Şimdi Ara

Yeni İnönü Stadını Devlet Yapacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şirket tarafından hazırlanan projeksiyonlarda2013/2014 ve 2014/2015 döneminde İnönü Stadyumu’nda yapılacak 70ön ABD$ (126 mn – 144 mn TL) yatırım ile kapasitesinin büyütüleceği öngörülmüştür. Projeksiyonlarda belirtilen gelir/giderler yatırımın gerçekleşmesine bağlıdır. Şirket beyanına göre yatırım Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) tarafından hibe yolu ile karşılanacaktır ve Şirket herhangi bir şekilde yatırım maliyetine katlanmayacaktır. Dolayısıyla çalışmamızda yatırım maliyeti öngörülmemiştir. Eğer şirket yatırımın bir kısmını veya tamamını kendi kaynakları ile karşılamak zorunda kalır ise aşağıdaki değerlerden bu yatırım maliyetinin düşülmesi gerekmektedir.

• Benim bildiğim Ali Ağaolu yapacaktı stadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Benim bildiğim Ali Ağaolu yapacaktı stadı

Bağırsağındaki paralarla :)
  • yerimizi alalım
  • Biz enayimiyiz ağa kendi paramızla yaptık. Bizede bari 2. stadı yapsınlar antremanları orda yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsUltras34

Şirket tarafından hazırlanan projeksiyonlarda2013/2014 ve 2014/2015 döneminde İnönü Stadyumu’nda yapılacak 70ön ABD$ (126 mn – 144 mn TL) yatırım ile kapasitesinin büyütüleceği öngörülmüştür. Projeksiyonlarda belirtilen gelir/giderler yatırımın gerçekleşmesine bağlıdır. Şirket beyanına göre yatırım Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) tarafından hibe yolu ile karşılanacaktır ve Şirket herhangi bir şekilde yatırım maliyetine katlanmayacaktır. Dolayısıyla çalışmamızda yatırım maliyeti öngörülmemiştir. Eğer şirket yatırımın bir kısmını veya tamamını kendi kaynakları ile karşılamak zorunda kalır ise aşağıdaki değerlerden bu yatırım maliyetinin düşülmesi gerekmektedir.

İyide bu konuyu neden bir gsli açıyor? Ben gs bölümüne girmeyeli yıl oldu.Ki girmekle de hata ettiğimi düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

quote:

Orijinalden alıntı: GsUltras34

Şirket tarafından hazırlanan projeksiyonlarda2013/2014 ve 2014/2015 döneminde İnönü Stadyumu’nda yapılacak 70ön ABD$ (126 mn – 144 mn TL) yatırım ile kapasitesinin büyütüleceği öngörülmüştür. Projeksiyonlarda belirtilen gelir/giderler yatırımın gerçekleşmesine bağlıdır. Şirket beyanına göre yatırım Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) tarafından hibe yolu ile karşılanacaktır ve Şirket herhangi bir şekilde yatırım maliyetine katlanmayacaktır. Dolayısıyla çalışmamızda yatırım maliyeti öngörülmemiştir. Eğer şirket yatırımın bir kısmını veya tamamını kendi kaynakları ile karşılamak zorunda kalır ise aşağıdaki değerlerden bu yatırım maliyetinin düşülmesi gerekmektedir.

İyide bu konuyu neden bir gsli açıyor? Ben gs bölümüne girmeyeli yıl oldu.Ki girmekle de hata ettiğimi düşünüyorum...

Bu bir klasiktir. Konuyu Gs li açar mesajlarda Fb-Gs karşımı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçimdeki ses beni yanıltmaz herhalde. Beşiktaş İnönü arazisine stat yapılmasının imkansız olduğu söylenecek gidilecek bir başka yere stat yapılması teklifi verilecek o arazi karşılığı devletten bazıları milyar dolarlık araziye konup yerine başka bir semtte başka bir yerde stat yapacak. Aynen şu gibi olacak Kaymakamlığın eski yeri sözde tadilatta olup geri kaymakamlığa verilecekti ama bazılarının çalışma yeri oldu. Aynı şekil Deniz Müzesi sözde yenilecekti bir kısmı yenilendi askeri alana shangri zart zurt adında bir otel dikildi. Şimdi sahil tarafından Maçka ve Dolmabahçe'ye dönülen yol trafiğe kapatılacakmış. Orası otelin otoparkı olacak. Artık Beşiktaş Kadıköy iskeleside gemiciklerin yanaşma yeri olur. Biraz konu dışı çıktım ama özetle İnönü arazisini yedirmezler. Dedi dersiniz.
  • önceden dedim yine diyorum o araziyi bize yedirmezler olimpiyat stadını revize edip bize vericekler.
  • mesajım bulunsun
  • yerimizi ön sıralardan alalım
  • Bu sefer edepli kufur edilse bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar değerlenir
  • Büyük ihtimal yalan haberdir, bu hükumet hibe ile iş yapmaz.
    Yok haber doğru ise vardır işin içinde bir bit yeniği, ya stadı başka yere yapar, yada Beşiktaş'ı alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acimakarna

Büyük ihtimal yalan haberdir, bu hükumet hibe ile iş yapmaz.
    Yok haber doğru ise vardır işin içinde bir bit yeniği, ya stadı başka yere yapar, yada Beşiktaş'ı alır.

Kap a yapılan bir bildiri var. Banada içinde bir uckagit var gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaş bu devlet özel şirketlere yada vakıflara stad yapıp spora destek veriyoruz diye hava yapavağına gitsin amatöre destek versin koca milyonluk kuruluşlar kendi yapamıyorsa da bırakın batsınlar yani bizim vergileri nası oluyoda şirketlere oy amaçlı verebiliyorlar midesizler
  • Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, hazırlanmakta olan Kulüpler Yasası ve stat konusunda yaşanan sıkıntılarla ilgili konuştu..

BEŞİKTAŞ'A FENERBAHÇE MODELİ
    Arena Stadı'nın yapımında Ali Sami Yen Stadı'nın arsasını alıp, bunun karşılığında Seyrantepe'de stat yaptıklarını; Saracoğlu'nun yapımında ise ise bakanlığa ait araziye Fenerbahçe'nin kendi stadını inşa ettiğini hatırlatan Kılıç, Beşiktaş'ın da Fenerbahçe modelinden faydalanacağını söyledi.

Stadın ihale sürecini Beşiktaş'ın yöneteceğini belirten Kılıç "Biz sadece işin hızlı ilerlemesi için sürece müdahil olacağız" diye konuştu.
    Haber Kaynağı: Ntvspor
  • Bu stadı seçim zamanı yapacaksın o zaman her türlü izni alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınce_1903

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, hazırlanmakta olan Kulüpler Yasası ve stat konusunda yaşanan sıkıntılarla ilgili konuştu..

BEŞİKTAŞ'A FENERBAHÇE MODELİ
    Arena Stadı'nın yapımında Ali Sami Yen Stadı'nın arsasını alıp, bunun karşılığında Seyrantepe'de stat yaptıklarını; Saracoğlu'nun yapımında ise ise bakanlığa ait araziye Fenerbahçe'nin kendi stadını inşa ettiğini hatırlatan Kılıç, Beşiktaş'ın da Fenerbahçe modelinden faydalanacağını söyledi.

Stadın ihale sürecini Beşiktaş'ın yöneteceğini belirten Kılıç "Biz sadece işin hızlı ilerlemesi için sürece müdahil olacağız" diye konuştu.
    Haber Kaynağı: Ntvspor

madem öyle bir seçenek var dı, gs ye neden aynı formülü uygulamadılar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.