Şimdi Ara

Euko Genie Sistemi (Oyunun Kendi Bot Sistemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
10.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin bildiği üzere oyuncuların yaşadığı büyük sorunlardan birisi seviye yükseltmektir.Bir çoğumuz çalıştığımız ve okuduğumuz için bilgisayar başında durup karakter kasma fırsatımız olmuyor.Bunun sonucu bir çoğumuz 3. parti araçlara başvuruyoruz.Nttgame şirketi bu sorunun farkında olup oyunun kendi bot sistemini Euko clientine entegre etmiştir.Bot sistemi oyunun olduğu için tamamen legaldir ve belli bir ücret karşılığı PUS'tan çekilen bir item ile kullanıma açılmaktadır.Genie sistemi aşağıdaki ksclerdende görebileceğiniz üzere oyunun sağ üst kısmına entegre edilmiştir.

En kısa zamanda Usko'ya gelecektir diye düşünüyorum.

• Gelir, KoKO'da kullandım, çokta işe yarıyor ama orada koxp kullanan yok tabii, burada koxp varken böyle bir hata yaptılar, bunu yapmaları için önce koxpu kaldırmaları gerekiyordu.
  • Hey Allah'ım bu saçmalıkları da mı görecektik.
  • Yeni gelen HackShield patchinde zaten bi çok koxpu devre dışı bıraktılar ardından böyle bir uygulama başarılı adamlar nerden nasıl para kazancaklarını çözmüşler :)
    Peki kaç Cash ile pus'dan alınabiliyo ben bulamadımda :D
  • Baska oyunlarda ornekleri mevcut iyi olmus bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna 85 lwl geldiginde milletin elle falan kasacagını sanmıyordunuz demi? 83 e bile elle kasmak imkansızken millet dayayacak exp pre+walkyre+kanat+genie adamlarda yolunu bulacak millette expini kasacak. güzel sistem resimlerden anlasıldıgı üzere atak yapıp moba koşup pot basıyor

heal buff atıyor başka bir özelligi yok gayet kullanışlı gözüküyor inşallah uskoya da 1 hafta içinde gelirde bende 80 olurum premium bitmeden
  • Multi Client yoksa çöp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Saçma Rank Sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

Multi Client yoksa çöp

O da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

oyuna 85 lwl geldiginde milletin elle falan kasacagını sanmıyordunuz demi? 83 e bile elle kasmak imkansızken millet dayayacak exp pre+walkyre+kanat+genie adamlarda yolunu bulacak millette expini kasacak. güzel sistem resimlerden anlasıldıgı üzere atak yapıp moba koşup pot basıyor

heal buff atıyor başka bir özelligi yok gayet kullanışlı gözüküyor inşallah uskoya da 1 hafta içinde gelirde bende 80 olurum premium bitmeden

o kadarda abartılacak birşey yok sağlam partin olursa 90'a bile kasarsın istikrar sahibi kişiler olcak xp kasarken hepsi bu
  • beleş kxp varken bizim millet ona para veripte pustan alır mı sizce ?
  • En iyisini yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

beleş kxp varken bizim millet ona para veripte pustan alır mı sizce ?

Bunda ban tehlikesi ve soyulma riski yok ama
  • Eukoda exp prenin 80+ saçmalığı düzeltilmeden kimse 83'e kasmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu en son oynadığım da eski Moradon vardı şimdi oyuna neler gelmiş vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Eukoda exp prenin 80+ saçmalığı düzeltilmeden kimse 83'e kasmaz

biz bi 80yapalımda charları itemi var zartı var zurtu var oohhhooo daha çok işimiz vaar :D daha 6gün banım var off off sıkılıyorum :D
  • Bence akıllıca olmuş kullanıyorum şu anda.Rpr sorunu da halledilse mükemmel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: A4eK

Bence akıllıca olmuş kullanıyorum şu anda.Rpr sorunu da halledilse mükemmel olur

Premiumlu charlara gelen genie spirit kaç günlük yada bi sınırı varmı preli charım 7gün ban aldıda bakamadım biraz bilgi verirmisin :)
  • Günlük değil de 10 adet vermişler her birini 2 saat kullanabiliyorsun.
  • quote:

Günlük değil de 10 adet vermişler her birini 2 saat kullanabiliyorsun.

hmm anladım hocam eyv saolasın 6gün beklicez denemek için napalım :D
  • quote:

Günlük değil de 10 adet vermişler her birini 2 saat kullanabiliyorsun.

Fiyat olarak da 70-80 cash falan ise eğer, işimiz var vallahi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.