mrb arkadaşlar babam yeni araba almayı düşünüyo şimdi kullandığımız araba megane2 2008 model ama sıkıldık artık şöle bi chevroleye gittik baktık babam epicayı çok beğendi çünkü arabada nerdeyse 10 bin tl ye yakın indirim vardı ama fazla yakıyo 7.4 ama bize 2. eli kuvvetli hemen değer kaybetmicek bi arabada lazım ben de jettayı düşünüyorum ama onunda içi kötü falan diyolar ona daha bakmadık arabada kesin istediğim özellikler şunlar:
1)dizel olcak yakıt tüketimi az olcak çünkü yılda 40-50 bin kilometre yapıyoz 2) 2. eli kuvvetli olcak yani satışı kolay ve değeri hemen düşmicek bişey olcak 3)kesinlikle otomatik vites olucak
Tabi ben jettanın 1.6 ful+ful Highline versiyonunu düşünüyorum babamda 2 araba arasında kararsız kaldı aslında Latitude düşünüyoruz da onun otomatik vitesi 82 bin tl jettanın fulü 64 bin tl SİZCE HAMGİSİ DAHA İYİ YA DA BU ÖZELLİKLERE GÖRE BAŞKA TAVSİYENİZ VAR MI ?
insignia dizel otomatiğini 67 bine alabilirsiniz pazarlıkla.. bu ikisi arasından epica derim..
ama insignianın dizel ve otomatik vitesi 80 den falan başlıyo epicenın içine girdim güzel arabada chevrolenin 2. eli hiç tutulmuyo
quote:
Orijinalden alıntı: samet1213
ama insignianın dizel ve otomatik vitesi 80 den falan başlıyo epicenın içine girdim güzel arabada chevrolenin 2. eli hiç tutulmuyo
hayır edition elegance 130bg 71 olması lazımdı..yıl sonunda 63-64 bine veriyorlardı..şu anda 67 bin liraya pazarlıkla alanlar var
Allah aşkına hangi kriterde bu denklemi kurdunuz? Megane mı 7.60i mi başlıkları beklemeye başladım artık.
Epica ile kıyaslayıp kim jettanın iç kalitesine kötü demiş aklım almıyor açıkçası. VW den nefret ediyorum ama bu forumda garip bi VW düşmanlığı, kore çin yerli araba fanatikliği var. Halkımız gerçekten ucuzu kalitesize düşkün
Epica da iyi araç ancak ben olsam yeni jettayı alırdım.Ayrıca yeni görüntüsüde çok hoş.
quote:
Orijinalden alıntı: TeQuiLaS troy gelebilir, kaya düşebilir
O fiyata ben de İnsignia 2.0 CDTİ 130 PS Edition öneririm.
=)=)=)
Valla jetta epicanın vereceği konforu güvenliği yalıtımı veremez bu bir gerçek ama çabuk sıkılır değiştiririm derseniz ne kadar kullancağım belli olmaz derseniz o zaman jetta alın bu ikisi arasından ama baya kullanırız derseniz tabikide epica. Ayrıca yukarda arkadaş insignia demiş eğer fiyat çok gelmezse gene en ideali o olur kanımca.Teknik özellik olarak zaten dizeller ama en az yakan jetta olur ama diğerlerine göre performansı düşük olur.Alabiliyosanız insignia,çok binerim derseniz epica,belli olmaz derseniz jetta
peki insignianın dizel otomatik vitesin anahtar teslim fiyatı ne kadar acaba 71 diye duydum ama sizin bi bilginiz varmı
benim bi bilgim yok insignia hakkında
Bana göre epica tasarımı çok iğrenç. Korenin 8-10 yıl önce ürettiği araçlara benziyor. Symbolün iri hali gibi duruyor. Latitüt bile bundan çok daha iyi duruyor. Şahsi fikrim jetta mı, latitüt mü diye değiştirin soruyu. Parça, 2. el, servis, yakıt her türlü latitüt ağır basar bence.
Epica'nın motoru kadar verimsiz bir dizele rastlamadım, artık bu saatten sonra da rastlamam herhalde..
Şehir içi 10 lt yakan dizel mi olur yaaaaa İsterse 1 ileri AT olsun o ne biçim değer.
Epica'nın gerçek bi Chevy olmadığını, Daewoo altyapısı kullanan bi alet olduğunu biliyorsunuz değil mi?
Ne sunarsa sunsun, Jetta alırdım sanırım.
Ya da arkadaşların dediği gibi, o kadar parayı verdikten sonra İnsignia falan almak daha mantıklı gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: samet1213
peki bu insignianın o motor seçeneği tam otomatik mi bir de ortalama kaç litre yakıyor bir bilginiz var mı ?
evet tam otomatik..kaç litre yaktığını bilmiyorum..fabrika verilerini bulabilirim ama gerçek verileri vermez kullananlara sormak lazım.ama epicadan az yakacağı kesin.epicanın yakıtı dizel gibi değil, çok fazla..