Şimdi Ara

Yeni işe başlıyorum,gel gel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlar,henüz diplomasını almamış bir üniversite mezunu olarak,dün ilk görüşmemde pazartesi başlamam teklif edildi.
    Saat 8:30 Akşam 17:30 arası,cumartesi 9-13 arası,sigorta-yemek var,yol vermiyorlar. Başlama maaşım 800tl,2 ay denemeden sonra artacak dedi.
    Ne yapsam sizce?

• İş ne ?
  • Ne mezunusun nerde çalışcan ne iş yapcan.
  • Ben olsam çalışırdım.
  • Uluslararası lojistik mezunuyum, işim de yurtiçi ve yurtdışı çalışan bir firmada deniz ve hava ticaretinde olucak.
  • Okuduğun alan ise git bence hemen.
  • Okuduğum alan dostum,ama yol biraz korkutuyor,Beyoğlundan Bağcılar'a gidicem taa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin bölümün mezunlarının ne kadar maaş ile başladıklarını az çok sen bilebilirsin kardeş. Maaş için sen bir şey söylesen daha iyi olur. İşte yükselme durumu filan var mı ?
  • gitmek daha iyi görünüyo bu zamanda işsizlik pek iyi bişey değil-çalışmakta insana pek bi faydası olduğu yok ama en azından sağa sola ağız eğmezsin en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Sizin bölümün mezunlarının ne kadar maaş ile başladıklarını az çok sen bilebilirsin kardeş. Maaş için sen bir şey söylesen daha iyi olur. İşte yükselme durumu filan var mı ?

aşağı yukarı bana verdikleri ücretler oluyor ilk mezunlara, ilk 2 aydan sonra yükselicek tahminen,bizim sektörde aranan 2 şey var,dil ve tecrübe.Bende İngilizce ileri seviyede,tek eksiğim tecrübe.En az 2 yıllık bir tecrübe ile 2000tl gibi bir maaş alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

aşağı yukarı bana verdikleri ücretler oluyor ilk mezunlara, ilk 2 aydan sonra yükselicek tahminen,bizim sektörde aranan 2 şey var,dil ve tecrübe.Bende İngilizce ileri seviyede,tek eksiğim tecrübe.En az 2 yıllık bir tecrübe ile 2000tl gibi bir maaş alınabilir.

2 yıllık bir tecrübe sonucunda 2 bin lira. Bu heralde kendini meslekte göstermekle de daha erken bir süreye çekilebilir sanırım. Maaşlar ortalama bu şekilde başlıyorsa devam et bence. Hem çalışmak için o üniyi bitirdin , okuduğun bölümün işini bulmuşsun hemde işsiz kalmak seni psikolojik olarakta çökertir. Bende üni okuyorum onun için sordum. Cevap için teşekkürler. Son bir soru olarakta ileri seviyede ingilizce nasıl öğrendin ?
  • quote:

quote:

2 yıllık bir tecrübe sonucunda 2 bin lira. Bu heralde kendini meslekte göstermekle de daha erken bir süreye çekilebilir sanırım. Maaşlar ortalama bu şekilde başlıyorsa devam et bence. Hem çalışmak için o üniyi bitirdin , okuduğun bölümün işini bulmuşsun hemde işsiz kalmak seni psikolojik olarakta çökertir. Bende üni okuyorum onun için sordum. Cevap için teşekkürler. Son bir soru olarakta ileri seviyede ingilizce nasıl öğrendin ?

1 yıl ingilizce hazırlık ve öğrenmeye ilgi diyelim,şuan akıcı bir şekilde konuşabiliyorum,konuşulanları anlayabiliyorum

• quote:

1 yıl ingilizce hazırlık ve öğrenmeye ilgi diyelim,şuan akıcı bir şekilde konuşabiliyorum,konuşulanları anlayabiliyorum

Bende öğrenmeye ilgiliyim aslında ama tek başıma videolardan filan olmuyor. Okuldaki ingilizcede yeterli gelmiyor gibi sonuçta ders sayısı az , seninki gibi 1 yıl hazırlık olsa güzel olurdu.
  • çalış , hiçbirşey kazanamazsan tecrübe kazanırsın . özel sektörde tecrübe diplomadan değerlidir.
  • quote:

Okuduğum alan dostum,ama yol biraz korkutuyor,Beyoğlundan Bağcılar'a gidicem taa

Off mekana bak bağcılar süperr

ps ; hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 20 Haziran 2012; 20:14:24 >
  • Bizim sektör hep buralarda konuşlanmış napalım
  • quote:

Okuduğum alan dostum,ama yol biraz korkutuyor,Beyoğlundan Bağcılar'a gidicem taa

İstanbullu değilim ilçeleri bilmem de 2yıl içinde 2000 maaş oldukça iyi bence başla hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

İstanbullu değilim ilçeleri bilmem de 2yıl içinde 2000 maaş oldukça iyi bence başla hemen.

Yıl sonu amerika'ya gidicem %80 ihtimal,o yüzden uzun bir plan yapamıyorum,bakıcam zor gelirse yol bırakırım
  • quote:

quote:

Bende öğrenmeye ilgiliyim aslında ama tek başıma videolardan filan olmuyor. Okuldaki ingilizcede yeterli gelmiyor gibi sonuçta ders sayısı az , seninki gibi 1 yıl hazırlık olsa güzel olurdu.

hocam direkt alakalı değil ama ingilizce öğrenmenin en eğlenceli yolu içinde çok konuşma olan oyunları oynamak, ve kesinlikle anlamadığın şeylerin üstünde kafa yor anlamaya çalış. 7 kelimelik cümlede 6 kelime bilip de birini bilmesen daha önceki cümlelerden ve o cümlenin genelini anladığın ve konuya hakim olduğun için ne demek olduğunu çıkarabilirsin. Bu zahmetli görünebilir ama bunu alışkanlık haline getirirsen sen oyun oynayıp ingilizce herhangi birşey gördüğünde daima gelişeceksin. İngilizce herşeye analitik yaklaş a bu kullanım şurada da vardı diyebil. Olay budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoldan Geçen Kişi

hocam direkt alakalı değil ama ingilizce öğrenmenin en eğlenceli yolu içinde çok konuşma olan oyunları oynamak, ve kesinlikle anlamadığın şeylerin üstünde kafa yor anlamaya çalış. 7 kelimelik cümlede 6 kelime bilip de birini bilmesen daha önceki cümlelerden ve o cümlenin genelini anladığın ve konuya hakim olduğun için ne demek olduğunu çıkarabilirsin. Bu zahmetli görünebilir ama bunu alışkanlık haline getirirsen sen oyun oynayıp ingilizce herhangi birşey gördüğünde daima gelişeceksin. İngilizce herşeye analitik yaklaş a bu kullanım şurada da vardı diyebil. Olay budur.

Elimde kendim yaptığım bir kaynak var. İngilizce videoları yazıya döktüm. Tenslerin kalıplarını filan yazdım. Bunları ilk başta ezberleyip pratik yaptıkça akılda daha kalıcı olmasını sağlarım. Sanırım biraz da ben üstüne gitmiyorum. Eğitim filan almadığım için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.