Şimdi Ara

Yeni Hextech Gunblade stat'leri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Bilen ellerde yine etkisini goremeyiz ama bilmeyen eller icin oldurucu bir nerf. Zaten amac bilen ile bilmeyeni ayirabilmekde.

dogru soyluyosun. Oynamayi bilmeyen bi akali kullanicisi icin fazlasiyla can skici bi durum olacak. Fakat yukarida bazi arkadaslarin soylediginin aksine jaxi etkilemeyecek olan bi nerf
  • şimdi hextech + spell wamp itemi alsak uniqueden etkilenmez dimi,?
  • Çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Spell vamp unique olmamış neyseki.

olmus hihihihi
  • Stat düşürüleceğine fiyatı daha pahalı yapılabilirdi bence. Yeni stat'ı çok beğendiğim söylenemez.
  • Felaket nerf bu ne yaw, spellwamp unique yapıp attack dmg düşürseler yeterliydi..
  • Bencede iyi oldu gibi. Akali 5 kill i geçti mi zaten durdurulamaz bi champ haline geliyordu. En azindan bununla beraber bu etki biraz azaltilmis oldu. Jax a gelirsek durum biraz vahim gibi jaxlar için. Jax ve Akalinin bundan etkilenmesini ancak iyi bir oynayici engelleyebilir gibi.
  • Akaliyi Oracle'sız Cc'siz durdurabileceğini sanıp durduramayanlar yüzünden güzelim item kullanılmaz hale geldi.
  • benimde mainim akali. iyide bir oyuncu diyebilirim kendime.t nolursa olsun ciddi oranda etkilicek akaliyi fakat şuna seviniyorum akali sayısı acaip artmıştı son zamanlarda. şimdi oyunculuk biraz daha önplana cıkıcak. build konusunda bu nerften sonra kararsız kaldım direk rylai ilemi çıkılsa iyi olur yoksa spellvampı başka itemlerlemi kasmalı vs. kafamda bi dolu bişi var. denicez artık :D
  • jax kullanıcısıyım
    hıc bır zaman ıkı adet hex yapmamıstım spell vampın unique olması benı etkılemedı
    ama stat dusumlerı benı uzdu dıyebılırım
    yıne vazgecılmez ıtemım olmaya devam edıcektır kullanmaya devam daha ıyı bır alternatıf bulana kadar
  • Artık spell wamp sınırı var sanırsam. Bu nerf oyunu tamamen değiştirir ancak ben Hextech Gunblade'i Akali'ye en son çıktığım için bana pek dokunmadı.
  • Yerinde bi karar ama Katarina, Jax vb. heroları kullananlar şikayetçi olabilirler :)
  • artık jax katarina akali teemo kayle skarner ezreal kullanmayacağım
  • yerinde karar. ben çok sevindim ama hala akaliye biraz nerf gerek.
  • Spell vamp. a cd de olduğu gibi örneğin %40 lık bir cap getirilse daha mantıklı olurdu.
  • sanki item biraz olmus gibi cok kacmamısmı her özelligini budamıslar...bari sade spell vampı budayaydılar..
  • oyunu düzeltmek için aşırı op heroları düzene sokmaları çok iyi bişey fakat şu tryne niye el atmıyolar ? adam 4 vuruşlar 3 k canı indiriyor, yine aynı şekil 4 vuruşta kendi canını fulluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: illet1

oyunu düzeltmek için aşırı op heroları düzene sokmaları çok iyi bişey fakat şu tryne niye el atmıyolar ? adam 4 vuruşlar 3 k canı indiriyor, yine aynı şekil 4 vuruşta kendi canını fulluyor..

ADAM OLMUYO DIMI PANPA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Akali , Jax , Kayle , Skarner , Teemo gibi hybrid oynanabilen heroları yalan etmişler. Ama böyle bir nerf de gerekliydi. 3-5 kill almış akali gerçekten tutulamıyor. 2 Hex , Frozen mallet , Atma's Impaler gibi item çıkmış bir Jax 3v1 , 4v1 yapabiliyor cc durumuna göre.

ordan akaliyi çıkar
  • SİZ NE OLSUN İSTİYORSNZ ? KENDİ OYNADINZ HEROLAR BUFFLANSIN MİLLETİN OYNADIGI HEROLAR NERFLENSİNMİ İSTİYORSUNZ ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.