Şimdi Ara

yeni kangoo (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.731
Cevap
3
Favori
369.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serdar1646

arkadaşlar ben renault fabrikasında çalışıyorum. oraya test için getirdiler inceledim ama hoş değilmiş gidip bakmaya bile değmez.........

Hocam gerçekten o kadar kötümü??? Yoksa sen scenic le mi karşılaştırıyosun ????

Plastik kalitesi nasıl ,Oturumu filan gelen model koltuklumuydu yoksa sadece gördün mü?? Araca bindin mi??Tomponlar siyahmıydı gövde rengi mi??? Frenler arkalar disk mi??

Uzun süredir bu aracı bekleyen biri olarak şu an satılan kangooyla karşılaştırırsan + ları - leri nelerdir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

quote:

arkadaşlar ben renault fabrikasında çalışıyorum. oraya test için getirdiler inceledim ama hoş değilmiş gidip bakmaya bile değmez.........

Hocam gerçekten o kadar kötümü??? Yoksa sen scenic le mi karşılaştırıyosun ????

Plastik kalitesi nasıl ,Oturumu filan gelen model koltuklumuydu yoksa sadece gördün mü?? Araca bindin mi??Tomponlar siyahmıydı gövde rengi mi??? Frenler arkalar disk mi??

Uzun süredir bu aracı bekleyen biri olarak şu an satılan kangooyla karşılaştırırsan + ları - leri nelerdir....

cevaplaırnı bekliyoruz

• quote:

kesin bilgiyi ele geçirdim:

mayıs itbariyle bayilerde olacakmış.ibrahim aybar röpörtajda söyledi.

Sağol serdar1646
  • quote:

kesin bilgiyi ele geçirdim:

mayıs itbariyle bayilerde olacakmış.ibrahim aybar röpörtajda söyledi.

mayısı yarıladık yahu nerde kaldı bu kangalar
  • eskiyle yeni yanyana fark bariz belli oluyo.

yeni kangoo
  • Bize gelecek muhtemel siyah tamponlular

yeni kangoo

yeni kangoo
  • resimlerde gösterilen iç mekan kango nun binek ve herhalde en donanımlısı o da biraz zor gelir...resmi biyerde gördüm gibi sms dsndik duruyordu...teyp bile yoktu.. insan yeni çıkan bi renaulttan daha alımlı bi iç mekan beklerken o dandik görünümlü radyo teyp ne arıyo twingo yeni çıktı o teyp yine orada...laguna ııı geldi monitör yok...daha önceki kia ların iç mekanları renault a göre görünüm olarak daha kötüydü ama yeni nesiller renault u çoook geride bıraktı... Bi renault sever olarak buna gıcık oluyorumm. 2 sene F1 de dünya şampiyonu olmuş bi markanın adam gibi spor otomobili yok....megane rs ve clio rs yi kasdetmiyorum
  • eski kangonun asaleti yeter
  • quote:

Bize gelecek muhtemel siyah tamponlular

yeni kangoo

yeni kangoo

yahu radyatörün solundan inen onlarca metal boru nedir allahise

• Hocam onlar boru diil. Klimanın radyörü.
  • quote:

Hocam onlar boru diil. Klimanın radyörü.

değişik bir radyatör
    yeni görüyorum
  • yeni kango gelmiş salı günü fatihte bir çekicinin üstünde gördüm güzel bi araç ama berlingo daha şık duruyor...
  • Ben de bugün renault bayisine uğramıştım. mayıs sonu veya haziran 15'i gibi geleceğini söylediler.
  • quote:

eskiyle yeni yanyana fark bariz belli oluyo.

yeni kangoo

arazi gibi duruyo yenisi...
  • 23 Mayıs satış başlangınç tarihi,

araçlar bayilere inmeye başladı

Scenic şasisi sayesinde çok konforlu

Türkiye'de Authentique ekipman seviyesinde tamponlar siyah ama Expression ekipman seviyesinde tamponlar gövde rengi;
  • Evet bugün başlamış mesaj attılar.www.renault.com.tr de ticari araçlar kısmına koymuşlar inceleyebilirsiniz.

Sevindirici olan avrupayla aynı motorlar gelmiş 1.5 85hp 200 nm ve 105 hp 240 nm.Ayrıca expressionlar gövde rengi tampon ,sis farı,mp3 çalarlı cd,klima ve açık renk döşeme standart gelmiş.
  • Fiyatlar ne kadarmıs göremedim en fulu ?
  • 38000 - 40000 ytl gibi bi başlangıç fiyatı diye biliyorum.

nasipse seneye bu wakitler yada en geç 2010 da bi tane alırım elimdeki 2005 i satıpta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 23 Mayıs 2008; 17:22:19 >
  • bugün yoldan geçerken gördüm mavi bi tane kapının önünde duruyodu...işim olduğundan durup inceleme fırsatım olmadı..yer Konya...
  • Ben de iki gün önce çanakkale-izmir yolunda gördüm 5-6 adet turkuaz rengi art arda gidiyordu. Scenicteki kameramanlar araçları çekiyordu. Reklam filminde gri opel vectra görürseniz o benim

Araç oldukça hoş olmuş. Tatlı bir hal almış. Yere yakınlaşmış ve oturaklı gözüktü gözüme. Ama fiyatı hakkında 38-40 diyorsanız bence o kadar da değil. Şirketime bu tip araçlardan bir tane alma arifesindeyken şahsi fikrim, 26500ytlye spor paketli klimalı opel combo varken 10-12000 ytl bu araba için fark vermek mantıklı gelmiyor. Sonuçta bu araçları alırken ticari kafayla düşünmek lazım. Sadece aile için kullanacaklara sözüm yok. Sonuçta dizel bir mpv scenic, zafira gibi 50-55ten aşağı değil.

quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

38000 - 40000 ytl gibi bi başlangıç fiyatı diye biliyorum.

nasipse seneye bu wakitler yada en geç 2010 da bi tane alırım elimdeki 2005 i satıpta.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.