Şimdi Ara

Yeni Jeep Renegade 1.6 Multijet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koskoca Jeep bile benim Linea'da bulunan 1.6 Multijet motoru kullanıyor. Şimdi Linea'yı beğenmeyenler gidip Jeep'e 100 Bin TL para verirler Sonuçta ne kadar pahalı o kadar iyi mantığı var insanlarda.

• Dacia Logan ile mercedes c serisi aynı araba mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorun üstünde mi oturuyorsun birader ?

Zaten Multijeti hele hele 1.6 dizel üniteyi beğenmeyen mi var forumda ? Model motor karşılaştırmasını karıştırma bence.

Dediğin arabayı soysan en az iki tane linea çıkar birde yarısı kadar yedek parça...

• Sıfır 1.6 MJ Linea ile sıfır 1.6 MJ Renegade'in fiyat farkına baktın değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 9 Aralık 2014; 11:07:08 >
  • Tabi ikiside aynı araba sonuçta
  • Fazla birşey yok 50 Bin Liracık oynuyor arada.
  • Adamlar 1.6 dizel motor getirmese,vay efendim dizel yok satmaz dersiniz. Dizel motor koyuncada yaa onda bizim linea motoru var kötü kaka çok para dersiniz.

Ne yapsın adam bir model için yeni baştan cartcurtjet motorumu üretsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafan güzelmiş.

• Jeep Compass alırım daha iyi.http://tr.euroncap.com/tr/results/jeep/compass/2012/474.aspx

Ya da almam. O ne be çöp anasını satıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Koskoca Jeep bile benim Linea'da bulunan 1.6 Multijet motoru kullanıyor. Şimdi Linea'yı beğenmeyenler gidip Jeep'e 100 Bin TL para verirler Sonuçta ne kadar pahalı o kadar iyi mantığı var insanlarda.

Test sürüşünde baya beğenilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Koskoca Jeep bile benim Linea'da bulunan 1.6 Multijet motoru kullanıyor. Şimdi Linea'yı beğenmeyenler gidip Jeep'e 100 Bin TL para verirler Sonuçta ne kadar pahalı o kadar iyi mantığı var insanlarda.

Dunyanin en Cirkin kadiniyla en guzel kadinindada 2 göz bir burun var

• ferrariye 1.6 dizel taksalar gider alırım ben
  • Renegade: Dönme-Dönek-Dininden dönen kimse demek.

Böyle bir isimle üretilmesi de acayip
  • Aynı zamanda, firari, kaçak, cezaevinden kaçan, uçuk kaçık, özgürlüğünü tercih eden anlamlarında da kullanılıyor.

• merhaba arkadaşlar DAVUTPAŞA MENGERLER E yeni JEEP servisi açılmış.Bence mengerler güvencesi altında güzel bir servis denemenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN MADEN -- 4 Temmuz 2015; 10:25:44 >
  • Yeni Jeep Renegade 1.6 Multijet Birde otomatik vitesi olsa :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hafta sonu izmir budget'ta qashqai kiralamıştık, o kalmamış renegade verdiler 1.6 multijet manuel vites...

teknik özelliklerinde 320Nm Tork, 10,2sn 0-100 hızlanması, karma 4,6lt/100km , şehir dışı 4,0lt/100km , şehir içi 5,5lt/100km gözüküyor

lakin bizim 2 günlük gezimizde araç 6,6lt/100km tüketti, bu değerlerin de çoğu şehir dışı, toplamda 250km kadar yol yaptık.

gidiş geliş yollarda sollamalarda araç klima açıkken zor topluyor, 320 tork nerede çok merak ettim, motor bence başarısız, onun dışında konfor donanım yol tutuş iyiydi, bi-xenon far, şerit asistanı, katlanır ayna, anahtarız giriş, çıkış ve çalıştırma vardı

bir de bebek arabası olduğundan jip tarzı bir araç tercih ettik ama bagajı 351litre hacmiyle bu ebatta bir araç için bence yetersiz, küçük ve hafif bir bebek arabası katlı halde çapraz olarak sığdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: agah07

Yeni Jeep Renegade 1.6 Multijet Birde otomatik vitesi olsa :)

1.6 dizel için otomatik bu senede yok,,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.