Şimdi Ara

Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
4
Favori
7.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ladies and Gentlemen.., ve dahi Romalılar, Yurttaşlar, değerli forumdaşlar;

Paralel konu açayım dedim de bakalım ya tutarsa hesabı Nasreddin Hoca misali. Değerli yorumlarınızı beklerim artık.

NOTE 1 : Hemen yukarıdaki " de " bitişik mi ayrı mı bilemedim hacı amca düzeltir nasılsa

NOTE 2 :
    Öncelikle bu konu tarafımca yeni açıldığı için fikir ve görüşlerinize ihtiyaç olacak illa ki yine gerekli güncellemeler ilk mesajda olur büyük ihtimalle misal giris yazısı yeterli değil, fotolar yeterli değil, videolar yeterli değil vbg konularda her türlü görüş ve önerilenizi vakit buldukça değerlendirmeye çalışacağım.

NOTE 3 : Daha önce merkezi konuda yani diğer ilk açılan o 1370 sayfalık konuda yaşanılanlar malumunuz. Kişisel sataşmalar, yönetime şikayet etmeler, adam sendeciler, gruplaşarak yeni üyelerin üzerine çullanıp ceza almasını sağlamalar, alaylılar, mektepliler, aşağılamalar, dalga geçmeler aklınıza ne gelirse umarım burada olmasın diye umuyorum. Gerçi olursa da yönetici olmadığım için müdahale etmekte zor o nedenle böyle bir açıklama yapma gereği duydum. Yani özetle ben şu mezunuyum digerinden üstünüm gibi tavırlara hiç gerek yok bakın bende yüksek okul mezunuyum ama hala ekleri yazarken karistiriyorum ( yukarıdaki örnekte olduğu gibi ) ama en az bir yabancı dil biliyorum cünkü anadolu lisesi mezunuyum şimdi bu beni cahil yapmaz dimi. İlaveten otomobil konusunda çok bilgili değilim asla bunu iddia etmedim ne geçmişte ne de şimdi maksat paylaşımlar vesilesi ile yeni bilgiler edinmek özetle. Bu açıklamayı yazmamın tek nedeni eski konudaki atışmalar, sataşmalar nedeni ile foruma ve konuya küstürülen bizden daha bilgili ve donanımlı üyelerdir. Onlar kendilerini bilirler zaten şimdi isim vermeye gerek yok. Bu arada Note 3 kısmı tamamen benim düşüncelerim olup, katılmak zorunda falan değilsiniz, yeter ki şikayet butonunu mümkünse pek kullanmayın anlamında yazayim dedim

Yeni Honda Civic Sedan resmen duyuruldu.

Honda, Los Angelas’ta gerçekleştirdiği lansmanda onuncu nesil Civic’in tanıtımını gerçekleştirdi. Bir önceki Civic modelinden daha farklı bir görünüme sahip olan sedan otomobil, selefinden 5 cm daha geniş ve aks mesafesi de 3 cm daha uzun.

Tasarımına bakıldığında bu yılın başında duyurulan Civic Coupe’den izler taşıyan, şişkin çamurlukları, LED farları ve yan aynalarıyla göze çarpan otomobilde ince tasarıma sahip spoiler yer alıyor. Tasarımda yapılan iyileştirmerlerle daha verimli bir otomobil olduğu belirtilen yeni Civic’in gövdesi selefine kıyasla 30 kilogram daha hafif.

Yeni Honda Civic modelinin iki farklı motor seçeneğiniyle birlikte otomobil tutkunlarının beğenisine sunulacağı belirtiliyor. Otomobilin Amerika versiyonunda 1,5 litre ile 2 litre hacimli motor seçenekleri yer alıyor. 1,5 litre hacimli motora sahip modelin 173 beygir, 2 litre hacimli modelin ise 158 beygir güç üretebileceği ifade ediliyor. Her iki motor seçeneğine sahip modelin de 6 ileri vitesli manuel ve otomatik şanzıman (CVT) seçenekleriyle birlikte geleceği belirtiliyor.

Otomobilin ana konsolunda yer alan 7 inçlik dokunmatik ekranın Apple’ın CarPlay ve Google’ın Android Auto sistemlerine de destek vereceği dile getiriliyor. Bu yılın sonbahar aylarında Amerika’da piyasaya sunulacak 2016 model Honda Civic’in satış fiyatları henüz açıklanmadı.

Honda Civic Sedan Fabrikadan LPG'li ( http://www.haberkat.com/otomotiv/honda-civic-turkiye-satis-fiyati-yeni-honda-civicin-hangi-modelleri-turkiyeye-gelecek-h38806.html )

15 Eylül 2015 tarihi itibariyle Honda Türkiye ve BRC arasında uygulamaya koyulan anlaşmayla birlikte Şekerpınar fabrikalarında Honda Civic sedan modelleri direk olarak LPG'li üretilecek.

Fabrikadan bayiye LPG'li bir şekilde gelecek olan Honda Civic sedan modellerinin montaj kontrollerinin de Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği tarafından yapılacağı belirtiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=A3LehWNblrY

https://www.youtube.com/watch?v=y3wAoXpl8Tw

Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika !

Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika !

Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika ! Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 5 Şubat 2016; 12:51:08 >

• de da takıntısı olan ben değilim Fatih (Febr)
  • Önlerden yerimi alıyım, burası yeni kasa Civic'in sahifesi olur inşallah.
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Aman Hoca onu cağırma ağzı baya bozuk senin tayfanın ilk günden herkes kaçmasın
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Sanmam o kadar iddialı değilim zaten kimse göremez bence o kadar çok konu açılmış ki forumda çöktü çökecek
  • Ooo hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Sanmam o kadar iddialı değilim zaten kimse göremez bence o kadar çok konu açılmış ki forumda çöktü çökecek

Bişe olmaz, benim uyduruk 2.el pazarı danışma sayfa sayısı 32ye ulaştı. Burası 300leri çevirir.

http://forum.donanimhaber.com/m_106809412/mpage_32/f_//tm.htm#112738680

Bu arada vosvosçular yanaşabilir: ''ooo yeni Civic çıkmış, turboyu 40 sene sonra keşfettiler?'' şeklinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aknasmub kullanıcısına yanıt
    Eyvallah doktorumuzda gelmis hoşgelmiş
  • quote:

Aman Hoca onu cağırma ağzı baya bozuk senin tayfanın ilk günden herkes kaçmasın

ağzı bozuk, saldırgan, ama ilginç bir kişilik
    Valla vosvosçular ile durumlar baya karışık hangisi şikayet ediyor hangisi etmiyor inan çözemiyorum bir süredir görmezden geliyorlar beni takip ettikleri aşikar ama profilim kapalı mı açık mı emin değilim hangi konularda olduğumu görebiliyor musunuz eğer görüyorsanız buraya her an gelebilirler bazıları. Ben onlara söyledim kızsamda şikayet etmiyorum sizde etmeyin beni engelleyin dedim bir kaç kez dinlemediler yani eski tas eski hamam bakalım emisyon konusunda 4 gün mapus ve sonrada baya uyarılar alınca çiziği yedik yine kaçış yok illa gönderecekler mapusa
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    profilin kapalı....wosvosçularla da uğraşma artık ... sana ne yaw, bırak kaba saba alamancıları kendi hallerine
  • quote:

Eyvallah doktorumuzda gelmis hoşgelmiş

Hoşbulduk hocam. Sen olursun da gelmez miyiz

• caucass kullanıcısına yanıt
    Ya aslında girmeyecektim golf severler sayfasına ama onlar emisyon konusuna gelip yine sacma sapan yazınca şeytana uydum girdim yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 31 Aralık 2015; 11:37:06 >
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    salla ya boş ver alaman hanzolarını
  • 2 resim atam da şenlensin ortamlar. Honda merkez, patlıyor herkeZ.
     Yeni Honda Civic Sedan Bir Harika !
    Aynen hele şu kırmızı rengi bize gelmez ise üzülürüm yeminle

Hocam birde Honda sever tanıdık, bildik, eş dostu mentionlayalım konuya ratingimiz artsın

Bu arada 1 Million Mile Joe'yu da unutmamak lazım adam Amerika'da internet Mahir gibi ün salmış

https://www.youtube.com/watch?v=bt7RgAE4zyk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 15 Aralık 2015; 23:26:45 >

• İç malzeme kalitesi yeterli değil diyenler izlesin bakalım

https://www.youtube.com/watch?v=l8Qt4GrAWu4

https://www.youtube.com/watch?v=ggCHn2h5Gd4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 15 Aralık 2015; 22:32:44 >
  • Hayırlı olsun yeni civic konusu... Yeni HR-V için de Kemal hoca konu açmalı,dizel ve otomatik çok satar çok.

• N KUL kullanıcısına yanıt
    Tşkler hoşgeldiniz
  • quote:

Aynen hele şu kırmızı rengi bize gelmez ise üzülürüm yeminle

Hocam birde Honda sever tanıdık, bildik, eş dostu mentionlayalım konuya ratingimiz artsın

Bu arada 1 Million Mile Joe'yu da unutmamak lazım adam Amerika'da internet Mahir gibi ün salmış

https://www.youtube.com/watch?v=bt7RgAE4zyk

İşte Amerika Honda'dan pazarlama dersi....

Honda ya da başka bunu kendisi uygulayamadı. Million Mile Joe bunu başardı ve Honda güzel bir etkinlik ile otomobiline iyi bakan birine ödenm verdiklerini hissettirdi. Milyonlarca dolar harcasa bu kadar etkili reklam yapamazdı.
    Buldukları bu fırsatı değerlendirip güzel bir etkinlik ile yeni bir araç hediye edip çok daha ucuza çok daha etkili bir reklam yapmışlar...

TEBRİKLER...

Türkiye Honda ise kampanya adı altında milleti kandırmaya çalışsın dursun...

Konu hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.