Şimdi Ara

Yeni iPad kılıf önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.324
Cevap
30
Favori
80.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bildiginiz gibi yeni ipadlerin magnet yerleri değiştiğinden mevcut 3. Parti kılıflarının birçoğu yeni ipade uyumlu değil. Bugün vatan bilgisayarda Tarsus marka magnetik kılıfını denedim. Gayet guzel çalışıyordu. Ben de açılmamış kutudan bir tane aldım. Eve geldigimde aldığım kılıfı ipade kurduğumda ilginçtir ipadi uyutma özelliği çalışmadı. Sanırım kılıf bozuk çıktı. Yarın gidip değiştireceğim. Sizlerin onerdigi bir kılıf var mı?

• Soylemis oldugunuz gibi bazi forumlardada yazmakta smartcover ozelligi olan ipad2 kiliflarinin cogu yeni ipad le kasa olarak uyumlu olsada uyutma ozelligi calismamakta
    Suan icin canta tarzi kliflarla idare edebilirsiniz
    Yakinda tum firmalar yeni ipad ler icin uyumlu modellerini getirmis olucaklar
  • Targus'un hangi kılıfını aldınız acaba?

Bende Targus Versavu var:

http://www.bimeks.com.tr/urun/119605/targus-ipad-2-kilifi-thz-044-.aspx

Yeni iPad'de kullanabilir miyim, bilemiyorum.. Birkaç güne gelecek, o yüzden deneyemedim :) Uyar mı sizce?

Kendim mıknatıs modifikasyonu yaparak uyku özelliği kazandırmıştım iPad 2'ye :) Bunda magnet yerleri değişmişse, bizde mıknatısın yerini değiştiririz :)

Ama acaba boyut olarak fark edilmesi zor derecede de olsa kalın olduğundan olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 27 Mart 2012; 22:16:02 >

• Dostum linkteki kılıfı aldım.http://www.vatanbilgisayar.com/Çantalar%20ve%20Kılıflar/targus-tarthd00402eu-targus-thd00402eu-click-in-ipad2-stand---mavi/productdetails.aspx?I_ID=58600 Bence öbürleri çok kalın. Bu hem smart cover özellikli hem de arkada koruması var. Bence bu tarz kılıflar öbürlerinden çok daha iyi. Neden diyecek olursan kılıfın kapağı üçgen olarak katladiginda kitap gibi ipadi tutabiliyorsun. Avuca tam oturuyor. Su an mesela o sekilde kullanıyorum. Yarın gidip su otomatik kapatma özelliğini tekrar deneyeceğim vatanda. Dediğim gibi mağazada aynı ürünü denedim ve tablet kapanıyordu. Muhtemelen benim aldığım bozuk çıktı. Yarın haberdar ederim durumdan ama eğer bu özelliği çalışıyorsa kesinlikle tavsiye ederim. Ekranı da temizliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga -- 28 Mart 2012; 0:30:01 >

• Eski smartcoverlar bile calisiyor sikinti yok
  • Kesinlikle switcheasy canvas öneririm.Hem çok şık hem sağlam hem de yeni ipad'e uyumlu.

• bende silah cantasi gibi korumali ici silikonlu dis kismi sert kaucuktan yapilmis koruma kutusu almak istiyorum

deal extreme felan baktim bulamadim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Klavyeli Kılıf Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    İphone 11 ince kılıf tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga

Dostum linkteki kılıfı aldım.http://www.vatanbilgisayar.com/Çantalar%20ve%20Kılıflar/targus-tarthd00402eu-targus-thd00402eu-click-in-ipad2-stand---mavi/productdetails.aspx?I_ID=58600 Bence öbürleri çok kalın. Bu hem smart cover özellikli hem de arkada koruması var. Bence bu tarz kılıflar öbürlerinden çok daha iyi. Neden diyecek olursan kılıfın kapağı üçgen olarak katladiginda kitap gibi ipadi tutabiliyorsun. Avuca tam oturuyor. Su an mesela o sekilde kullanıyorum. Yarın gidip su otomatik kapatma özelliğini tekrar deneyeceğim vatanda. Dediğim gibi mağazada aynı ürünü denedim ve tablet kapanıyordu. Muhtemelen benim aldığım bozuk çıktı. Yarın haberdar ederim durumdan ama eğer bu özelliği çalışıyorsa kesinlikle tavsiye ederim. Ekranı da temizliyor.

Öncelikle hayırlı olsun...

Aldığınız kılıfı çok beğendim. Güle güle kullanın. Umarım sizinki bozuk çıkmıştır ve değiştirirler hemen.
    Sizden gelecek yanıta göre anında sipariş vereceğim ben de.

İnce olması çok iyi gerçekten...

Ayrıca şöyle bir video buldum:http://www.youtube.com/watch?v=m96Y4iZAjDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando_S -- 28 Mart 2012; 4:50:20 >

• Kılıfı bugün değiştirdim. Yeni iPad ile gayet uyumlu çalışıyor. Herkese tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kılıfı bugün değiştirdim. Yeni iPad ile gayet uyumlu çalışıyor. Herkese tavsiye ederim

iyi oturuyormu new ipad;'e hocam bu aldığınız kılıf ? uyku modu özelliği çalışıyormu sorunsuz olarak ? ve hangi rengini aldınız ? siyahıda görünüyor stokta ;

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/%C3%87antalar%20ve%20K%C4%B1l%C4%B1flar/targus-tarthd004eu-targus-thd004eu-click-in-ipad2-stand---siyah/productdetails.aspx?I_ID=58598

• Gayet uyumlu. Cuk oturuyor ve sleep modu ile uyumlu. Ben mavisini aldım. Siyahi yoktu zaten. Kesinlikle tavsiye ederim. Arada bir kılıfın iç kısmını hafif nemli bezle silin iz bırakırsa ekranda. Temizliği de çok kolay.
    Artıları
    -kenarları sert plastik
    -dısı deri
    -ince ve hafif
    -sleep mode uyumlu
    Sakın kalın kılıflardan almayın. iPad dediğin ince olmalı.
    Eksileri
    -alacağınız modeli dükkanda deneyin. Arızası olabilir magnetinin
    -renk seçeneği az. Sadece 3 rengi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gayet uyumlu. Cuk oturuyor ve sleep modu ile uyumlu. Ben mavisini aldım. Siyahi yoktu zaten. Kesinlikle tavsiye ederim. Arada bir kılıfın iç kısmını hafif nemli bezle silin iz bırakırsa ekranda. Temizliği de çok kolay.
    Artıları
    -kenarları sert plastik
    -dısı deri
    -ince ve hafif
    -sleep mode uyumlu
    Sakın kalın kılıflardan almayın. iPad dediğin ince olmalı.
    Eksileri
    -alacağınız modeli dükkanda deneyin. Arızası olabilir magnetinin
    -renk seçeneği az. Sadece 3 rengi var

arkadaşım ben amerikadan smart cover getirmeyi düşünüyorum leather olanlardan, ama tabi onlar altını korumuyor, bu kullandığınız kılıftan mı almalıyım? Lütfen bi tecrübenizi paylaşırsanız sevinirm kararsız kaldım, cihazın altı da korunsun istiyorum ama aynı zamanda bu sizin kılıftan alırsam kılıfı katlayıp ipad sabitleme filan yapılabiliyor mu

• Dediğim kılıfın zaten önde smart coverı var. Sizin smart cover uyumlu arka kılıf almanız gerekir. Zaten aldığınız smart coverde katlayıp ipadi sabitleme özelliği var.
  • Switcheasy sitesinden Canvas siparişi verdim ayın 12'sinde.

Yarın veya öbür gün gelir diye düşünüyorum. Gelince yazarım yorumlarımı ürün hakkında.
  • Ben de bunu kullanıyorum :

www.amazon.com
    Amazon.com: Targus Slim Case for iPad 2, iPad 3 and iPad 4, Gray (THD00602US): Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/Targus-Casefor-Wi-Fi-THD00602US-Charcoal/dp/B0076POB8O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334532634&sr=8-1

Türkiye'ye gönderiliyor mu bilmiyorum.

Yalnız smart cover özellikli yazmasına rağmen çalışmıyor bu özellik. Targus'u aradım yenisini göndericekler :)

• The Joy Factory SmartSuit3 -Hem Yeni İpad hemde İpad 2 ile uyumludur.

• Arkadaşlar
    Targus US
    Keyboard Tablet Cases
    http://www.targus.com/us/ipad/versavu.aspx
    bu ürünü almak istiyorum.http://www.hepsiburada.com/Liste/targus-thz045eu-ipad-2-kilif-stand/productDetails.aspx?productId=bs130562&categoryId=3009663&SKU=BS130562#Yorumlar bunla aynı mı bu ürün? Birkaç farklılık var çünkü fotoğraflarda.

• arkadaşlar bende bende bu ürünü çok beğendim adam orjinal diyor ama ipad 3 te de çalışıyormuş nedersiniz alayımmı bundan siz kullananınız varmı bundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarierdem

The Joy Factory SmartSuit3 -Hem Yeni İpad hemde İpad 2 ile uyumludur.

bu çok hoşmuş ya, TR'ye kargo kendisinden pahalı oluyo :) buralarda bulabilsek uygun fiyata keşke
  •  Yeni iPad kılıf önerileri
    D&R dan 118 TL ye aldım New iPad ile tam uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 13 Kasım 2012; 16:17:32 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.