Şimdi Ara

Yeni Kasa 3serisi, E90 Tarihmi Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sene içerisinde yeni kasa 3 serisi çıkıcak büyük ihtimalle. Sizce yeni kasa çıktığında e90 2.el piyasası ne olur? İyice fiyatı düşüp apaciyemi bağlar yoksa bir kaç sene daha fiyatı aynı değerlerde olup efsaneliğini korurmu? f30 un pek fiyatının düşüceğini zannetmiyorum zaten yeni kasa çıksa bile ama e90 merak konusu...

• Şu an E46 apaçilerin elinde mi ? Hayır . E46 hala tutuluyor veya seviliyor mu ? EVet
  • 3 serisinin hiçbir kasası çöp olmamıştır şimdiye kadar.E90 çıktı E46 taş gibi piyasada,F30 çıktı E90 taş gibi piyasada,yeni kasa çıkınca F30 kasada taş gibi kalıcak piyasada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Şu an E46 apaçilerin elinde mi ? Hayır . E46 hala tutuluyor veya seviliyor mu ? EVet

f30 çıktığı zamanlar fiyatı baya bir düşüş yaşadı ama. Şuan 30-40 cıvarına temizi bulunabiliyor? belki e90 da 40-50 civarlarına düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Undefeated Crixus

quote:

Şu an E46 apaçilerin elinde mi ? Hayır . E46 hala tutuluyor veya seviliyor mu ? EVet

f30 çıktığı zamanlar fiyatı baya bir düşüş yaşadı ama. Şuan 30-40 cıvarına temizi bulunabiliyor? belki e90 da 40-50 civarlarına düşer

F30 çıktığında piyasa bu kadar dalgalı değildi . Bu saatten sonra ÖTV indirimi olmadıkça fiyatlar düşmez diye düşünüyorum ÖTV indirimi zaten olmaz da .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 15 Ekim 2016; 15:42:31 >
  • E90'ın mkyajsız tipleri olan 2005 - 2008 modellerinin yüzüne bakan yok, fiyatları zaten yerlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbulur

E90'ın mkyajsız tipleri olan 2005 - 2008 modellerinin yüzüne bakan yok, fiyatları zaten yerlerde.

makyajlıları düşünerek açmıstım konuyu hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makyajsiz e90 ların piyasası zaten yerlerde E36 ve E46 ile aynı fiyatlara satılıyor.

• 2009-2012 arasi fiyati yine 3 assa 5 yukari ayni kalir bence bir kac sene daha.

• 2012 e90 320d den nerdeyse f30 fiyatı istiyorlar, halbuki o dönemde çok uyguna satılmıştı. 2 eski kasa durumuna düşünce piyasası rahatlar muhtemelen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı e90 alıcaksan f30 al bence çok fark yok aralarında

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Makyajlı e90 alıcaksan f30 al bence çok fark yok aralarında

hocam almıcam ama 2010-2011 3.20d e90 70-90 dan bulunabiliyorken 2012-2013 f30 110-150 arası nasıl çok fark yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Undefeated Crixus

quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Makyajlı e90 alıcaksan f30 al bence çok fark yok aralarında

hocam almıcam ama 2010-2011 3.20d e90 70-90 dan bulunabiliyorken 2012-2013 f30 110-150 arası nasıl çok fark yok ?

nereye 70-90a 3.20d aliyosun arkadasim pert onlar. 90-110 arasi anca bulursun temizini

• E90 320d yi 90a bulursun 2012,13 f30 316i 320i yide 90a bulursun

• quote:

E46 apacilerde degilsin diyorsun ŞAKKA YAPİYURSUN
    Sorunun cevabina gelince e90 hali hazirda yuzde 50 normal binicinin yuzde 50 apacilerin elinde olan model. 1 yil sonra bu oran dahada artar.Ayrica e90a artik havali vs diye para verilmez trafikte en ufak bir albenisi kalmadi coktandir.Heleki o 1.6 atm olanlar halojen farlari,ufacik jantlari ve hicbir ozelligi olmamasi ile tam bir corolla,jetta ayarinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeneryongur -- 15 Ekim 2016; 23:41:56 >
  • Şuan elimde 2011 model 60 bin km de boyasiz ışık paket premium sanruflu var. İsteyen olursa uygun fiyata birakacaz.boyasiz. Acil paraya ihtiyacimiz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Şuan elimde 2011 model 60 bin km de boyasiz ışık paket premium sanruflu var. İsteyen olursa uygun fiyata birakacaz.boyasiz. Acil paraya ihtiyacimiz var.

Ooo örtmenim sende mi voleyi vurdun

• quote:

Orijinalden alıntı: yeneryongur

quote:

Şuan elimde 2011 model 60 bin km de boyasiz ışık paket premium sanruflu var. İsteyen olursa uygun fiyata birakacaz.boyasiz. Acil paraya ihtiyacimiz var.

yok ustam nerdeeee. Ben o aracin yürütme maliyetini karsilayamam. Sadece bi abim bana verdi sat dedi. Acil satmasi lazim. Uzun suredir kullaniyorum ben. kendisinin ihtiyaci yok. Uygun da bırakacak. Param olsa da ben alacam .
    97 bine verecek

• quote:

quote:

quote:

yok ustam nerdeeee. Ben o aracin yürütme maliyetini karsilayamam. Sadece bi abim bana verdi sat dedi. Acil satmasi lazim. Uzun suredir kullaniyorum ben. kendisinin ihtiyaci yok. Uygun da bırakacak. Param olsa da ben alacam .
    97 bine verecek

Tuh neyse ilerde daha iyisini alirsin insallah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

97 bine verecek

Tuh neyse ilerde daha iyisini alirsin insallah.

Alamam heralde. Fakir zihniyetliyim ustad olmuyor yapamiyoruz. Hayalim fakir. Eskiden cok arac degiatiriyodum simdi inan hic arabada gozum yok.

Daha farklı hayallere büründüm

Mesala 100 binim olsa nasil bunu 150 bin yaparim, 300 olsa nasil 400 yapar gibilerinden (: pazartesi başlıyorum işe. Forexten ciddi kayıplarım vardi. Tekrar forex takilacam, pazartesi 13.000 ile girecem. Vira bismillah (: bu ekonomik krizden karlı cikmaliyım ..

Allah sana daha iyilerini nasip etsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.