Şimdi Ara

Yeni insignia sıfır alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araca 100 200bin küsür liralar verilene kadar bmw audi alınır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 24 Temmuz 2017; 15:24:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gereksiz yere konu açıp kendi kendine cevap veriyorsun,amaç ne?Dizel sembol bile 75-80 bini bulmuş durumda geçmiş 100 bine Audi,BMW,merso diyorsun ayrıca d segmenti olup 100 binin TL'nin altında ne var söyler misin?Sırf boş konuşmak için konu açıyorsun arkadaş...

• Tamam arkadaşım sen git bmw al o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesala insignia otomatik dizel 140 orta paket bmw ne alabiliriz gardaş söyle de hemen aracımı satım alim

• düşünmeye devam et ,en azından boş durmuyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Gereksiz yere konu açıp kendi kendine cevap veriyorsun,amaç ne?Dizel sembol bile 75-80 bini bulmuş durumda geçmiş 100 bine Audi,BMW,merso diyorsun ayrıca d segmenti olup 100 binin TL'nin altında ne var söyler misin?Sırf boş konuşmak için konu açıyorsun arkadaş...

İnsigniaya 150 160 verip keske ustune biraz daha bulup buluşturup bmw audi alsamıydım diye pişmanlık psikolojosi varken neden gereksiz oluyormuş bu konu ?

Ayrıca ben paranin ustune az daha ekleyip premium arac almis oluyorum farklı bir dünyaya geçmiş oluyorum.

• Şu an bmw 3.18d leri 190 bine veriyorlar. En full 1.6 dizel insignia alacağıma sport plus 3.18d alırım. Bu kombinasyonu hariç tutarsak bmw veya audinin insigniaya rakip herhangi bir modeli yok aynı fiyat bandında. Parası olmayan insignia ya da passat alır. Parası olan bmw, audi alır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Volvo V40 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    2.el i30 Alınır mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Golf Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yasin kac bilmiyorum ama pelte buyuk oldugunu sanmiyorum. 150binim var uzerine 20 daha koyayim demekle o 20bin bulunmuyor. Halkin ekseriyeti verebilecegi kadarini veriyor zaten. Herkes ister bmw mercedese binmek ama para kolay kazanilmiyor kolay bulunmuyor.

Kendi adima konusayim yeni full bi insignia almak isterim bmw mercedesede bakmam. Cunku benim isime o geliyor.

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    +1 hayaller ve hayat şartları.
  • Sendemi troll olma yolundasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Sendemi troll olma yolundasın?

Ne alaka canım.. Elimize para geçti araç alıcaz D sınıf araçlar işimizi görüyor.. Hem troll olsam bile Opelcileri trollemek VW'cileri trollemek kadar eğlenceli olmaz
  • BMW kaç paradan başlıyor haberin yok..haybeden 100 küsür 200 küsür yazmakla olmuyor bu işler ..hangi modeller yaz bakalım..karşısına fiyatlarını da yaz sonra konuşalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.