Şimdi Ara

yeni hile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce oyunumda karşıya riven ve akali geldi.
    ikiside oyuna kırmızı+mavi pot ile başladı (ismini unuttum saldırı gücü ve yetenek gücü verenler) ve doran+hp potlarıda yanlarındaydı.
    rivenin dk 1.30 da 130 ad si vardı.
    kolayca üstünlüğü alıp oyunu taşıdılar.
    iyice cılkı çıktı. hayır anlamadığım gold-plat elosunda adamlar bunu nasıl göze alıyor ? ikisininde 300 den fazla ranked oyunu vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam Anladık Trolsün.
  • Akıllı olduğunu sanıyor gerizekalılar, kim bilir kaç para yatırmışlardır oyuna gidecek hepsi. Tabi burası TR serveri belli olmaz, diğer serverlerden biri olsa ban kesin de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Tamam Anladık Trolsün.

ne troll'ü bak bakalım bir tane troll konu/mesaj ım var mı.
    sende kullanıyorsun galiba.
    adam bildiğin tanesi 350gold olan potların ikisinide almış ve doran+2 potla oyuna başlamıştı.
    ayrıca karşısındaki rengarın söylediğine göre aralıksız pot basıyormuş

• hallettiler hile işini kaç kişinin canı yanıcak merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

quote:

Tamam Anladık Trolsün.

adam bildiğin tanesi 350gold olan potların ikisinide almış ve doran+2 potla oyuna başlamıştı.

Karşılaşma geçmişini at adını ösyle adamların dakka kaçta item aldığına bile bakabiliyoruz bakalım kim trol
  • sınırsız pot hackde çıkmış az önce westte denk geldi adam sürekli 5 pot basılmış geziyor bitmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu silah yeni galiba :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

quote:

Tamam Anladık Trolsün.

bunlar iq sü düşük insanlar muhattap alma muhtemelen oyunda hile kullanan tiplerden biridir.
  • Yeni değil hepsi aynı tek olay aldığın şeyi istediğin kadar kullanabiliyorsun ister pot ister botrk ister youmu
  • Bunu başka yerde de gördüm 2 iksir + sınırsız potla başlıyorlar oyuna

• troll olduğuna inanmıyorum.doğru olabilir arkadaşlar.artık nooblar çaresizlikten bu tür şeylere başvurdular.umarım çoğalmazlar riot un önlem alması lazım bu tür şeylere.yoksa arkası tutulmaz.
  • evet arkadaşın dediğinden benim oyundada oldu sion sürekli pot basılı geziyordu ultisine istediği gibi yön veriyordu cılkı çıktı iyice
  • Abi oynamayın zorundamısınız :D. Başka oyun açın yeni binding of isaac çıktı, hearthstone oynayın, ne biliyim dota oynayın ama sinirinizi bozuyorsa ve 3 oyundan birinde geliyorsa tekar tekrar girmenin mantığı ne zaten adamlar size gelsede başkasına gelsede report yiyip banlamıcaklar kasmaya gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • moruk cidden çok safsınız ya sopaya sürülcek zekanız yok ha
  • Hileyi destekliyorum taki nooblar ban yiyene kadar. Kurtulalım şunlarda birazdan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.