Şimdi Ara

yeni i20'yi i20 aktive'ye modifiye etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • I20 styl pan sahibiyim.Yerden yuksek crossover tarzi araclar hosuma gidiyor.Ben alirken yoktu.Aldiktan 2 ay sonra cikti. i20 aktiveler gayet hos sadece arka tarafi sis farlari falan hosuma gitmedi.
    Soyle bir baktimda 17 inc jant,camurluklara plastik takviyesi, on panjur koruma demiri gibi rk yapilmis.bildigin kucuk suv gibi birsey olmus.
    Simdi bizdeki i20 yi nasil bu hala getirebiliriz.17 jant on tarafa koruma demiri arkada difuzor zaten mevcut ust tavan citasi ve yan basamak yaptirsak birseye benzer mi yoksa aracin aerodinamigini bozarmiyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elindeki arabayı satıp i20 active alman daha ucuza gelir emin ol.
  • Sifir aldim arabamdan memnunum tavan citasi on koruma demiri ve yan basamak nasil olur acaba

• Bence de 0 active alman daha mantıklı olur.

• Hocam ben üretim bandını gezmiştim.Arabaların ana kaportası aynı kalıptan çıkıyor fakat aralarında bir miktar ağırlık farkı var.Eğer şaside bir fark yoksa , gerisi hallolur.O active görünümünü veren parçaları temin edip , dış görünüşü halledersiniz.Ayrıca Active' in amortisör , yayları ve jantlarıyla yükseklik sıkıntısı da çözülür.Geriye içerdeki farklılıklar kalıyor.

Arabanız dizel değilse bence satıp active almak daha ucuza gelir.Active in süspansiyonlarının daha konforlu olduğunu söylüyorlar çünkü.Eğer dizelse , türkiye de tek dizel active olur arabanız

• Illa birebir ayni olsun demiyorumda oyle hafiften suv havasi andirsa nasil olur acaba keyfi bir dusunce arabanin gidisini duzenini orjinalliigni bozmadan yapilanilir mi activenin basamak on koruma demiri ve yan basamaklarini alsam taktirabilirmiyim birde yukseklik isini nasil cozebiliriz suspa siyonlari yukseltmem zarar verirmi ki

• Yapılabilir sanki. Pek ekstra maliyeti olacağını düşünmüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Golf'e Yeni Donanım Seçeneği
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.