Şimdi Ara

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.737
Cevap
39
Favori
128.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,İbiza 1.0 Eco TSI 110 hp DSG ve normal 1.2 TSI araçlarda bulunan fren sistemi ön ve arkalar,disk mi,yoksa kampana mıdır?Seat'ın sayfasında ve diğer yerlerde bulamadım.
  • aradok kullanıcısına yanıt
    Merhaba @aradok 1.0 eco tsi dsg ön arka disk bulunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ashkar1453 kullanıcısına yanıt
    Evet, sizin dedikleriniz aklımda soru işareti yarattı bir daha teyit ettirdim. 2 ay sonra 1.0'ın düz vitesleri olanı, 4 ay sonra 1.0 115 tsi dsg gelecekmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrati4 -- 2 Haziran 2017; 21:24:40 >
  • thejhonnythee T kullanıcısına yanıt
    Anahtari veriyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracı bayiden gidip hazır alan yoktur heralde. Herkes koştur koştur sipariş veriyo. Hazırda olmayan mal değerlidir. Helede 2-3 hafta sonra gelecek lafını duyduktan sonra aracın değeri en az beş kat daha artıyo. Sonra karar vermek için siz düşünürken karar verdiğinizde arabayı başkası opsiyonluyo. satış temsilcisi size bir sonraki araç 3-4 haftadan gelir diyo .Kaporayı vermezsem bunuda kaçıracam , bir sonraki ne yetişirmiyim , araba bulabilirmiyim psikolojisine girince aracın değeri oldu on kat. Sanki yılda çok az sayıda üretilen çok özel bi araba alıyoruz.

    Satış politikası süper bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3858 -- 2 Haziran 2017; 21:39:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kntrli kullanıcısına yanıt
    Bana kilidi surekli acik birakip anahtar vermemek mantikli geldi hatta anahtar istenmemesi icin anahtar sokma yerine de siyah koli bandi yapistirir gecerim onla mi ugrasicam. benzinimi kim gelip calacak yani kacinci yy dayiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thejhonnythee T kullanıcısına yanıt
    Benzini calacak kisinin kacinci yy da oldugumuzla ilgilnecegini sanmiyorum tabi debk gelir gelmez orasi muamma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thejhonnythee

    Bana kilidi surekli acik birakip anahtar vermemek mantikli geldi hatta anahtar istenmemesi icin anahtar sokma yerine de siyah koli bandi yapistirir gecerim onla mi ugrasicam. benzinimi kim gelip calacak yani kacinci yy dayiz

    Benzini eskisi gibi hortum salip bidona çekme gibi durum yok, filtre var hortum ordan geçmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasson kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgi tesekkurler acik birakmak icin bir neden daha :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K3858

    Bu aracı bayiden gidip hazır alan yoktur heralde. Herkes koştur koştur sipariş veriyo. Hazırda olmayan mal değerlidir. Helede 2-3 hafta sonra gelecek lafını duyduktan sonra aracın değeri en az beş kat daha artıyo. Sonra karar vermek için siz düşünürken karar verdiğinizde arabayı başkası opsiyonluyo. satış temsilcisi size bir sonraki araç 3-4 haftadan gelir diyo .Kaporayı vermezsem bunuda kaçıracam , bir sonraki ne yetişirmiyim , araba bulabilirmiyim psikolojisine girince aracın değeri oldu on kat. Sanki yılda çok az sayıda üretilen çok özel bi araba alıyoruz.

    Satış politikası süper bence.

    Halbuki stokta araç dolu, 2015 de audi a3 1.6tdi stronic arac yoktu, taki emisyon skandalı patladı, ekim kasim aralikta yılbaşına kadar 105hp olan euro5 leri ayda 2500adet sattılar, doğuşta her türlü her zaman araç var elinde ama satis stratejisi çok iyi çalışıyor, kızıyorlar ama wv grup arac alanlar bu sayede 2.elde araçları her daim prim yapıyor, bu ülkede enflasyon 10 yıl boyunca %1 olsun hadi faiz oranida %1 olsun, Doğuş 10 yilda araca %100 zam yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba arkadaşlar dediğim gibi ilk depo benzinden sonra yorumları yazacağımı belirtmiştim ve yazmaya başlıyorum uyanık benzincinin 45 litrelik depoya genleşme tankı ile beraber 55 litre koymasından sonra yazı için biraz gecikti :) bu araç 3. aracım ilk önce 2012 peugeot 206+ urban move 1 yıl,2011 fiat bravo dynamic plus 120 hp otomatik 1 yıl kullandım.206 dan sonra bravo resmen uçak gibi gelmişti gerek sahip olduğu donanım ve sağlamlık motorun vermiş olduğu güven üst düzeydeydi. bravoyu sattıktan sonra bu sebeplerle hep c sınıfı araç baktım ta ki ibiza 1.0 tsi ile tanışana kadar yapmam dediğim bir daha b sınıfı araç almam, benzinli araç mı delimiyim ben hayatta almam, 0 araç mı kafayı yemedim daha 0 araba alıp zarar edecek kadar diye düşündüğüm ne varsa hepsini bir anda sildi...
    İlk önce hikayesi ile başlayalım ilk önce tüm forumlardan araştırma süreci falan 2 gün sürdü :) ertesi sabah 4-5 bayiyi arayıp ellerinde nelerin olduğunu öğrendim ve tekrar bir araştırma süreci başladı kayadibini aradığımda ellerinde plus paket xenon far paket ve mirror linkli araç olduğunu öğrendim ve fiyatta uygun geldi.ben aldığımda euro 3.95 ve aracın giriş fiyatı 39.100 tl idi euronun biraz değer kazanmasından sonra araç 45 ten 50 vergi dilimine girecek bilginiz olsun en az 4000 tl değer kazanması demek bu da bir etkendi benim için alışta.
    Araç için tüm önyargılarınızı kırın derim 1.0 araç gidermi yok yokuşta kalırsın falan hikaye.... wag group bildiğiniz gibi birçok aracına artık bu motoru ve şanzımanı koydu ve bence çok başarılı.kırmızı ışıklarda en önde kendime yer arıyorum resmen kalkış için ve piyasadaki birçok aracı tokatlayacaksınız emin olun:) leon fr(150hp) nin hızlanması nın 8.8 saniye bunun 9.3 saniye olduğunu hatırlatırım :) sport modu çok iyi tepkiler veriyor 100 7. viteste giderken sport moda alınca 5. vitese alıp çok kısa sürelerde istediğiniz hızlara çıkabiliyor.hataları yokmu evet var hep üst viteslerde gitmeye çalışıyor 60 ile giderken 7. vitese atıyor ve eğer sakin kullanmak isterseniz o 60 ile 90 arası işkence ve yakıt tüketimi fazla ben 60 tan sonra 90 a kadar alışkanlık oldu spor moda alınca bir vites alta alıyor ve yine aynı ayar gaza basmayla(spor mod diye yüklenirseniz ekranda 25 li değerler uçuşuyor bilginiz olsun :) tüketim düşüyor enteresan biçimde.start stop başarılı frene basmanız ile alakalı devreye girip çıkıyor eğer frene bir mesafesi var basmazsanız devreye girmiyor o hizayı geçince start stop devrede çok sıkışık trafikte iptal ediyorum 2 metrede bir stop etmemesi için alışana kadar böyle :) genelde hep iki kişi biniyoruz geçenlerde 6 kişi binip klima açık bir 10 km yol yaptım tüketim artıyor ve performansı azda olsa etkiliyor.yakıt tüketimim 55 litre benzin için 6,4 litre ve 855 km ortalama hız 37 km bunun 500 kmsi şehir içi 200 km si 110 sabit hız ve 150 km agresif spor mod kullanım.beklediğimden çok iyi değerler ve 3000 kmden sonra bu değerlerin 0.5 litre daha düşmesini bekliyorum.
    Gelelim iç tasarıma benim için dış tasarım iç tasarımdan daha önemli olduğu için gözüme çok birşey takılmıyor tek rahatsız edici şey bardaklıkların yeri vitesin ön kısmına konuşlandırmışlar her seferinde o mühendisin kulakları çınlıyor :) ilk aracım peugeottan daha rahat gelen bir iç hacmi var.koltuğu hep en arkada kullanırım ve yatık olur bu araçta arkamdaki kişiler rahatsız olmadıklarını söylediler bagaj hacmi olarak 290 litre iki kişilik bir aile için yeterli geliyor evet çocuk olunca bebek arabası sorun olacak ne yapalım 500 lira fazla verir en ufak boya kadar katlanan dan alırız bizde :) birde ilk işim servise gidince kolçak taktırmak olacak o eksiklik olmuş.Diğer tüm paneller ve tuşlara rahatça erişebiliyorsunuz.siz siz olun xenon mutlaka düşünün derim arabaya ayrı bir hava katıyor ve akşamları aydınlatması ve sellektör yapması çok keyifli:)Gündüz farlarıda çok şık arka ledler karanlık yolda frene basınca arkayı bir hayli aydınlatıyor.
    Allah kaza bela veya sağlık şartlarından ötürü bir şey vermez ise bir 4 sene daha kullanmayı kesinlikle düşünüyorum.




  • 2016 ve 2017 modelleri arasinda fark nedir? 2017 sifir icin 59 kusur teklif veriyolar. Temiz bir ikinci el de almayi dusunuyorum, acaba onemli fark olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gutshot

    2016 ve 2017 modelleri arasinda fark nedir? 2017 sifir icin 59 kusur teklif veriyolar. Temiz bir ikinci el de almayi dusunuyorum, acaba onemli fark olur mu?

    Sadece yaş farkı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gutshot G kullanıcısına yanıt
    ikinci elleri daha pahalı saçma bir şekilde. 57 civarına bulursunuz ikinci el. 2 bin lira fark için de ikinci ele binilmez.
  • Geçen test sürüşü yaptım. Otobana girince hızlanmayı denedim, çabucak 110 km/h'a ulaşabildi. Gerçekten 100 km/h hıza 9.3 saniyede çıkıyor mu bilmiyorum ama bence sınıfına göre etkileyici bir hızlanması var. Ekonomik bir araç olmasına karşın silik ve hantal değil, tam tersi. Bir de rampaya gidelim dedik. 45-50 derece eğimli yokuşta durduk. Hiçbir şey olmamış gibi kalktı gitti. Ses yalıtımı fena değil. Teknik özellikleriyle B segmenti zorlarken iç malzeme tam B segment. Hafif gıcırdama sesleri geliyor. Koltuklar vs eh işte. Netice itibariyle beğendim.
  • gorkemlee G kullanıcısına yanıt
    kolçak için servise 500 TL vermeye gerek yok. Bu gayet iş görüyor. vidasız

    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/seat-ibiza-siyah-kol-dayama-kolcak-2009-sonrasi-280803194
  • yakın zamanda full link için fiyat alan var mı?
  • Benden onceki araci siparis veren kisi taktirmis ben aldigimda hazirdi fiyat olarak 800 tl demisti kayadibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death Time kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim araştırıyorum hemen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.5" ekranda istasyon listesini nasıl yapıyoruz? Birde spotify kullanıp direksiyondan şarkı değiştirmeyi başarabilen varmı çalan şarkının ismi dahi gözükmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.