Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (453. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.903
Cevap
57
Favori
1.142.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • 28 olsa yine iyi, 29800 TL yeni fiyatı.
    ben metalik gri tercih ettim.geçen gün benim aracın arkasına aynı renk bir toyota corolla park etmiş.hiç te bir alt sınıf araba gibi durmuyor city.walla bir haftadır kullanıyorum.çok ama çook memnunum.
    bir arkadaşım da aslında civic alıcaktı.daha ekonomik yakıt sarfiyatı yüzünden city sipariş etti sonunda.o da city ci artık :)
  • hayırlı olsun dostum gule gule bın.nezaman hangı donanım nekadara aldın?

Orjinalden alıntı: citykolik

hayırlı olsun dostum gule gule bın.nezaman hangı donanım nekadara aldın?

sağolasın.bir hafta oluyor alalı.ls modelini 29800 TL ye aldım.es modelinden 2000 Tl daha uygun geldi.İnşallah kazasız belasız binerim.

Orjinalden alıntı: citykolik

hayırlı ugurlu olsun bakaydın.benımkıde 2 haftaya kadar gelcek.kasko ısını nasıl cozdun arastırdınmı.tavsıye edebılcegın sırket ve ya arabayla ılgılı uyarılarınıda beklıyorum.

kaskoyu aldığım bayinin anlaşmalı sigortacısına yaptırdım.yani bayi kendisi yapıverdi.öyle olunca daha uygun oluyormuş.aksigorta - 750 TL 10 taksit.
  • Valla arabadan gayet memnunum fakat 7 ay öncede alırken aklımda hep yeni astra HB vardı ama uygun bi astra bulamamıştım o zaman. Geçenlerde arkadaşın astrayı biraz sürdüm ve gene eski aşk alevlendi. satıp astra arayacam.
  • bakaydın hayırlı olsun ya ındırım yapmadılarmı hıc promosyon falan.bende baktım hondaya alıanz vardı ama fıyat almadım.arabada gelmedı zaten.dıger sıgorta sırketlerı nasıl arastırdınmı.bıde ben test surusu falan yapmadım arabayı aldık ama hele bı anlat nasıl yag gıbı akıyomu guzel aletmı?
  • astra bende kullandım ama city kadar keyifli değildi benim için sürüş keyfi daha güzel geldi bana city nin. sorunsuzlğuda cabası. astralar sıkıntı çok çıkartır sana onu hatırlatim. sorunlu olmalarıyla ünlüdür. tabiiiki yüksek hızlardaki yol tutuş olarak astra daha iyiydi. 140 dan sonrası için geçerli.
  • sevgili dostlar iki şey soracam. birincisi city me spoiler taktırmak istiyom ne dersiniz. tavsiyeniz nedir. taktıran arkdaşlar var mı sonuçları nasıl oldu. ikincisi ise citymizin anahtarını birleştirmek istiyorum yapan arkadaşer var mı bilgilendirirseniz sevinirim. bekiliyorum...

2006 City Elite Otomatik 35bin km. kazasız.
    19500'e alıyorum, ne dersiniz?
  • Artık benim de city arabam var
    2008 elit otomatik 25 000 km de araca 21 000 tl verdik...
    Çok mu vermişiz?
    Gerçekten çok hoş ve keyifli araba Bİr haftadır kullanıyorum Corsadan sonra MErcedes gibi geldi bize...
    Çekişi gayet güzel. İçi çok geniş. Yakıt şehir içi 7.3 gibi gösteriyo...
    Acaba yakıt tasarruf cihazı taktırsak mı?
    Tüm dostlara sağlıklı sürüşler...
    Allah hepimizi kazadan beladan arızadan vs... den korusun... Amin

Orjinalden alıntı: cideliöğretmen

Artık benim de city arabam var
    2008 elit otomatik 25 000 km de araca 21 000 tl verdik...
    Çok mu vermişiz?
    Gerçekten çok hoş ve keyifli araba Bİr haftadır kullanıyorum Corsadan sonra MErcedes gibi geldi bize...
    Çekişi gayet güzel. İçi çok geniş. Yakıt şehir içi 7.3 gibi gösteriyo...
    Acaba yakıt tasarruf cihazı taktırsak mı?
    Tüm dostlara sağlıklı sürüşler...
    Allah hepimizi kazadan beladan arızadan vs... den korusun... Amin

Hocam hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin. Fiyat bence baya uygun. Aldığın araba hem sıfır gibi temizmiş maşallah, hemde gayet dolu ve otomatik. Bu arada yakıt konusunda çok ekonomik bir araç. Ne LPG nede başka çözümlere gerek duymazsın.

Haftasonu Ankara - Polatlı - Ankara arasında 90-100 km arası sakin kullanımla "4,9 lt/km" gibi akıllara seza bi değere ulaştım. Tabii bu yol bilgisayarının gösterdiği ortalama tüketim. Satışa çıkardım ama bu olaydan sonra baya kafam karıştı satma konusunda.

• sevgili arkadaşlar benim arkadaşım bir araba almayı düşünüyr. iki araba arasında kaldı honda city comford otomatik ve bora comford otomatik ne dersiniz arkdaşlar. ben bora kullanmadığım için bilmiyorum ne dir ne değildir. arkdaşa ne tavsiye etsek bora 2005 model 55000 de 20000 ytl ye brakıyorlrmış. arkdaş city mi alsın bora mı objektif yorumlarınızı bekliyorum
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.