Şimdi Ara

Yeni iPad kılıf önerileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.324
Cevap
30
Favori
80.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tanriseven

Targus'un hangi kılıfını aldınız acaba?

Bende Targus Versavu var:

http://www.bimeks.com.tr/urun/119605/targus-ipad-2-kilifi-thz-044-.aspx

http://www.targus.com/us/productdetail.aspx?regionId=7&sku=THZ045US&PageName=Targus%20for%20Mac&productCategoryId=-1&bucketTypeId=194&searchedTerms=&navlevel1=products&cp=&bannertxt=for%20Mac%20Cases%20%26%20Accessories

Yeni iPad'de kullanabilir miyim, bilemiyorum.. Birkaç güne gelecek, o yüzden deneyemedim :) Uyar mı sizce?

Kendim mıknatıs modifikasyonu yaparak uyku özelliği kazandırmıştım iPad 2'ye :) Bunda magnet yerleri değişmişse, bizde mıknatısın yerini değiştiririz :)

Ama acaba boyut olarak fark edilmesi zor derecede de olsa kalın olduğundan olur mu acaba?

hocam benim kılıfımda uyku modu özelliği çalışmadı?

• ben şahsen speck in smarshell i + smart cover kullanmayı düşünüyorum

smartshell böyle birşey:
     Yeni iPad kılıf önerileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektroman91

ben şahsen speck in smarshell i + smart cover kullanmayı düşünüyorum

smartshell böyle birşey:

Bu kombinasyonu bende dusunuyorum ancak iPad 2 icin olan hardshell tarzi kiliflar kalinlik konusunda problem yaratabilir. Deneyerek alma firsatim olursa degerlendirecegim. Su an Turkiye sinirlari icinde yeni iPad icin tasarlanmis bir kilif yok sanirim d&r, vatan, teknosa, gold... Hepsini gezdim. Tek secenegimiz yeni iPad icinde uyumlumolan iPad 2 kiliflari.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

quote:

smartshell böyle birşey:

Bu kombinasyonu bende dusunuyorum ancak iPad 2 icin olan hardshell tarzi kiliflar kalinlik konusunda problem yaratabilir. Deneyerek alma firsatim olursa degerlendirecegim. Su an Turkiye sinirlari icinde yeni iPad icin tasarlanmis bir kilif yok sanirim d&r, vatan, teknosa, gold... Hepsini gezdim. Tek secenegimiz yeni iPad icinde uyumlumolan iPad 2 kiliflari.

allaha şükür ingilizcem iyi olduğu için bende araştırdım zaten oluyomu diye youtubeda çok inceleme izledim yeni ipad e uyumlu olduğunu söylediler hatta mükemmel uydu fln dediler speck in kendi sitesindede reviewlarda uydugunu söyleyen bir kullanıcıda var sanırım tek problem aslında o da problem değil ama simetri hastaları sıkılabilir bu duruma kamera deliği tam ortalamayı kamerayı yeni ipadde fakat kamera kapanmıyoda sadece deliğin tam ortasında gözükmüyo benim bildiğim tek sıkıntı bu yarın yani perşembe gidip alıcam ben elmasepetinden:D

• quote:

quote:

quote:

smartshell böyle birşey:

allaha şükür ingilizcem iyi olduğu için bende araştırdım zaten oluyomu diye youtubeda çok inceleme izledim yeni ipad e uyumlu olduğunu söylediler hatta mükemmel uydu fln dediler speck in kendi sitesindede reviewlarda uydugunu söyleyen bir kullanıcıda var sanırım tek problem aslında o da problem değil ama simetri hastaları sıkılabilir bu duruma kamera deliği tam ortalamayı kamerayı yeni ipadde fakat kamera kapanmıyoda sadece deliğin tam ortasında gözükmüyo benim bildiğim tek sıkıntı bu yarın yani perşembe gidip alıcam ben elmasepetinden:D

Satürn'e de bir bakın isterseniz. Dün Satürn'de de gördüm bu Speck SmartShell'den. Ama maalesef fiyatını hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando_S
    Satürn'e de bir bakın isterseniz. Dün Satürn'de de gördüm bu Speck SmartShell'den. Ama maalesef fiyatını hatırlamıyorum.

Teşekkürler, bugün Taksim Saturne uğrama fırsatım oldu bütün renklerinden vardı orda. Benim iPad beyaz olduğu için ben şeffaf olanından aldım fiyatıda 39.90TL. Case gayet sorunsuz bir şekilde uydu yeni iPade. Şimdi orjinal smart cover bakıyorum uygun fiyatlı bulabilirsem birde smart cover alacağım, bulamazsamda artık yan sanayi ürünlere bakacağım.
  • http://www.alamarka.com/ipad-cases-3149/kampanya

tüm smart coverler neredeyse yarı fiyatına, güvenilir mi acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando_S

Teşekkürler, bugün Taksim Saturne uğrama fırsatım oldu bütün renklerinden vardı orda. Benim iPad beyaz olduğu için ben şeffaf olanından aldım fiyatıda 39.90TL. Case gayet sorunsuz bir şekilde uydu yeni iPade. Şimdi orjinal smart cover bakıyorum uygun fiyatlı bulabilirsem birde smart cover alacağım, bulamazsamda artık yan sanayi ürünlere bakacağım.

Bence 39.90 o ürün ve kalite için çok iyi bir fiyat. Hayırlı olsun.

Uzun süre araştırmıştım Smart Cover...
    En uygun fiyatlı ürün 99 TL ile Hepsiburada'da gördüğüm kadarıyla.
    Vatan'da %25 indirimlerinde de 102 TL'ye falan düşüyor.

@Fushia
    Ben şahsen inanmıyorum o ürünlerin orjinal olduğuna.
    Gittigidiyor'da da 60 TL civarlarına satıp özel mesajlara "kesinlikle orjinal" cevabı verenler var. Tabii karar sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fushia

http://www.alamarka.com/ipad-cases-3149/kampanya

kesinlikle orjinal değiller apple ın siyah smart cover ı gerçek deridir ve 70 euro dur türkiye fiyatı ise en ucuz ben 220 liraya gördüm:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspianseaa

Arkadaşlar merhaba. Bende Switcheasy sitesinden canvas gri olan modelinden aldım. ayın 16 sında verdim şimdi geldi kargo.İnanılır gibi değil ,Türkiyeden aldığımız kargo bile gelmiyor 2 günde adamların kargosu geldi vallahi. Gri modelini aldım ama bu iki gün süresinde dayanamayıp başka bir kılıf aldım. Switcheasy boşa çıktı , hiç kullanmadım kutusundan bile çıkmadı, akşama resim eklerim.

toplam 54dolar tutuyor doğrumudur kargo ile ,türkiyeyi seçtiğimizde
    diğer aldığınız kılıf nedir?
    kırmızısıda güzel gözküyor.grisini beğendiniz mi?
  • wc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektroman91 -- 20 Nisan 2012; 2:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Arkadaşlar merhaba. Bende Switcheasy sitesinden canvas gri olan modelinden aldım. ayın 16 sında verdim şimdi geldi kargo.İnanılır gibi değil ,Türkiyeden aldığımız kargo bile gelmiyor 2 günde adamların kargosu geldi vallahi. Gri modelini aldım ama bu iki gün süresinde dayanamayıp başka bir kılıf aldım. Switcheasy boşa çıktı , hiç kullanmadım kutusundan bile çıkmadı, akşama resim eklerim.

Hayır 64.99 tutuyor toplam.

Sanırım siz International yerine USA seçtiniz yukarıdaki destination seçeneğinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fushia

http://www.alamarka.com/ipad-cases-3149/kampanya

Orijinal degil bunlar kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

ürün 64,99 dolar tuttu. siyah almak istiyordum ama uluslararası sayfasında stokta görünmüyordu. Gri renk aldım benim acayip hoşuma gitti. zaten dayanamayıp açtım . diğer aldığım kılıf muvitin standlı kılıfı idi ama iyiki açmışım gerçekten çok kullanışlı bir kılıf. Üzerinin kanvas dokusu harika, deri veya silikon gibi terleme yapmıyor. Alacak herkese tavsiye ederim 2 günde geliyor zaten ürün.Resim eklemeye çalışacağım bu sefer

• quote:

smartshell böyle birşey:

hocam bu ürünün linkini bana yollarmısın bende almayı düşünüyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

smartshell böyle birşey:

elmasepeti.com da var fakat ordaki kadın ben ankara merkez ofislerine gittiğimde "ben denedim olmadı" dedi anlam veremedim. benim cihazda daha elime ulaşmadığı için deneyemedim o yüzden almadım pazartesi yada salı inşallah gidip denicem ve alıcam ozamana kadar uyumluluğu konusunda emin olamıyorum kadının dediklerinden ötürü ama siz bilirsiniz:D

• quote:

quote:

quote:

smartshell böyle birşey:

elmasepeti.com da var fakat ordaki kadın ben ankara merkez ofislerine gittiğimde "ben denedim olmadı" dedi anlam veremedim. benim cihazda daha elime ulaşmadığı için deneyemedim o yüzden almadım pazartesi yada salı inşallah gidip denicem ve alıcam ozamana kadar uyumluluğu konusunda emin olamıyorum kadının dediklerinden ötürü ama siz bilirsiniz:D

bu smartshell ler yeni ipadlere uymuyor, youtube da izlemiştim alet kalın olduğu için oturmamıştı kılıfa..

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

quote:

smartshell böyle birşey:

bu smartshell ler yeni ipadlere uymuyor, youtube da izlemiştim alet kalın olduğu için oturmamıştı kılıfa..

Daha dun aldim speck smartshell yeni ipade sorunsuz uydu. Ustelik almadan 2 renginide denedik uyumda bir problem yok. Youtubeda uydugunu gosteren videolarda mevcut. Kendim kullaniyorum yani problem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Daha dun aldim speck smartshell yeni ipade sorunsuz uydu. Ustelik almadan 2 renginide denedik uyumda bir problem yok. Youtubeda uydugunu gosteren videolarda mevcut. Kendim kullaniyorum yani problem yok.

bilgi için teşekkürler hocam benimde arkadaşte yeni ipad var söyleyeyim bari o da deneyip alsın bi tane, çok korumasız kaldı alet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.