Şimdi Ara

Yeni ilişkiye başlıcam ama..(Adapte sorunu)

5 sn
23
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıma, anlama, alışma, kısacası ilişkinin ilk evresi çok can sıkıcı bir süreçtir. Rahat olamazsınız, gergin olur ve muhabbet sorunu çekersiniz..

Sorum : Bunu nasil atlatabilirim beyler? Farklı ve mükemmel bir ilk evrem olmalı.. Ama nasıl?

Ek olarak : Mükemmel bir konuşmacıyım. Aynı zamanda espiriliyim, yeri geldiğinde romantik biriyim. Ancak alışmam, tanımam gerek ve bu diğer insanlarınkinden uzun sürüyor.

2. ek : Ilişkilerim oldu ama bu farkli. Kesin olmali.
    3. ek : Bu bir ön araştirmadir. Malum Başak burcuyuz :[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.S.E. -- 8 Eylül 2012; 10:14:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendin gibi davran da gerisini boş ver.

Rol yapmazsanız asosyal,uyumsuz ya da sinir hastası damgası yersiniz.
    Şu burç olayını ciddiye almaktan vazgeçin artık yahu.

• Daha ilk zamanlarda keyif almıyorsan buluşmaktan konuşmaktan hiç başlama derim hocam valla... Tamam heyecan elbet olur, kelimeleri yerine koyamazsın falan ama bunlar çok güzel şeylerdir böyle kötü olduğuna göre pek uyumlu bir çift değilsiniz bence. (Yaş 19)

Orijinalden alıntı: Kara

N'oluyomuş başak burcu olunca ?

Ciddiye almıyorum ben ama yorumları o kadar çok uyuyor ki algılayamıyorum nasıl uyduğunu.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Kara

N'oluyomuş başak burcu olunca ?

Ciddiye almıyorum ben ama yorumları o kadar çok uyuyor ki algılayamıyorum nasıl uyduğunu.

Barnum Etkisi'ni bi araştır derim.
    (Forer Etkisi de olur, aynı şey)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara -- 8 Eylül 2012; 4:59:14 >

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Daha ilk zamanlarda keyif almıyorsan buluşmaktan konuşmaktan hiç başlama derim hocam valla... Tamam heyecan elbet olur, kelimeleri yerine koyamazsın falan ama bunlar çok güzel şeylerdir böyle kötü olduğuna göre pek uyumlu bir çift değilsiniz bence. (Yaş 19)

Dostum daha bulusmadikki (: Kuzenim araciligi ile buluscaz ve aksine heycanliyim sabirsizlaniyorum onu yakindan gormek icin. Benim gibi sadist birisinin 2. aşki .)

@Kara

Takintili, araştirmaci, mukemmeliyetci.. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamiyoruz maalesef :( Yorumlarina inanmamda karakteristlik ozellikler dogru ve etkili.

@Ayrica sorumu anlamadiniz dostlar.. Sorum bu ilk evreyi nasil kisacik tutup hemen 2 evreye yani yavaş yavaş opuşecek duruma gelebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.S.E. -- 8 Eylül 2012; 10:11:55 >

Leonard Cohen Hayranları
    ... yemin olsun ki köle olmayacağız.
    Aliya İzzetbegoviç
  • Bu hiç tanımadığın biriyle bir anda çıkmaya başlamanın ilk evresi gibi bir şey mi(kast ettiğin)?

Orijinalden alıntı: Plug

Bu hiç tanımadığın biriyle bir anda çıkmaya başlamanın ilk evresi gibi bir şey mi(kast ettiğin)?

Aynenn dostum aynen (.

Ulan 2 kelimeyle bile anlatiliyormuş .)))))

@DarbeLeeMatkap

Mobildeyim heralde? Kurgu falan hiç bişi yapamiyorum maalesef.

Orijinalden alıntı: Andrew_

quote:

Orijinalden alıntı: Plug

Bu hiç tanımadığın biriyle bir anda çıkmaya başlamanın ilk evresi gibi bir şey mi(kast ettiğin)?

Aynenn dostum aynen (.

Ulan 2 kelimeyle bile anlatiliyormuş .)))))

@DarbeLeeMatkap

Mobildeyim heralde? Kurgu falan hiç bişi yapamiyorum maalesef.

kuzenime 3-4 hafta önce sormuştum aynen bu durumu.çok eğlenceli demişti.kuzenim kızdı.ne bileyim müzikten gir,sonra filmlere dal oradan da bi dizi turu yaotın mı konu konuyu açar

• kendini övmekten vazgeç kız sana adapte olur. olum hay konuşmacılığına da espiritüelliğine de romantikliğine. yeni tanıştığın kıza iltifat edicen ama çok fazla değil sonra şakayla karıştırıcan ki kendini hemen bi b.k sanmasın. ki ben bu yeni tanışılan biriyle bişeyler yaşama olayını da anlamıyorum bu kızlar da salak mıdır nedir?? arkadaş çevrende eli yüzü düzgün samimi olduğun muhabbeti ve kültürü olan adamlar varken yeni tanıştıkları elemanlara tav oluyorlar. kafaları normal çalışmaya başladığında üni. nin ya son yılı ya da bitmesi gerekiyor.
  • usta kendinle celisiyosun ama olmuyo ki.kesinlikle bu iliski olmali diyosun,hemde hemen nasi opusme asamasina gecmeliyim diyosun.nasi olcak bu is?anca parayi bastirirsin,hem kesin olur,hemde istedigin level'a gelirsin istedigin dakikada

Orijinalden alıntı: spelty

usta kendinle celisiyosun ama olmuyo ki.kesinlikle bu iliski olmali diyosun,hemde hemen nasi opusme asamasina gecmeliyim diyosun.nasi olcak bu is?anca parayi bastirirsin,hem kesin olur,hemde istedigin level'a gelirsin istedigin dakikada

Tanisma evresinden sevgili olma evresine en erken nasil gecerim diye sordum dostum. Opusmeyi, samimiyet derecesi algilansin diye soyledim (: Ciddi dusunuyorum bu kız ile..

Orijinalden alıntı: Andrew_

quote:

Orijinalden alıntı: spelty

usta kendinle celisiyosun ama olmuyo ki.kesinlikle bu iliski olmali diyosun,hemde hemen nasi opusme asamasina gecmeliyim diyosun.nasi olcak bu is?anca parayi bastirirsin,hem kesin olur,hemde istedigin level'a gelirsin istedigin dakikada

Tanisma evresinden sevgili olma evresine en erken nasil gecerim diye sordum dostum. Opusmeyi, samimiyet derecesi algilansin diye soyledim (: Ciddi dusunuyorum bu kız ile..

usta bi foruma sor bakalim opusmeyi samimiyet derecesi olarak mi yoksa cinselligin bi baslangici olarak mi dusunuyolar.cevabini ogren bunun bence.Sana tavsiyem sadece kendin olmaya bak.hem yavas yavas ilerlersen,daha kalici olur iliskin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.