Oyunu sırf zevk almak için oynayanlara yardımı olur düşüncesiyle hilesiz hurdasız falanın açığı filan npc kesiyor bende transfer yaparım diyelerden çok inşallah adam gibi playerların işine yarar.
Baal (2H axe), Nebiros (1H spear), Wirinom (2H sword) : - Undefeatable : Hedefindeki kişi partysi tarafından Teleport edilemez. - Weak Dwarf : Düşmanın atağından ve defansından % 5 azaltır - Chaos : Düşmanın skilllerinin dolma süresini güçleştirir. - Sweet kiss : Hedefin Hpsine etki eden [Buff Undy vs] materyalleri siler.
Raum (Dagger) : - Undefeatable : Hedefindeki kişi, partysi tarafından Teleport edilemez. - Weak Dwarf : Düşmanın atağından ve defansından % 5 azaltır, - Severe Diet : Belirlenmiş periyotta Düşman HP Pot kullanamaz. - Awkward Thief : Ataklar düşmanın silahlarını kullanmasını engeller.
Windforce (Bow) : - Undefeatable : Hedefindeki kişi, partysi tarafından Teleport edilemez. - Weak Dwarf : Düşmanın atağından ve defansından % 5 azaltır, - Severe Diet : Belirlenmiş periyotta Düşman HP Pot kullanamaz. - Awkward Thief: Atak, düşmanın silahlarını kullanmasını engeller. - Warm Downpour : Atağı tüm alana zarar[damage] verir.
Fulitol (Staff Flame), Molok (Staff Glacier), Faun (Staff Lightning) : - Undefeatable : Hedefindeki kişi, partysi tarafından Teleport edilemez. - Trainer Kate : Hedefi Kaul [Pet]'e dönüştürür. - Aztec Gold : Atackla özelliği aktifleşince atak alan kişiye yapılan heal atack yapılan kişinin canını düşürür atack yapan kişinin defansını artırır. Leonar (1H Priest Mace) : - Undefeatable : Hedefindeki kişi, partysi tarafından Teleport edilemez. - Weak Dwarf : Düşmanın atağından ve defansından % 5 azaltır, - Mean : Ataklar, hedefi belli periyotlarda kesin olarak kör eder.
Gab (Shield) : - Adamant : Atak aldığında aktif olan bir yetenek ile, belli zaman diliminde elementli silahlardan etkilenmez.(eski tip silahları kastettiğini düşünüyorum) - Blessing : Atak aldığında aktif olan bir yetenek ile, belli zaman diliminde sihirli silahlardan etkilenmez.(Yeni yani şuan acıklamalarını okuduğunuz silahları kastettiğini düşünüyorum)
Staflardan biri sanırım aztec gold faun özelliği aktif olduğunda (+7 olduğunda değil , +7 den sonra oluşan özellik aktif olduğunda yani birine atack yaptığınızda ve özellik aktifleşince patladığı kişiye yapılan heal ı canından düşürüyor ve kullanan kişiye 210 defans veriyor diye biliyorum ) Yukarıda yazanlar silahların özellikleri ama isimleri değil yani özelliklerin isimleri silah isimlerini serverlarda henüz bu silahlardan fazla olmadığı bende görmediğim için bilmiyorum. Fakat gördüğüm 2 silah ismini verebilirim Weak draft özelliği ismi Bombastik le başlayan silahlar için gecerli bir özellik , Warm downpour ismi firerain olan silahlar için geçerli. Özellikle hilesiz hurdasız ve knight ın bir oyun olduğunu unutmamış kişilerin işine yarar herkese önce gerçek hayatta sonra oyunda başarılar. Silah isimleri ve verdikleri özelliklerde hatalar varsa elinde bu tip silahlar olanlar varsa özelliklerini bilenler (şehir efsanesi değil ciddi ciddi özelliklerini yazın lütfen :P Meela son efsane GAB ların atack aldığında karşı partiyi dondurduğu yönünde ki kullanmadım bilmiyorum ama özelliklerinde böyle bir şey yazmıyor.) bizle paylaşırsa sevinirim.
ALINTIDIR
sağol bilgilendirme için pv serverlarda da bu itemleri eklediler hiç bir işe yaramıyor
Hiç hoşuma gitmiyor bu itemler private serverlara eklemeleri hoş olmadı bence
benim pvp de krowaz itemleri var ama bu özellikleri yok sanki pet e dönüşmüş adam görmedim cz de ama krowaz item takan bi adamda garip bi skil oluyo bazen priestin etrafında bulut gibi bişey çıkıp lazer gösterisi gibi bi skil oluşuyo gabs takanda olabilir.
Gab (Shield) : - Adamant : Atak aldığında aktif olan bir yetenek ile, belli zaman diliminde elementli silahlardan etkilenmez.(eski tip silahları kastettiğini düşünüyorum) - Blessing : Atak aldığında aktif olan bir yetenek ile, belli zaman diliminde sihirli silahlardan etkilenmez.(Yeni yani şuan acıklamalarını okuduğunuz silahları kastettiğini düşünüyorum)
adamat raptor hb yada shard gibi atak veren silahlarda etkili lanet olarak.blesing ise pirestin slow magenin tüm ataklarına karsı etkili ve benimde bildiğim kadarıyla %5 oranlar bu gab's lar db yada malice yediğinde kulanana oto cure basıyor yani adamatta olsa blesing de olsa güzel item yavru cs :)