk atma olayını deniycem. ama bu debriyaj ciddi sıkıntı benim için. kalkarken fazla gaz vererekte denedim yine aynı. hadi kalkarkenki sorun neysede yürürkenki vites değişimlerinde de silkeleme yapıyor onu nasıl halledeceğiz. ben bu yaşıma kadar birçok marka ve model araba kullamışımdır ama hiç böyle debriyaj sorunu yaşamamıştm. acaba benim baskı balata bitmiş olabilir mi?
evet merak edip denedim. okuyor. ancak dvd içine direkt atacaksın mp3 leri. ki o da çok kullanışsız. 3bin küsür tane mp3 atmıştım karışık. sıradan çalman lazım. 1723ncü şarkıyı dinlemek istersen baya uğraşman gerekiyor :)
ama dvd disk in içine klasör klasör atarsan mp3 leri, o zaman okumuyor işte..
bende onu düşünerek cd lere böldüm müzikleri 2 bin küsür tane var :))
aracin kac binde ? belki aracin baski balata istiyor, belki de subap avans ayari kaymis ?
servise sokup baktirman gerekebilir...
not: bugun sordum, subap ayari icin ayisigi 130 lira dedi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme