Şimdi Ara

Yeni Hyundai i20 1.4 otomatik 2013 -Sense

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
22.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba üstadlar başlıkta belirttiğim full aracı 37.000e aldım.Bu araç ilk Hyundai aracim , Volkswagen kullanmıştım daha önceleri Poloydu araçlar. Ama Hyundai'in donanım ve özellikleri dikkatimi çekti ve daha kârlı olacağımızı düşündüm. Arac 1.4 sense full otomatik ve benzinli ve bi 250m şirketin aracını kullandım sadece yokusta simdi siz ustadlardan biraz Hyundai hakkında bilgi almak istiyorum fiyat konusunda ve bu araba düz yolda ne kadar seri,gunde 150kmde kaç tl yakar ve sizin eklemek istediğiniz görüşlerinizi bekliyorum..Simdiden cok tesekkurler

Ekipmanlar :
    Çelik Jant
    Bluetooth
    Navigasyon
    Sis Lambaları
    LED Ekran
    Park Sensörü/Sistemi (Ön-Arka)
    Hız Sabitleme (Cruise Control)
    Direksiyondan Kumanda Sistem
    Ön Sis Farları
    Start&Stop Sistemi

• Arac ozellikleri guzel , performansta sorun olmaz , sanziman ise eski . 4 ileri otomatik sanziman ne allah askina ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araçta dokunmatik ekran var mı?
  • Arkadaşım 2011 model i20 1.4 benzinli otomatik kullanıyorum,
    Hayattan soğudum, ayağım milimetrenin ondabiri hassasiyette gaz basacak şekilde evrimleşti.

Düz yolda giderken eğer durmuyorsan hızın 40-90km/sa arası değişiyorsa ortalama 6lt/100km yakarsın. Ancak mahalle arasın girdin, 2-3km 30km/sa'in altında 9-10 defa dur&kalklı gidersen ortalaman bir anda 8lt/100km'yi geçer. Hatta o an sayacı sıfırlarsan ki tavsiye etmem, 30lt/100km hatta 40lt/100 km rakamlarını görürsün. Benim ev/iş hep ara rampa yolardan oluşuyor hız hep 40km/sa'in altı, ortalamam 13lt/100km oluyor, işim komiği rampa aşağı yukarı ortalamam aynı oluyor :)
    Symbol ile aynı güzergah dizel modelde, rampa aşağı 6lt/100km, rampa yukarı 8lt/100km oluyor.
    Özetle araç arayollarda çok yakıyor, ama dur kalkın az ise direk anayolu çıkıyorsan kabul edilebilir yakıyor. Uzun yolda da 80 ile gidersen 5.8lt'yi görürsün, 110da ise 6.5 oluyor, 130 ile 7.2 gibi oluyor

• Merhaba,
    Hyundai i20 konulu bir yazı paylaşmak istiyorum, belki bi arkadaşın işine yarayabilir.

otomobiltutkunu.com
    Hyundai i20 Test | Otomobiltutkunu.com
    http://otomobiltutkunu.com/hyundai-i20-test.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ybatuhan

mahalle arasın girdin, 2-3km 30km/sa'in altında 9-10 defa dur&kalklı gidersen ortalaman bir anda 8lt/100km'yi geçer.

Hocam bu tüm otomobiller için geçerlidir, bende İX35 var normal şehir içi 7.5 litre yakıyorum kısa mesafe yada rampalara girdim'mi 9 - 9.5 hatta 10 litreye çıktığı bile oluyor, bundan önce 1.3 dizel Astra var'dı normal trafik 5 litre bu şartlarda 6.5 litre yani bu durum sırf İ20 için değil tüm otomobiler için geçerlidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandTT

Arac ozellikleri guzel , performansta sorun olmaz , sanziman ise eski . 4 ileri otomatik sanziman ne allah askina ?

Hocam Hyuundaide'ki 4 ileri şanzıman kolay kolay arıza yapmaz bir ikincisi 4. vites çok uzundur 60 lada gidersin 160'lada ben Getz'de denedim 3. vitesde kilitledim 165'e kadar çıktım yani 4 olduğuna bakmayın çok sağlıklı bir vites türüdür kardeşimde 2012 Toyota var o bile 4 ileri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan190534

Merhaba üstadlar başlıkta belirttiğim full aracı 37.000e aldım.Bu araç ilk Hyundai aracim , Volkswagen kullanmıştım daha önceleri Poloydu araçlar. Ama Hyundai'in donanım ve özellikleri dikkatimi çekti ve daha kârlı olacağımızı düşündüm. Arac 1.4 sense full otomatik ve benzinli ve bi 250m şirketin aracını kullandım sadece yokusta simdi siz ustadlardan biraz Hyundai hakkında bilgi almak istiyorum fiyat konusunda ve bu araba düz yolda ne kadar seri,gunde 150kmde kaç tl yakar ve sizin eklemek istediğiniz görüşlerinizi bekliyorum..Simdiden cok tesekkurler

Ekipmanlar :
    Çelik Jant
    Bluetooth
    Navigasyon
    Sis Lambaları
    LED Ekran
    Park Sensörü/Sistemi (Ön-Arka)
    Hız Sabitleme (Cruise Control)
    Direksiyondan Kumanda Sistem
    Ön Sis Farları
    Start&Stop Sistemi

hayırlı olsun çok güzel bir seçim yapmışsınız güle güle kullanın kazasız belasız, piyasada oldukça tutulan bir otomobil köşesinden döndüm tam alamaya karar verdim bayi'ye gittim sevgili dostum bana bi İX35 satıp gönderdi yoksa bende İ20'ye biniyor olacaktım...

• hyundai i20 sense otomatik icin bayilerden fiyat alan oldumu benim en son aldııgm fiyat 39.000
  • GORKY34 G kullanıcısına yanıt
    şuan ağırlıklı 37.500 tl veriyorlar fakat biraz zorlarsanız 37.000 tl kadar fiyat veren bayiler var. trafik sigortası dahil.. bana bide bunun üzerine içinde 3.000 tl kadar indirim kuponlarının olduğu bi kitapçık da teklif ettiler.....
  • GORKY34 G kullanıcısına yanıt
    Manyak misin ya git zorla 39500'e fiesa titanyum alirsin 6 ileri powershift sanzuman mercekli far super aactir

• ARKADAŞLAR İ20 1.4 CVVT MOTOR 2012 MODEL ARAÇ ALDIM LPG TAKTIRIYORUM BANA NE KADAR ARTISI OLUR, TAKTIRMAZSAM NE OLUR GARANTİ KAPSAMANDAN ÇIKMASI ÇOK ÖNEMLİ Mİ, SATACAĞIM ZAMAN BANA ÇOK ZARAR ETTİRİR Mİ TEŞEKKÜRLER
  • Araca LPG taktirdinizmi.bende almayi düşünüyorum 1.4 ccvt benzin lpg diyor.çok yakiyormys LPG nasil.kafam karisti 4 ileri vites çok yakar alma pişman olursun diyorlar..2012 otomatik vites Sizin aracin aynisi almami tavsiye edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasjass -- 8 Haziran 2016; 23:43:45 >
  • Jasjass J kullanıcısına yanıt
    Araçtan memnun musunuz aynisini almayi düşünüyorum benzin LPG li.otomatik vites 4 ileri çok yakar diyorlar kafam karisti

• Hyundai i20 1.4 CRDi almayı düşünüyorum sizce hangi serisini almalıyım ayrıca i20 doğru kararmi nedenleri ile yazarmisiniz

• Bu hafta ben de 2013 1.4 sense otomatik i20 aldım. LPG takılı ve 38. 000 km de. Kullanan başka arkadaş varmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.