Şimdi Ara

Yeni Hyunda i30 neden tutmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
3
Favori
18.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

manuel golf veya opel alın..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2015 yılında eşime araba bakarken Volvo V40 Cross Country 1.6D ile Hyundai I30 arasında seçim yapmak istediğimiz için İ30'dan vazgecmistik.
    Seçim yapacağımız arac V40 yerine Golf olsaydı kesinlikle Hyundai'yi secerdik. Çok güzel araç İ30 , dolu dolu alın keyfinize bakın , 50 metrede bir Golf var zaten dışarıda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golfe çok yakın fiyata o felsefede yapılmış bir otomobil satıyorlar. Her konuda gayet başarılı ancak öne çıkan bir karakter öğesi yok ve dizaynı bile Golf gibi, müşteri de bunun yerine gidip orjinalini (Golf) alıyor haliyle. Fiyat kilit nokta burada.

Yepyeni Focus geldi, avrupada ancak Golfün yarısına çıkabildi satış adedi. Kompakt hb pazarında iki yol var günümüzde, ya Golfe ucuz alternatif yapıp satacaksın eski İ30 gibi, günümüzdeki Tipo-Egea gibi, Scala, Leon vb gibi, ya da direkt premium hatchback. O kıran kırana rekabet 90'larda 2000'lerde kaldı, pazar böyle artık, geri kalan müşteri doğrudan Suv'ye geçiyor çünkü.

2008' Audi S5 4.2L V8 quattro
    2017' Egea HB 1.3 Multijet Urban Plus
  • eski i30 harikaydı. 2012 yılında ilk çıktığında çok beğeniyordum. aynı dönem yeni kia ceed'de çıkmıştı o da çok güzeldi ama i30'u ben daha çok seviyordum.

şimdiki i30 maalesef ucube. eskisi gibi özgün bir tasarımı yok.
  • Sorun sadece i30 değil. Şu an hicbir araç doğru düzgün satılmıyor. Eski i30 çok satıyordu çünkü ucuzdu. Şimdi en kötü c hb 120 130 dan başlıyor. Insanlarda 2.Eli düşündüğü için golf civic gibi araçları alıyor
    Kalite konusuna gelirsek i30 çok başarılı. Hiç kimse kötü diyemez. Bence alınır, 2.el olarak ucuza alırsın ucuza satarsın

Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
  • Şu kurda çıkan her araba bu kaderi yaşayacak. Ülkemizde kafaya oynayan corolla ve focus bile tek tük görülüyor yollarda.

• Arabanın tutmamasi gibi bir durum yok. Araba çıktı daha tutmadan bizde fiyatlar uçtu.180 ı ona veecegime olayı da boş. Golf de alamıyor millet. Hiçbirşey alamıyoruz. I30 ve diğer araclar da düşsün düzgün fiyatlara muhakkak satilacaktir. Ama bu Focus lar falan bizim ülkede ölü doğdu. Malesef alım gücü bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

i30 Smart pakette;

*Adaptif Hiz sabitleyici
    *Otonom Acil Fren
    *Serit Takip Uyarisi
    *Kör nokta uyarisi
    *Arka capraz trafik uyarisi
    *Uzun far asistanı
    *Surucu dillat sistemi gibi ozellikler var.

Diger alacaginiz araclarda da bunlar varsa diger araclari da tercih edebilirsiniz.
    İ30 mu kaldı, aracı piyasadan çektiler

• Volvo v40 alın hocam kalite olarak hepsinden üstün bence ayrıca premium hissetmem lazim o kadar para verip hyundai logosu olan araca da binmem. ( hyundaiden başka arabaya binmedim ve hiç birinde problem yaşamadım .)

-araca 5 kişi binince altı sürtüyor çok alçak şikayetleri vardı, yeni kasada aracı 3 mm daha alçalttılar

benim vazgeçme sebeplerim bunlar

Fiyatı pahalı , ancak oda genel olarak pahalı sadece i30 değil.

fastback gelecek diye beklerken , hb leri bile bitirdiler.

Bi önceki kasa bile yere yakın sürtme sorunu yaşanıyor.

2011 2012 de 35-55 bin tl ye araç alabilirken 100-200 oldu araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 12 Mayıs 2019; 21:37:54 >
    hocam 208 e biniyorum. 2. eli çok az. ama benim için önemli olan aldığım zevktir. gerekirse 5 bin altına satarım. benden değerli değil. daha hızlı 2. eli olanların bir çoğundan iyi bir araç ama anlatmayla uğraşmam. i30 içinizde kalmasın.

Orijinalden alıntı: fakiramaseksi

Volvo v40 alın hocam kalite olarak hepsinden üstün bence ayrıca premium hissetmem lazim o kadar para verip hyundai logosu olan araca da binmem. ( hyundaiden başka arabaya binmedim ve hiç birinde problem yaşamadım .)
    V40 2015 ve altı olur okadar düşük model istemiyorum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

-tasarımı mahvettiler
    -herkes tam otomatiğe geçerken bunlar tam otomatikten çift kavramaya geçtiler
    -tablet ekran koydular
    -araca 5 kişi binince altı sürtüyor çok alçak şikayetleri vardı, yeni kasada aracı 3 mm daha alçalttılar

benim vazgeçme sebeplerim bunlar
    Alçak olayını öğrendiğim iyi oldu eski aracım fb7 civic birçok kez olmadık yere sürmüştüm altını

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Allah razı olsun kardeş hakkaten o ne öyle yahu Allah cezasını versin o farı oraya koyanın tamam konu iptal vazgeçtim i30dan
    İcon megane alim dimi
    Her sayfaya atlıyosun her sayfada onlarca kişi ağzının payını verip yolluyo bıkmadın trollükten

Alıntıları Göster
    Egri oturup doğru konuşalım adam o mesajda ne trolluk yapmış,araçta sevmediği birseyi söylemiş bu kişisel görüşü,ayrıca mesajında megane falanda dememiş.Çok abarttığı zamanlar oldu ama şu mesajında ne var şimdi

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Egri oturup doğru konuşalım adam o mesajda ne trolluk yapmış,araçta sevmediği birseyi söylemiş bu kişisel görüşü,ayrıca mesajında megane falanda dememiş.Çok abarttığı zamanlar oldu ama şu mesajında ne var şimdi

Alıntıları Göster
    Her konuda boş ve saçma yorumları olduğu için tokatı yapıştırim dedim :)
    Birde araç alırken sis farına göre almıyorum ben hocam teknik konuşmak lazım

• Alacaksan zaten alırsın konu açmazsın. Ben önce sıfır hyundai sonra sıfır Kia aldım. Kafa hep rahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.