Şimdi Ara

yeni kangoo (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.731
Cevap
3
Favori
370.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neye göre iyi bence bi clup kursak daha iyi paylaşım sağlarız
  • yöneticiler gereksiz topikleri kitliyor.bu topikte tam paylaşım sağlanıyor fazlaya gerek yok
  • o zaman zahmet edip yap
  • beyler tartışmak yok.
  • reno kangoda gostermıs hunerını ıc dızayn mukemmel bınek arabadan pek farkı yok gıbı
  • konsola bittim, çok hoş gözüküyo eski kangoo yla alakası bile yok...
  • eğer araç tam donanımlı türkiyeye gelirse cok güzel gerçekten binilecek bir araç haline gelmiştir diyorum. özellikle kokpiti insana sürüş zevki yaşatacığını düşünüyorum. bi arkadaşımızında dediği gibi kokpit scenic'ten alıntı gibi duruyor. oldum olası yeni kasa scenicleri konsolları ve dış kasa sı yüzünden çok beğenmişimdir.
    fotoğraflarda işçliğin ve kalitenin hat safalarda oldugu gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cıngıro

konsola bittim, çok hoş gözüküyo eski kangoo yla alakası bile yok...

ne olursa olsun eski kangoya laf yokkk
  • Mayıs ayında gelecek mi acaba gören bilen var mı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

Mayıs ayında gelecek mi acaba gören bilen var mı...

mayıs ayını yarıladık ama hiçbi ses yok. gelecek olsa idi deneme sürüşleri için erkenden bayilere gelmezmiydi ?
  • arkadaşlar ben renault fabrikasında çalışıyorum. oraya test için getirdiler inceledim ama hoş değilmiş gidip bakmaya bile değmez.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

arkadaşlar ben renault fabrikasında çalışıyorum. oraya test için getirdiler inceledim ama hoş değilmiş gidip bakmaya bile değmez.........

yapma usta okadar kötümü?
  • benimki ile kıyaslanamaz bile tip de hoş değilmiş...........
  • yani kangoo'nun içi güzel tasarlanmış. ama yandan bakıldığında berlingo daha şık olmuş bence. ikisinin de profilden çekilmiş resmine peş peşe bir bakın. o zaman fark daha net ortaya çıkıyo. berlingodaki arka kapı camı ile bagaj kısmının camı arasında metal kapı direğinin görünmeyişi kanımca kangoo'dan daha güzel görünmesine neden oluyor. yine profilden bakıldağında kangoo'nun ön camı sanki doblo'yu andırır gibi biraz bombeli ve dik çıkıyor yukarı doğru. berlingoda daha yatık. ve dikiz aynasının bulunduğu yerde küçük bir cam bölüm var, ve güzel duruyo. berlingo dış tasarımda daha güzel bence.

yeni kangoo

yeni kangoo

• quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

arkadaşlar ben renault fabrikasında çalışıyorum. oraya test için getirdiler inceledim ama hoş değilmiş gidip bakmaya bile değmez.........

[code][/code]
    iç kısmı nasıl arabanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirei -- 10 Mayıs 2008; 11:07:41 >
  • tam çok güzel yazmıştım sayfa hata verdi
  • kango çakacak desene yine satar tabikide bana çakacak gibi geliyor
  • Yeni Kangoo Türkiye'ye Ne Zaman Geliyo Bi Bilgisi Olan Varmı ?
  • kesin bilgiyi ele geçirdim:

mayıs itbariyle bayilerde olacakmış.ibrahim aybar röpörtajda söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.