Yüzbaşı
29 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 108 (Bu ay: 9)
Gönderileri
arkadaslar kılıf elime bugün ulaştı ama malesefki benim kullanabiliceğim bir kılıf değil belki alışkanlığımı kırarım dedim ama yapamadım çünkü bugüne kadar hep soft silikon kılıf kullandım aslında sattığım kılıfta ince ve çok şık bir kılıf ama dediğim gbi alışkanlığa devam.kılıf sıfır sadece kotrol amaçlı kutu açıldı ve denendi faturasınıda kılıfla beraber vereceğim fiyatı 50 tl incelemek isteyenler kılıfı aşağıdaki linkten inceleyebilir.

http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Case-Aluminum-Fit-47-Metal-Slate,PR-661.html
arkadaşlar daha bugün elime geçen Spigen iPhone 6 Case Aluminum Fit (4.7) Metal Slate kılıfımı 50 tl ye satıyorum.satma sebebim bugune kadar hiç ince silikon kılıf dışında kılıf kullanmamam aslında kılıf telefonu kalınlaştırmıyor gayet ince ve şık bir kılıf ama alışkanlığımın dışına yine çıkamadım.
incelemek isteyenler için
http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Case-Aluminum-Fit-47-Metal-Slate,PR-661.html
Arkadaslar elimde 1 kasım 12:20(zorlu),6 kasım 10:20(zorlu),6 kasım 1:10(zorlu)
,6kasım 3:30(akasya)randevularım var isteyenler pm atsin
Arkadaslar telefonumun(iphone 6) caminin sol ust kosesinde problem var dusme carpma falan hicbirsey olmadi kilifindanda hic cikarmadim ama camin o bolgesi iceri batiyor bastirinca bu yuzden acil randevu lazim yardimci olursaniz sevinirim.
Apple online store dan urun alip iade eden arkadaslar İade basvurusundan sonra islemin nasil ilerledigini anlatirmisiniz lutfen
Oncelikle selamunaleyküm arkadaşlar.
Apple store da satilan iphone 6 deri kiliftan mi almaliyim yoksa silikon kiliftanmi?hangisi daha kibar duruyor yardimci olursaniz cok sevinirim.
Hakkında
Forum İmzası:
Çam da bizim Kozalak da .
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 568
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 11.021 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 282 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Elektrikli Küçük Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.