Şimdi Ara

EA açıkladı: Yeni Battlefield oyunu ne zaman çıkacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EA açıkladı: Yeni Battlefield oyunu ne zaman çıkacak?
    Electronic Arts (EA), Battlefield serisinin yeni oyununu geçtiğimiz günlerde duyurmuş ve yeni bilgiler paylaşmıştı. Hatta Battlefield Labs isimli program kapsamında, oyuna ilişkin ilk görüntüler de yayınlandı. Şimdi ise oyunun çıkış tarihiyle ilgili Electronic Arts'tan sürpriz bir açıklama daha geldi. 

Mart 2026’dan önce çıkış yapacak

EA, Battlefield serisinin bir sonraki oyununa dair beklentileri artıran önemli bir gelişmeyi duyurdu. Yapılan açıklamalara göre, yeni oyunun 2026 mali yılı içinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. Bu da Mart 2026'dan önce yeni Battlefield oyununu göreceğimiz anlamına geliyor. Yeni Battlefield hakkında şu an çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak, oyunun modern dönemde geçeceği ve gemi ile helikopter savaşları gibi öğelerin yer alacağı kesinleşmiş durumda.

Bu sefer oyuncular da sürece dahil

Kaçıranlar için yeni Battlefield, Battlefield Labs programı kapsamında oyuncuların geri bildirimleri ile geliştirilecek. Oyun, önceden belirlenmiş bir tarih aralığına göre piyasaya sürülse de, EA'nin hedefi oyunculardan alınacak geri bildirimlerle, deneyimin mükemmelleşmesini sağlamak. Dolayısıyla lansman penceresinde farklılık görebiliriz.

Ayrıca Bkz.Yeni Battlefield için oynanış videosu ve erken erişim programı duyuruldu

Programda yer alacak oyuncular, EA'nin resmi web sitesi üzerinden başvurularını yapabilecekler. Ayrıca, oyunun gelişim sürecini takip etmek isteyen oyuncular için EA, düzenli olarak kamuya açık güncellemeler ve gelişmelerini Discord topluluğu aracılığıyla paylaşacak. Son olarak henüz yeni Battlefield oyununun platformları veya adı hakkında bir açıklama yapılmadı.

Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/103039/ea-reveals-release-window-for-new-battlefield-game/index.html

• bf1 ile öyle bir belirlediler ki zirveyi artık kendileri bile aşamıyor onu :D

• Bf 1 e geri donemedikce başarısız olmaya devam edecekler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cok basit yaw acayip grafikler birsey istemiyoruz bf1 iin teknolojisini alip modern savasa ceviricekler bitti.Son oyundaki gecikme süreleri abartili taa ve upscale olsyi camur gibi bir oyundu resmen zaten temasini oynanis mekanikleriki hic saymiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless_tr -- 7 Şubat 2025; 9:48:8 >
  • Herkes 1 en iyisiydi diyor ama bence Battlefield 5 gayet güzeldi. 1’den de iyiydi. Hardline’ı da dahil ederek söylüyorum serinin en kötü oyunu bence 2042 oldu. Yıllarca sevmediğim çocuk oyunu olarak dördüğüm COD serisine geçiş yapmak zorunda kaldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BF serisinin en iyi oyunu BF4'dür, BF1 her anlamda güzel olsada bizim ülkemizde özellikle ayrı seviliyor bir iki malum durum yüzünden.

• O zaman 28 Şubat 2026 da çıkacak demek ki, Mart 2026 Dan önce çıkacağını söylediklerine göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 7 Şubat 2025; 22:17:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bad company 2 yi en çok seven kişilerdenim.
    Bad company2 > bf3>bf1 diye gider sıralamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF3 - BF4 - BF1 diyorum. Serinin en iyi oyunu BF3 haritaları muazzam..

• Bf3 en iyisiydi, hala arada oynarım.

• bf3 deki haritalradan daha iyisi gelmedi. hiçbir bf de bu kadar hem sayı olarak fazla hem de çeşit olarak farklı map yok. metro oynasak bile çok zevkliydi. 4 de idare ederdi 3 kadar olmasada. sonra da bf1 gelir, bundan sonrakiler ise çöp

• Bad company 2 harikaydı 3 ve 4 de çok iyiydi. Bf2042 de bu haritaların olacak olması harikaydi. Ama oyun optimizasyonu o kadar kötüydü ki oyunu 2 kere yukledim sonra sonsuza kadar kaldırdım . Gerçekten çok üzdü bu is. 2042 yuzunden cod a başladım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.