Şimdi Ara

Yeni Hextech Gunblade stat'leri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akali ve jax bundan sonra kolay kolay AKAMAYACAKLAR
  • hextech stackleyenleri göremeyeceğiz artık.
  • Akali , Jax , Kayle , Skarner , Teemo gibi hybrid oynanabilen heroları yalan etmişler. Ama böyle bir nerf de gerekliydi. 3-5 kill almış akali gerçekten tutulamıyor. 2 Hex , Frozen mallet , Atma's Impaler gibi item çıkmış bir Jax 3v1 , 4v1 yapabiliyor cc durumuna göre.
  • öldürdüler itemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Akali , Jax , Kayle , Skarner , Teemo gibi hybrid oynanabilen heroları yalan etmişler. Ama böyle bir nerf de gerekliydi. 3-5 kill almış akali gerçekten tutulamıyor. 2 Hex , Frozen mallet , Atma's Impaler gibi item çıkmış bir Jax 3v1 , 4v1 yapabiliyor cc durumuna göre.

2. Hex hiçbir zaman lazım değildir SR de.

Unique yapmalarının sebebi Dominionda kolayca 2 tane alıp wqerrqweqwqwe basarak herşeyi öldürebilmendir jax ve akalide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

Akali , Jax , Kayle , Skarner , Teemo gibi hybrid oynanabilen heroları yalan etmişler. Ama böyle bir nerf de gerekliydi. 3-5 kill almış akali gerçekten tutulamıyor. 2 Hex , Frozen mallet , Atma's Impaler gibi item çıkmış bir Jax 3v1 , 4v1 yapabiliyor cc durumuna göre.

Unique yapmalarının sebebi Dominionda kolayca 2 tane alıp wqerrqweqwqwe basarak herşeyi öldürebilmendir jax ve akalide

Ben de aynı şeyi söyledim.
  • hextech stacklenmesi çok saçma bi hareket bence.
  • bence oyunun kaderini çok değiştirecek bi nerf değil. normal.
  • Spell vamp unique olması kabul edilebilir tamam da AD ve AP statlardaki inanılmaz düşüş Akali ve Jax'a ağır darbe vuracak. Tekrar bufflanır bence bir süre sonra.
  • quote:

quote:

quote:

2 Hex , Frozen mallet , Atma's Impaler gibi item çıkmış bir Jax

deyince 2 tane alınmalı gibi anladım

ya sen yanlış anlattın yada ben yanlış anladım

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 Hex , Frozen mallet , Atma's Impaler gibi item çıkmış bir Jax

deyince 2 tane alınmalı gibi anladım

ya sen yanlış anlattın yada ben yanlış anladım

2 tane alınmalı demedim. Guinso , atma , hex , frozen tamamlamışsın diyelim. Bunun üzerine bir tane daha alanlar çok oluyor hex. Bu itemleri çıkınca Jax tutulmuyor. Sağ click hero zaten. Akali iyi oynuyorsa parçalar. İyi olmuş nerf. Zaten sevmediğim bir hero idi jax. Akali de nerflenmiş gibi bişi oldu.

• ap değeri hafif düşmüştü ad ne öyle ya
  • 4hextech 1 rylai kataya elveda dicem artık.
  • Helalayi hopa sinanay. Ehuheuheu mih kah keh kikir kikir.

Ortalikda atlar ziplar akali jax ve katarina kalmaz artik :)
  • bence ağır oldu bu nerf. bi buff lazım. hadi tamam unique yaptılar. ama gelen stat nerfler çok ağır
  • Fiyat ucuzlamadiysa sacma bir nerf ama akali rylai+sheen rush yaparak hala cok etkili olabilir.
  • Zaten en başta Jax sonra Akali bu nerfleri kesinlikle hakediyorlar. Akali bir kenera da Jax nedir öle ya 3v1 4v1 rahat rahat giriyor.
  • tek spell wamp veren item hextechmis gibi konusuyorsunuz
  • yeni hextech katarinaya kötü olmuş artık pure ap kata daha iyi olur
  • Bilen ellerde yine etkisini goremeyiz ama bilmeyen eller icin oldurucu bir nerf. Zaten amac bilen ile bilmeyeni ayirabilmekde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.